GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Safari Roleplay - www.sf-gaming.net

Başlatan Kraus, 02 Eylül 2017, 14:43:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dr.Dodo

OG Loc

T O R P İ L L E N D İ N İ Z ! (Kararlısın Alperen.)

Alıntı yapılan: Jeffrey"OG Loc"Martin
CJ! Yo'! Yo' ma' man

Los Santos Group

Kraus

Alıntı yapılan: SampRR - 01 Haziran 2018, 21:57:13

T O R P İ L L E N D İ N İ Z ! (Kararlısın Alperen.)

Bunu buraya yazmandaki amaç ne anlamıyorum, bunu yazdın diye sunucu adı torpilci sunucuya mı çıkacak? Bir tek kişinin yanlışı tüm sunucuya bedel değil. Bunu buraya yazarken ben sildikçe "inatla yazacağım" tarzı ifade kullanarak tekrar yanıt atman gerçekten güldürücü. Ben senin seviyene düşmeyip silmedim iletini. Al yazdın. Noldu winner başın göğe erdi mi?

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

oguzhan545419

Sunucudaki kişilerin dizilere özendikleri kadar kendilerine özen gösterseler gerçekten daha farklı bir lokasyon oluşturabilirlerdi.Bana sağlam dostluklar sağlamış bir sunucu onun dışında pizzacı alanına ne kadar sakin girseniz de kanser hastası olarak ayrılabilirsiniz ihlaller zinciri boy gösteriyor..Oraya bir tane bekçi yetkili şart.

Flash2024

Clienti İndirip servera bakmak istedim sistemleri gayet hoş ve güzeldi Başarılar Dilerim fakat Conneciton : Injector failed hatası alıyordum Bende Kapatmak istedim Sonra 2.Hatayla karşılaştım Client kapanmıyor virüs gibi Birşeydi 5 dakika onla uğraştım hocam biraz açarsanız client konularını daha iy iolur arkadaşlarımız için Sistemler gayet iyi başarılarınızın devamını dilerim.

Kraus

Alıntı yapılan: Flash2024 - 08 Haziran 2018, 11:08:27

Clienti İndirip servera bakmak istedim sistemleri gayet hoş ve güzeldi Başarılar Dilerim fakat Conneciton : Injector failed hatası alıyordum Bende Kapatmak istedim Sonra 2.Hatayla karşılaştım Client kapanmıyor virüs gibi Birşeydi 5 dakika onla uğraştım hocam biraz açarsanız client konularını daha iy iolur arkadaşlarımız için Sistemler gayet iyi başarılarınızın devamını dilerim.

Client'in oyun açıldıktan sonra arkaplanda hile kontrolü yapıp oyuna bildirmesi gerekiyor. Bu nedenle oyuncular oyun açıldıktan sonra client'i kapatmamaları için böyle bir engel koyuldu. Şuanda böyle bir engel mevcut ancak sonraki sürümlerde daha farklı bir şekilde yapılacaktır. Client'i kapatamıyorsanız 1 dakika bekleyip kapatmayı deneyin ya da görev yöneticisinden zorlatarak kapatın.

www.sf-gaming.net

Roleplayer

Öncelikle selam vererek başlamak istiyorum.Safari Roleplay, benim eskiden de duyduğum ve hep merak ettiğim bir roleplay sunucusuydu.Genellikle o zamanlar başka sunucularla meşguldum ve yakın çevremdekiler bana bu sunucuyu kötülüyordu.Bir gün bu sunucuyu merakımdan ötürü test etmek istedim ve sunucuya girdim.Sunucuda yeteli sayılabilecek bir müddet oynadım ve genel bir eleştride bulunmak isterim açıkçası.

Öncelikle sunucu sistemleri olun, özellikleri olsun emek verilmiş ve cidden ter dökülmüş bir sunucu.Bununla birlikte de zamanında çok bilinmiş bir sunucu.Fakat sunucunun şu an ki halinde, "rol" kelimesi biraz geride kalıyor.Sunucuya ilk başladığımda iki levela kadar bir sorun yoktu, fakat iki level olunca birden bire yolda sebepsizce araya alıp dövenlermi dersin, yürürken üstüne araçla çıkıp bekleyenler mi dersin bir çok bunun gibi olayla yüz yüze geldim.Tabii her sunucuda "çöp kesim" dediğimiz bir kesim vardır, sunucuyu trollemekten bıkmayan ve ömrünü buna adayan kesimlere deriz.Ben de bu arkadaşları fazla umursamadım, bir oluşuma girdim.

