GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Safari Roleplay - www.sf-gaming.net

Başlatan Kraus, 02 Eylül 2017, 14:43:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 54 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dr.Dodo

Alıntı yapılan: Bliss - 17 Ağustos 2018, 16:50:56

Sunucuda geçen motorla bankaya gidiyordum adamın birisi Hart diye çarptı /do dan kaza ? yazdım iplemeden gitti. Lakin bu bir defa olmadı 4 5 defa yasamisimdir. Şikayet aç diyorlar fakat oyuncular kanser olduktan sonra hapise girseler ne olucak aynı tas aynı hamam. O yüzden kapsamlı bir zorunlu eğitim iyi olabilir. Bu arada sunucu oyun modu, sistemler açısından başarılı.

Ne kadar eğitim versek de. Elimizden geleni yapıyoruz.

NikolaiS

Selamlar PawnoTürk takipçileri,
sunucumuz adına ikinci rol etkinliğini de başlatıyoruz, 'Bursa Maden Faciası' adlı rol etkinliğimiz için saatlerimizi saymaya başladık. 27.08.2018 17:30'da başlayacak olan ve 07-06.08.2018 tarihleri arasında bitecek olan etkinliğimiz Bursa şehrinde geçen maden faciasını işleyecek.
Rol etkinliğimiz için özel bir MAP'te tasarlandı, rol başlangıcında sunucumuza eklenecek.

Bursa belediye ekiplerinin İstanbul belediye ve devlet dairelerinden acil yardım istemesi ile rolümüz başlayacak, detaylı senaryo ve işleyiş için BURAYA tıklayarak detaylara ulaşabilirsiniz.

Rol başlangıcında sizleri de aramızda görmek isteriz.
Buradan da gelişmeleri aktaracağız, teşekkürler!

AnadoluGaming

Alıntı yapılan: NikolaiS - 26 Ağustos 2018, 23:30:39

sunucumuz adına ikinci rol etkinliğini de başlatıyoruz, 'Bursa Maden Faciası' adlı rol etkinliğimiz için saatlerimizi saymaya başladık. 27.08.2018 17:30'da başlayacak olan ve 07-06.08.2018 tarihleri arasında bitecek olan etkinliğimiz Bursa şehrinde geçen maden faciasını işleyecek.
Rol etkinliğimiz için özel bir MAP'te tasarlandı, rol başlangıcında sunucumuza eklenecek.

Bursa belediye ekiplerinin İstanbul belediye ve devlet dairelerinden acil yardım istemesi ile rolümüz başlayacak, detaylı senaryo ve işleyiş için BURAYA tıklayarak detaylara ulaşabilirsiniz.

Başarılı bir rol etkinliği devamını bekliyoruz.

NikolaiS

Alıntı yapılan: AnadoluGaming - 30 Ağustos 2018, 12:50:42

Alıntı yapılan: NikolaiS - 26 Ağustos 2018, 23:30:39

Başarılı bir rol etkinliği devamını bekliyoruz.

Teşekkür ederiz, devamı gelecek.

NikolaiS

26 Ağustos tarihinde duyurduğumuz rol etkinliğimiz hız kesmeden devam ediyor.
Bursa kömür madenlerinde çıkan çöküş yüzünden içeride biriken gaz ve gazın tetiklenmesi ile birlikte çıkan yangınlar sürekli devam ediyor, içeriye ekipmanlı giren itfaiye ve işçi ekipleri arkadaşlarının cesedine ulaşmak için çabalıyor. Şu anda 5. gündeyiz ve 5. günde toplamda 55 kişi çıkartıldı. Daha çıkartılacak 55 kişi daha var, içeride sağ kazazedenin olmadığı bilinmesi ise İstanbul'u derin bir acıya boğdu.
Sunucumuzda 1 günlük milli yas ilan edilmesi ile birlikte 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları da acılı geçti. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ise ağır bir yara aldığımızı sahnelerde duyurdu.

Katılan herkese tekrardan teşekkür ederiz, etkinliğimiz en az 3 gün daha devam edecek.
Katılımınızı bekler geçmiş zafer bayramınızı kutlarım. Sevgi ve saygılarla.

