GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Safari Roleplay - www.sf-gaming.net

Başlatan Kraus, 02 Eylül 2017, 14:43:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enes020020

Ben oynuyodum serverde  :D eline koluna sağlık 11 levelim şuan  :şeytan:

Cruza

Alıntı yapılan: Kawai - 30 Ocak 2018, 20:30:14

Skinlerin tümünün Lowpoly olmaması çok kötü olmuş. Zira HQ skinler artık mağarada kaldı. Karışık yapmanız oyunla olan uyumunu kötü göstermiş. Onun dışındaki yenilikler gayet iyi diyemeyeceğim, zira birkaç "alıntımsı" sistem gördüm. Bkz: Quiz sistemi. Kolay gelsin.

SA-MP sunucularına eklenebilecek sistemlerin hepsi ortada senin bahsettiğin şey sistemin aynısının tamamen alınıp başka bir yerden başka bir yere aktarılmasıdır ki , alıntı dediğiniz sistemler sıfırdan hazırlanıp kodlandı.Alıntı dediğiniz sistemde güdülen amaç oyuncuların belli başlı kuralları bilip bilmediğini ölçmek bilmiyorlar ise bile doğrusunun yazdığı yerden girip öğrenmeleri.Alıntı dediğiniz sistem ve benzeri başvuru sistemleri çoğu sunucuda var önceden bizim sunucumuzda yoktu artık var ve bizden sonra kurulacak sunuculardada eminimki bu tarz sistemler olacaktır alıntının ne olduğunu öğrendikten sonra yorum yapın lütfen iyi forumlar.

since 2008
graphic designer & front-end web developer

pag

Egoist,kendini düşünen adminler olmasa sunucu daha iyi yerlere gelecektir.

Backup

Vasat. Medium RP işini son bir yıldır yüzünüze bulaştırıyorsunuz. 3/10.

Kraus

Alıntı yapılan: Backup - 01 Şubat 2018, 05:38:19

Sunucuya ne ara baktınız da eleştiriyorsunuz CNR:Owner Bey. Özelden "göz oymak", "laf yedirtmek" dediğiniz bu muydu?  :kahkaha:

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Gogh

Maplerde çook gereksiz araç yol ortasında ona bir çözüm bulunursa çok iyi olur.

Bliss

Alperen samp aleminde tanığıdım en iyi pawn - c# bilenlerden birisi kendisinide çok severim çok olgun biridir.Hatta dün rüyamda gördüm o derece mübarek bir insandır.Sunucu hakkında tek söyleyebileceğim şey Turgut admin kovulduktan sonra sunucuda admin disiplini kalmadı.Ev teslim alacak arkadaşlarım 1 güne yakın beklediler kısacası admin içi disiplin şart bunun içinde kaliteli eleman lazım onun dışında sunucu gerçekten başarılı  :helal:

Kraus

Alıntı yapılan: Hawk - 01 Şubat 2018, 10:58:59

Maplerde çook gereksiz araç yol ortasında ona bir çözüm bulunursa çok iyi olur.

Ekonomi oturdukça zamanla düzelecektir. Bunun dışında bu durum o gün içinde çekicilerin çalışmasına da bağlı.

Alıntı yapılan: lostmode - 01 Şubat 2018, 11:00:18

Alperen samp aleminde tanığıdım en iyi pawn - c# bilenlerden birisi kendisinide çok severim çok olgun biridir.Hatta dün rüyamda gördüm o derece mübarek bir insandır.Sunucu hakkında tek söyleyebileceğim şey Turgut admin kovulduktan sonra sunucuda admin disiplini kalmadı.Ev teslim alacak arkadaşlarım 1 güne yakın beklediler kısacası admin içi disiplin şart bunun içinde kaliteli eleman lazım onun dışında sunucu gerçekten başarılı  :helal:

Napacaksın her adam her şeyiyle kusursuz olamıyor. Ama tek ters noktası oldum mu işi bitiyor. Disiplin olayı öyle ev teslim süresine göre belli olmaz. Yönetimde kim olursa olsun ev teslimi yine gecikebilir. Ekip içi disiplin yok denemez, var ve bunu ekipte olmayan bilemez. Teşekkürler.

www.sf-gaming.net

Bliss

Alıntı

Napacaksın her adam her şeyiyle kusursuz olamıyor. Ama tek ters noktası oldum mu işi bitiyor. Disiplin olayı öyle ev teslim süresine göre belli olmaz. Yönetimde kim olursa olsun ev teslimi yine gecikebilir. Ekip içi disiplin yok denemez, var ve bunu ekipte olmayan bilemez. Teşekkürler.

:helal:

Gogh

Alıntı yapılan: KRAJAS - 01 Şubat 2018, 11:37:42

Şey bu hani pizzacının haritaları, benzincinin textureları felan clientten yükleniyor ya. Bence crash sebebi onlar, onları oyuna pawn olarak ekleyemiyor musunuz? Clientten yükleniyor ve diğer sunucularda da çıkıyor. TV34 binası felan, bir de güncellemede cliente modlu/modsuz seçenek gelseydi çok iyi olurdu ama olsun, dün de 200 kişi felan çekti.

Crashin sebebi o modlar ve yolda amaçsızca rastgele bırakılan araçlar.

Backup

Alıntı yapılan: Kraus - 01 Şubat 2018, 10:55:07

Sunucuya ne ara baktınız da eleştiriyorsunuz CNR:Owner Bey. Özelden "göz oymak", "laf yedirtmek" dediğiniz bu muydu?  :kahkaha:

Oyununu 2014 te oynamıştım güzeldi en azından rol ortamı vardı şimdi girince modifiyeli elegy ile yanlamaktan başka bir şey yapamayanlar , pit manevrasını bile bilmeyen polisleriniz var. Özelden yazdığım o kelimelerin dönüşü ayrı olacak.

Kraus

Alıntı yapılan: KRAJAS - 01 Şubat 2018, 11:37:42

Şey bu hani pizzacının haritaları, benzincinin textureları felan clientten yükleniyor ya. Bence crash sebebi onlar, onları oyuna pawn olarak ekleyemiyor musunuz? Clientten yükleniyor ve diğer sunucularda da çıkıyor. TV34 binası felan, bir de güncellemede cliente modlu/modsuz seçenek gelseydi çok iyi olurdu ama olsun, dün de 200 kişi felan çekti.

Crash sebebi geçersiz modifiyeli araçlardı. Biz bu sorunu düzelttik. Şuanda sunucuda crash yaratan bir şey yoktur. Crash alıyorsanız bu modlarınızla alakalı bir durumdur ya da SAMP'ın hatalarından kaynaklıdır.

www.sf-gaming.net

laéx

Alihan

Alıntı yapılan: Backup - 01 Şubat 2018, 12:02:10

Oyununu 2014 te oynamıştım güzeldi en azından rol ortamı vardı şimdi girince modifiyeli elegy ile yanlamaktan başka bir şey yapamayanlar , pit manevrasını bile bilmeyen polisleriniz var. Özelden yazdığım o kelimelerin dönüşü ayrı olacak.
Bir , iki kişinin hatası ve bilgisizliği yüzünden tüm sunucuyu kötüleme çabanız neden ?

Backup

Alıntı yapılan: Alihan - 01 Şubat 2018, 13:59:48

Alıntı yapılan: Backup - 01 Şubat 2018, 12:02:10

Bir , iki kişinin hatası ve bilgisizliği yüzünden tüm sunucuyu kötüleme çabanız neden ?

Bir iki kişi değil genel olarak bir bozukluk var. Kitleyi kaybetmemek için bir şeylerden ödün veriliyor.