Öncelikle şundan bahsetmek istiyorum, sunucuda bulunan oluşumlar suda sürünen bir çöp parçası gibi rastgele kendi halinde akıp gidiyor.Örnek veriyorum, hiç başvuru atmadan oluşumların lobisine gelip mülakata girebiliyor ve oluşuma bile alınabiliyorsunuz.Buna kendim bir oluşumdayken şahit oldum.Daha sonra, oluşumların başında bulunan yöneticiler pek iç açıcı değil.Bunlar helper olsun, tester olsun.Kendi arkadaşlarını oluşuma part time alıp çıkartmalar ve tazminat kesmemeler, oluşumda anlık verilen ve sözde "unutulan" rütbeler mi dersin ve bir çok şey söz konusu.Fakat bunda kurucuların bir suçu yok, sorun yöneticinin potansiyelinde biter.

Client konusuna gelirsek kendim biraz göz attım ve bir problem göremedim, herhangi güven sorunu yaşayacak olan arkadaşlara bildiri geçmek isterim ki bilgisayarınızı derinden etkileyecek bir virüs veya benzeri bir program bulunmuyor.Sunucuda herkesin dalga geçtiği söz konusu olan "İEM" oluşumu hakkında da kısa bir bilgilendirme geçmek isterim.Bu oluşum yetkililerin gözü önünde çok kez denetlenmeye çalışıyor fakat nedense "tam oturdu" denilirken kadrosu ve yapısı baştan aşşağıya çöküyor.İEM'e baktığımda bir gün her şey normal iken ertesi sabah oluşumun yarısının rütbeleri değişmiş, çoğu kişi atılmış ve benzeri bu gibi olaylar olmuş olabiliyor.Fakat bunları da "çöp kitle" fazlasıyla abartarak sanki oluşumu sunucunun kralı gibi gösteriyorlar.Halbu ki kendilerinin sunucu adına yaptığı bir şey bulunmuyor iken oluşumları eleştriyorlar.

Uzun lafın kısası; sunucu güzel ve emek verilmiş, sistemleri dahil çoğu şey.Fakat dediğim gibi oyuncu kitlesi biraz sorunlu, "rol" ortamı tam olarak yerleşmemiş ve bu da sıkıntılar üstüne sıkıntılar çıkartır.Sunucunun artık sıkı bir ele alınmasının vakti gelmiş, fakat yine de oynanabilecek bir sunucu.

Başarılar diliyorum.

Kraus

Alıntı yapılan: Roleplayer - 10 Haziran 2018, 21:57:34

Öncelikle selam vererek başlamak istiyorum.Safari Roleplay, benim eskiden de duyduğum ve hep merak ettiğim bir roleplay sunucusuydu.Genellikle o zamanlar başka sunucularla meşguldum ve yakın çevremdekiler bana bu sunucuyu kötülüyordu.Bir gün bu sunucuyu merakımdan ötürü test etmek istedim ve sunucuya girdim.Sunucuda yeteli sayılabilecek bir müddet oynadım ve genel bir eleştride bulunmak isterim açıkçası.

Öncelikle sunucu sistemleri olun, özellikleri olsun emek verilmiş ve cidden ter dökülmüş bir sunucu.Bununla birlikte de zamanında çok bilinmiş bir sunucu.Fakat sunucunun şu an ki halinde, "rol" kelimesi biraz geride kalıyor.Sunucuya ilk başladığımda iki levela kadar bir sorun yoktu, fakat iki level olunca birden bire yolda sebepsizce araya alıp dövenlermi dersin, yürürken üstüne araçla çıkıp bekleyenler mi dersin bir çok bunun gibi olayla yüz yüze geldim.Tabii her sunucuda "çöp kesim" dediğimiz bir kesim vardır, sunucuyu trollemekten bıkmayan ve ömrünü buna adayan kesimlere deriz.Ben de bu arkadaşları fazla umursamadım, bir oluşuma girdim.

Öncelikle şundan bahsetmek istiyorum, sunucuda bulunan oluşumlar suda sürünen bir çöp parçası gibi rastgele kendi halinde akıp gidiyor.Örnek veriyorum, hiç başvuru atmadan oluşumların lobisine gelip mülakata girebiliyor ve oluşuma bile alınabiliyorsunuz.Buna kendim bir oluşumdayken şahit oldum.Daha sonra, oluşumların başında bulunan yöneticiler pek iç açıcı değil.Bunlar helper olsun, tester olsun.Kendi arkadaşlarını oluşuma part time alıp çıkartmalar ve tazminat kesmemeler, oluşumda anlık verilen ve sözde "unutulan" rütbeler mi dersin ve bir çok şey söz konusu.Fakat bunda kurucuların bir suçu yok, sorun yöneticinin potansiyelinde biter.

Client konusuna gelirsek kendim biraz göz attım ve bir problem göremedim, herhangi güven sorunu yaşayacak olan arkadaşlara bildiri geçmek isterim ki bilgisayarınızı derinden etkileyecek bir virüs veya benzeri bir program bulunmuyor.Sunucuda herkesin dalga geçtiği söz konusu olan "İEM" oluşumu hakkında da kısa bir bilgilendirme geçmek isterim.Bu oluşum yetkililerin gözü önünde çok kez denetlenmeye çalışıyor fakat nedense "tam oturdu" denilirken kadrosu ve yapısı baştan aşşağıya çöküyor.İEM'e baktığımda bir gün her şey normal iken ertesi sabah oluşumun yarısının rütbeleri değişmiş, çoğu kişi atılmış ve benzeri bu gibi olaylar olmuş olabiliyor.Fakat bunları da "çöp kitle" fazlasıyla abartarak sanki oluşumu sunucunun kralı gibi gösteriyorlar.Halbu ki kendilerinin sunucu adına yaptığı bir şey bulunmuyor iken oluşumları eleştriyorlar.

Uzun lafın kısası; sunucu güzel ve emek verilmiş, sistemleri dahil çoğu şey.Fakat dediğim gibi oyuncu kitlesi biraz sorunlu, "rol" ortamı tam olarak yerleşmemiş ve bu da sıkıntılar üstüne sıkıntılar çıkartır.Sunucunun artık sıkı bir ele alınmasının vakti gelmiş, fakat yine de oynanabilecek bir sunucu.

Başarılar diliyorum.

Yorumunuz için teşekkürler. Bazı cümlelerin her daim doğruluğu olmasa da adabıyla yapılmış bir eleştiri.

"Çöp kesim" olarak tabir ettiğiniz oyuncular için, sistemlerle destekli bir politika planlarımız var. Bu planları devreye soktuğumuzda bu tip şeylerin azalması muhtemel olacaktır.

Başvurusuz TS'den direk olarak mülakata alınılarak oluşuma girmek mümkün değil. Bizim "IC Alım" dediğimiz bir tabir var, evet bu başvurusuz olarak yapılıyor fakat IC'de tanışılarak, görüşülerek mülakata alım gerçekleşiyor. Yani direk olarak TeamSpeak3 üzerinden bir alım söz konusu değil. Ayrıca bu evrede kişinin OOC ceza geçmişi de kontrol ediliyor. Her isteyen istediği oluşuma giremez. Aynı şekilde tazminat kesmeme, direk rütbe verip alma. Bunlar oyuncuların takip edip farkedebileceği şeyler değil. Ancak yönetim bunu loglar üzerinden kontrol edebiliyor. Tüm bunları yapan adminlerin veya helperların farkedildiği anda cezaları verilir. Ama diyorsanız mülakatlar yeterli değil, bu yüzden oluşumlarda bu tip sorunlar oluşuyor. Onun için alımların ve oluşumun kalitesi adına değişiklik yapmaya hazırız. Değişikliklere gitmek için sadece zamana ihtiyacımız var. Ayrıca yönetim adına da denetlemelerimizi arttırmaya çalışacağız.

www.sf-gaming.net

wang.rekt.killa

Hala 2015 kafasında olan bir sunucu. Modern rollere geçmenizi öneriyorum. Modern rollerin örneğini Vendetta RPG platformundan alabilirsiniz. Bu kötüleme değil, öneridir.

Dr.Dodo

Alıntı yapılan: wang.rekt.killa - 11 Haziran 2018, 17:41:30

Hala 2015 kafasında olan bir sunucu. Modern rollere geçmenizi öneriyorum. Modern rollerin örneğini Vendetta RPG platformundan alabilirsiniz. Bu kötüleme değil, öneridir.

Türk roleplayi canlandırırken yabancı roleplay bir sunucudan örnek almamız saçma olur. Türk Roleplay'inin başını çekiyoruz ve örnek alacağımız bir sunucu yok. O yüzden rolleri modernleştirmek için kendimiz uğraşmamız gerek. Fakat şunu söyleyebilirim 2015-2016 dönemindeki saçma ve eğlenceli roller artık yok. İstenen düzeyde olmasa da belli bir gelişme var. Bunları sistemlerle ve admin ekibiyle destekleyerek daha iyi yerlere gelme hedefindeyiz. Öneriniz için teşekkürler.

LexTer

Dr.Dodo

lenny

Sunucunun ilerleyişi hakkında yorum yaparsak yeni nesil roleplay'dan geldim, sunucu kapandıktan sonra yaz döneminde biraz zaman geçirmek için sunucu arıyordum bana en yakın gelen sunucu oldu. Bir kaç gün rol yaptım. Seyyar olarak bir süreliğine sosisli sattım fakat levelim yetmediği için adminlerden tezgahımın yanına masa ekleyebilir misiniz dedim ki her attığımda red edildi. Admin kadrosundan emin olun bazı oyuncular daha iyi. Gelip bir oyuncu ekledi adminin yapmak istemediği şeyi. Ve o rolü sayesinde canlandırabildim kısa bir süre. Admin ekibinde Ezgi denen bir şahıs var mesela kötülemek istemem fakat, /me sağ elini yumruk yapar, karşısındaki Kemal adlı kişiye yumruğu atar.'' gibisinden bir emote verdim kişi benden kaçtı. Ve kanıtlarım olduğu halde hapise atıldım. Sunucuda rol yaparsın adam gelir tezgahına arabayla çarpar, silah yok fakat yumrukla DM çok. Bir şey demiyorsun adamın teki Hey, sen benim anneme mi küfür ettin? Maho, bilo gelin ha. diyip arkadaşlarını çağırıp mesela seni dövebiliyor ve bunu yapan 20 level kişiler. Şikayet açtım fakat Ezgi'nin sırf erkek değil de bayan olmasından dolayı ceza almayacağını biliyorum. Sunucuyu kötüleme gibi bir niyetim yok fakat A7 adminlerin buradan okuduğunu bildiğim için yazdım yoksa gelişen bir sunucu. İEM'e gelecek olursak level konusu biraz fazla 8 level olman gerekiyor İEM'e girmek için bu azaltılmalı, Polisler yüksek levellilerle daha çok ilgileniyor. Yerde adam varken es geçip görmemezlikten gelebiliyor. Gerçekte bir adam yere düştüğü zaman veya yaralandığı zaman polisin gelip olaya el atması lazımken buradaki polis cemiyetinin afedersin tininde değil yani. Geliştirilmesi lazım sunucunun.
Son düzenlenme: 14 Haziran 2018, 17:57:01 lenny

Clansy

Roleplay türünün günümüzde devam etmesinde büyük ölçüde emeği olan bir sunucu, verilen emeklerde gözardı edilemez tabii ki. Kendi alanında deneyimli ve script farkıyla ön plana çıkan, yıllardır kapanmadan istikrarlı bir şekilde devam eden bir sunucu. elbet sunucuyu kötüleyenler olucaktır bunlar genelde her serverda ( Ban yiyen, atılan eski adminler oluyor ) bu sebepten fazla dert etmemeyi öneririm, Geçmiş için tebrikler, gelecek için başarılar.
Son düzenlenme: 15 Haziran 2018, 08:56:50 Arya Roleplay

toshape

Site tasarımınız gözüme hitap etmiyor ve mobil uyumu yok. Sitenizde paywant ödeme modülü kullandığınızı gördüm. Ödeme modülü kullansanız da sitenizde satışlar üzerinden gelir elde ettiğinizden dolayı satış üzerinden kdv ve gelirler vergisi ödemeniz gerekmektedir. Bununla ilgili sitenizde vergi levhanızı göremedim, rica etsem paylaşır mısınız?