ROL ETKİNLİĞİNDEN KARELER :

Kiproo

Güzel rol olmuş hayal dünyası geniş bir sunucu akla gelinmeyecek roller var hoşuma gidiyor bu :)

DracDonix

biriniz server'in quizinin cevaplarını yazsa hiç fena olmaz  :oku: :D
ve güzel etkinlik olmuş :P

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

NikolaiS

Alıntı yapılan: Kiproo - 01 Eylül 2018, 16:41:54

Güzel rol olmuş hayal dünyası geniş bir sunucu akla gelinmeyecek roller var hoşuma gidiyor bu :)

Hayal dünyamız var, evet. Lakin senaryoyu yazarken veyahutta MAP yapımına başlarken kullandığımız bir hayal gücümüz ve gerçekçiliğimiz var.
Bundan 4 sene önce ülkemizde SOMA faciası yaşandı, Allah Rahmet eylesin 301 maden işçimiz vefat etmişti.SOMA faciasından esinlenme ve kurgulanma ile sunucumuza uyarlandı, bu aklınıza gelmedi mi?
Teşekkür ederiz.

Alıntı yapılan: DracDonix - 01 Eylül 2018, 18:45:49

biriniz server'in quizinin cevaplarını yazsa hiç fena olmaz  :oku: :D
ve güzel etkinlik olmuş :P

Quiz soru cevaplı videolar çekiliyor lakin bunları engellemek için elimizden geleni yapıyoruz.
Teşekkür ederiz.
Son düzenlenme: 01 Eylül 2018, 20:34:28 NikolaiS

NikolaiS

Tekrardan selamlar PawnoTürk ailesi.
04.09 tarihi itibari ile Bursa Maden Faciası rol etkinliğimizin sonuna geldik, etkinliğimizin sonucunda rol karakterleri bu faciadan büyük önem çıkarttı, sivillerin madenci akrabası gibi rolleri ile rolümüze bir heyecan daha eklendi. Bugün maden önünde bir basın açıklaması ile bütün kazazedelerin çıkarıldığı duyuruldu.
Katılan herkese buradan teşekkür ediyoruz, bütün oluşumlara başta İstanbul Büyükşehir Belediye üyeleri olmak üzere İstanbul Emniyet ve İstanbul Sağlık dairelerine de sonsuz teşekkürler.

Bir dahaki rol etkinliğimizde görüşmek üzere arkadaşlar, sevgi ve saygılarımızla.

respa

hard rp oyuncusu olduğum halde (4 yıl) sunucu sorularınızı geçemedim. Ya saçma ya da sorun var. Öyle bir anlatmışsınız ki quiz yapmayı. Beyin yana yana 6 kere yaptım yine de geçemedim. Ne diyebiliriz ki.

la vittoria sara nostra

NikolaiS

Alıntı yapılan: respa - 04 Eylül 2018, 21:17:52

hard rp oyuncusu olduğum halde (4 yıl) sunucu sorularınızı geçemedim. Ya saçma ya da sorun var. Öyle bir anlatmışsınız ki quiz yapmayı. Beyin yana yana 6 kere yaptım yine de geçemedim. Ne diyebiliriz ki.

Sorularımızı yarı mantık şeklinde hazırladık. Tam Wiki sayfasını okumadan geçemezsiniz.
Gerekli yardımı yetkili helperlarımızdan da alabilirsiniz, şimdiden iyi roller.

Silver

Sorulara mantıken cevap verdiğinizde olanaklı bir şekilde zaten geçersiniz. Sorulara takıntılı olmayın tüm kuralları bu nevze sebebiyle tamamen okumanızada gerek yok, sadece mantık yoluyla bunu başarabilirsiniz.

Leeroy

Alıntı yapılan: respa - 04 Eylül 2018, 21:17:52

adamlar roleplaya göre değil, kendi politikalarına göre soruyorlar yani geçememen normal.

Eamon

Ne olursa olsun ne söylenirse söylensin, Safari Türkiyede en uzun süre Türk konsepti ile açık kalan ve bir efsane olmuş bir sunucudur.

Başarılar :helal:

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Dr.Dodo

Alıntı yapılan: Fermann - 24 Eylül 2018, 01:12:20

Ne olursa olsun ne söylenirse söylensin, Safari Türkiyede en uzun süre Türk konsepti ile açık kalan ve bir efsane olmuş bir sunucudur.

Başarılar :helal:

Teşekkür ederiz. :helal: