GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Safari Roleplay - www.sf-gaming.net

Başlatan Kraus, 02 Eylül 2017, 14:43:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dr.Dodo

Herkesin eline emeğine sağlık. Sunucunun gelmiş geçmiş en iyi güncellemesi diyebilirim.

Rolsel Geliştirmeler v0.1

- Yeni baron sistemi açıklandı. Sistem detayları için buraya tıklayın. Forum adresimizden yorum yapmak için buraya tıklayın

Son düzenlenme: 26 Temmuz 2018, 20:36:00 DoğancanG.

Tunahan

Yeni güncelleme olmuş, il-legal ile ilgili olanları çok beğendim. Umarım bunun gibi başarılı güncellemeler devam eder.

kaannos

Gayet güzel bir güncelleme olmuş, il-legal rollere karşı biraz önem gerekiyordu.  :helal:

Zeta

Dr.Dodo

Alıntı yapılan: Zeta - 26 Temmuz 2018, 15:19:23

Başarılı güncelleme.

Alıntı yapılan: kaannos - 26 Temmuz 2018, 12:58:31

Gayet güzel bir güncelleme olmuş, il-legal rollere karşı biraz önem gerekiyordu.  :helal:

Alıntı yapılan: Tunahan - 26 Temmuz 2018, 04:39:57

Yeni güncelleme olmuş, il-legal ile ilgili olanları çok beğendim. Umarım bunun gibi başarılı güncellemeler devam eder.

Yorumlarınız için teşekkürler.  :helal:

Dystopian

Roleplay ekibimiz +15 Kişi oldu yakın bir zamanda çete açma fikrimiz var. Gayet güzel ve sağlam bir sunucu gittikçe güzelleşen bir sunucu olduğu için bırakma gibi bir huyumuz olmayacak diye düşünüyorum. Herkesin oynamasını tavsiye ederim, İyi forumlar.

Dr.Dodo

Rolsel Geliştirmeler v0.2

- Yeni Pizzacı için kurallar eklendi. Görmek için tıklayın.

- Yeni GPS Kuralları eklendi ve GPS sistemi tanıtıldı. Görmek için tıklayın.

- Mafya slotu getirildi. Artık en fazla 4 mafya olabilecek. Şu an 5 mafya bulunuyor. Rol bakımından yetersiz kalan bir mafya kapatılacak.

- uy****rucu baronu olarak Hürriyet Mahallesi'nin görev yapmasına karar verildi.

- Ceza hukuku yeni sistemlere göre düzenlendi. Görmek için tıklayın.

Son düzenlenme: 26 Temmuz 2018, 20:35:47 DoğancanG.

Dr.Dodo

Alıntı yapılan: Dystopian - 26 Temmuz 2018, 20:21:50

Roleplay ekibimiz +15 Kişi oldu yakın bir zamanda çete açma fikrimiz var. Gayet güzel ve sağlam bir sunucu gittikçe güzelleşen bir sunucu olduğu için bırakma gibi bir huyumuz olmayacak diye düşünüyorum. Herkesin oynamasını tavsiye ederim, İyi forumlar.

Yorumunuz için teşekkürler. Umarım hedefinize ulaşırsınız.  :helal:

Aytuğ

Öncelikle süper bir güncelleme ile karşımıza geldiniz elinize sağlık.Yasaklanan kişilere ikinci bir şans vermeniz ve yepyeni sistemlerle gelmeniz sunucunun geliştiğine dair bir ilerleme,daha iyi yerlere gelmeniz dileğiyle.

Dr.Dodo

Alıntı yapılan: Aytuğ - 27 Temmuz 2018, 00:19:44

Öncelikle süper bir güncelleme ile karşımıza geldiniz elinize sağlık.Yasaklanan kişilere ikinci bir şans vermeniz ve yepyeni sistemlerle gelmeniz sunucunun geliştiğine dair bir ilerleme,daha iyi yerlere gelmeniz dileğiyle.

Yorumunuz için teşekkürler.  :helal:

kaannos

Sunucu gittikçe güzelleşiyor fakat sizin ekibi ben biliyorum. TS3 üzerinden milletin anasına bacısına söven tiplersiniz hiç kusura bakmayın.

Adolphe

«      miss out on fun  »

AnadoluGaming

Yeni güncelleme ile oyuncu sayısı arttı bu tür farklılar tabiri caiz ise taze kan sunucuya lazımdı.
Başarılarınız devamını dilerim daha çok güncelleme görmek dileğile.

Dr.Dodo

Alıntı yapılan: AnadoluGaming - 27 Temmuz 2018, 12:54:11

Yeni güncelleme ile oyuncu sayısı arttı bu tür farklılar tabiri caiz ise taze kan sunucuya lazımdı.
Başarılarınız devamını dilerim daha çok güncelleme görmek dileğile.

Alıntı yapılan: .Medcezir - 27 Temmuz 2018, 09:13:06

Basariların Devamını Dilerim  :helal:

Yorumlarınız için teşekkürler.  :helal:

Dystopian

Alıntı yapılan: kaannos - 27 Temmuz 2018, 03:07:49

Sunucu gittikçe güzelleşiyor fakat sizin ekibi ben biliyorum. TS3 üzerinden milletin anasına bacısına söven tiplersiniz hiç kusura bakmayın.

Ekipte ben olduğum sürece kimse kimseye sövemez kardeşim, söven kişileri şikayet edebilirsin özel ileti yoluyla bana gereken işlemi uyguluyup ekipten atarım o kişiyi, bilgilendirdiğin için teşekkürler.