GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Safari Roleplay - www.sf-gaming.net

Başlatan Kraus, 02 Eylül 2017, 14:43:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Krajas The Great

Alıntı yapılan: ReDDooM - 24 Ocak 2018, 22:15:32

Sunucuya bi girip bakayım dedim,hesabımı biri hacklemiş galiba :D,client ban yemiş,ismi vs. değişmiş ne yapmam gerekiyor?
Karakter adın neydi?

pag

Alıntı yapılan: KRAJAS - 24 Ocak 2018, 22:23:48

Sunucuya bi girip bakayım dedim,hesabımı biri hacklemiş galiba :D,client ban yemiş,ismi vs. değişmiş ne yapmam gerekiyor?
Karakter adın neydi?

Selin_Tugrul'du Cabbar_Cakici yapmışlar,normalde millet şok olur beni sebepsizce bir gülme tuttuydu.

mtb

Alıntı yapılan: ReDDooM - 24 Ocak 2018, 22:24:23

Alıntı yapılan: KRAJAS - 24 Ocak 2018, 22:23:48

Karakter adın neydi?

Selin_Tugrul'du Cabbar_Cakici yapmışlar,normalde millet şok olur beni sebepsizce bir gülme tuttuydu.

Cabbar Çakıcı ne ya çıldırıyoum

2017-2025

Kraus

v6.3 Güncelleme Kaydı

Alıntı

• SA-MP 0.3.DL-R1 sürümüne geçildi.

• VIP dolabı silah fiyatları düzenlendi. Zırh değeri yüzde 50 olarak değiştirildi.

• /bsilahsat düzenlendi. El üstünde sadece hafif silahlar yapılabilecek.

• Silah materyal değerleri değiştirildi. 2 adet silah/mermi tüccarı eklendi. Ağır silahlar burada yapılacak.

• Plastik mermili silah kaldırıldı, yerine özel güçlere yere yatırma eklendi. (/yereyatir)

• Mermi sistemi eklendi. Artık silahlar mermi limitiyle çalışacak.

• VIP Silah günlük limitleri değiştirildi ve VIP'ten alınan silahların başkasına verilmesi engellendi.

• Araçların benzin yakma hesabına araçların maksimum hızları da katıldı.

• Artık 2. El araç galerisine satılık araç koyulurken 300 TL ödenecek.

• Lisanslar kısmına Silah ruhsatı için bilgi eklendi.

• /ame ve /ado komutları eklendi. (Tepede gözüken emoteler)

• Yeni kayıtlar için 15 soruluk quiz eklendi. (Web üzerinden - quiz.sf-gaming.net)

• Giriş-Kayıt-Tanıtım kısımlarındaki hatalar, yanlışlar düzeltildi.

• Sicil temizleme ücreti level başına 5000 TL'den level başına 15000 TL'ye yükseltildi.

• Crack artık maksimum yüzde 50'ye kadar zırh doldurabilecek.

• İSM, TV34, İBB gibi oluşumların dolaplarındaki zırh değeri 50'ye düşürüldü.

• Araç vergi sistemi getirildi. Vergiler her saat başı araçlara eklenecektir. Vergi ödenmezse motor çalışmayacak.

• Artık oyuncu isimlerini dilerseniz gizleyip geri açabilirsiniz. (/nametag)

• 45 adet yeni skin eklendi [0.3DL]. İnşaat yeleği aksesuarı kaldırıldı.

• Birlik skinlerinin alınmaması kaldırıldı. VIP'lere skin ücreti 100 TL olarak eklendi.

• Gişeler kapalıyken oluşum üyeleri gişelerden geçebilecek.

• Sıfır araç galerisinde fiyat düzenlemeleri yapıldı.

• F tuşu ile etkileşime geçilen sistemlerde (F) araca yönelme fixlendi.

• Radarsilahı komutu düzenlendi, artık kamera vermeyecek. İEM araçlarına kamera eklendi.

Mermi Sistemi

Yeni Skinler

VIP Dolabı

Vergi Dairesi - Araç Vergisi

/bsilahsat

Yere Yatırma Sistemi

Yeni Kayıtlar için Quiz

Alıntı
[v6.3.u1] Boombox youtube linki düzeltildi.
[v6.3.u1] Silah slot/alım hakkında bazı problemler düzeltildi.
[v6.3.u1] Araca 20 ile sınırlı crack koyma eklendi. (/arac)
Son düzenlenme: 30 Ocak 2018, 15:46:52 Kraus
Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Kawai

Skinlerin tümünün Lowpoly olmaması çok kötü olmuş. Zira HQ skinler artık mağarada kaldı. Karışık yapmanız oyunla olan uyumunu kötü göstermiş. Onun dışındaki yenilikler gayet iyi diyemeyeceğim, zira birkaç "alıntımsı" sistem gördüm. Bkz: Quiz sistemi. Kolay gelsin.

Viality

Gelişmiş sunucuların eskiden getirdiği sistemleri şimdi getirip bir şeyler yapmaya çalışıyorsunuz, ne diyeyim anlamadım doğrusu.

Cynydlan

Zeta

Alıntı yapılan: Viality - 30 Ocak 2018, 21:34:10

Gelişmiş sunucuların eskiden getirdiği sistemleri şimdi getirip bir şeyler yapmaya çalışıyorsunuz, ne diyeyim anlamadım doğrusu.

Gelişmiş sunucuların son hallerini söylememe gerek yok herhalde değilmi ? Sunucu için ne gerekliyse 0'dan yapılıp sunucuya yerleştiriliyor.Sistem getirirken herhalde başka sunucuların daha önce yaptığı şeyleri getirmek yasak diye bir kural yok değilmi ? Tek akıl diğerlerinde yok,düşünülüp uyarlanıyor.
Son düzenlenme: 01 Şubat 2018, 11:45:19 Zeta

Zeta

Alıntı yapılan: Kawai - 30 Ocak 2018, 20:30:14

Skinlerin tümünün Lowpoly olmaması çok kötü olmuş. Zira HQ skinler artık mağarada kaldı. Karışık yapmanız oyunla olan uyumunu kötü göstermiş. Onun dışındaki yenilikler gayet iyi diyemeyeceğim, zira birkaç "alıntımsı" sistem gördüm. Bkz: Quiz sistemi. Kolay gelsin.

Quiz sisteminin sorularıyla beraber oyunda işleyişini 0'dan kodlanarak sunucuya getirildi.Başka sunucuların yaptıkları sistemler bizleri ilgilendirmiyor.Sunucu için ne gerekliyse araştırıp getiriyoruz.Yorumunuz için teşekkürler.

Kraus

Alıntı yapılan: KRAJAS - 31 Ocak 2018, 04:48:41

Kendi konsepti ve alanında güzel bir sunucu, kendini ilah sanan bir kaç kişi var ama onun dışında beğeniyorum, 28 gün aynı birlikte kaldım. Bu da sıkılmadığımın göstergesi, sivil takılanlar rol olmadığını belirtebilir çünkü sivilken yapılabilecek roller fazla olmasına rağmen sıkıntı yaşayıp ekip bulamadıklarından öyle dediklerini düşünüyorum, açıkcası. En sevindiğim şey ise mermi sisteminin gelmesi, ama şarjör verme de olsa güzel olurdu.  :D  :D Yeni sayfa benden.

Yorumunuz için Teşekkürler.

Yeri geldiğinde en sağlam sistemleri "SA-MP'ta tarihinde ilk" olarak çıkartıyoruz. Bkz: Client. Çoğu şeyini kendimiz düşünüp kendimiz yaptık. Hiçbir yerde Client'e dair şey yoktu. Mesela şuanda başka sunucular da benim kafamda mantığını kurarak tasarladığım Client projesinin mantığını çözmüş olup kendileri de bu mantıktan yararlanarak kendileri için client ortaya çıkarmaya çalışıyor. Biz kimseye gidip diyor muyuz? "Bunu ilk biz yaptık, bizden çaldınız." diye.

SA-MP'ta bütün sistemler apaçık ortadadır. Hiçbir sistemin tapusu, telif hakkı yoktur. Aklı eren, kodlamasını bilen; sistemleri çözüp kendi istediği gibi kodlayabilir, geliştirmesini yapabilir.

Önemli olan sistemlerin sunucuda olup olmamasıdır; oyunculara, sunucuya ne kattığıdır. "Sistem başka sunucudan mı çalınmış?", "özgün bir sistem mi?" gibi sorular hiçbir oyuncunun umrunda olmaz. Sunucuyu kötülemek için boş yapmayın, dalganıza bakın. Selametle..
Son düzenlenme: 31 Ocak 2018, 16:59:32 Kraus
www.sf-gaming.net

Kawai

Sunucuyu kötülemek için boş yapmayın, dalganıza bakın. Selametle..
[/quote]

Ağzınızdan çıkan kelimelere dikkat ederseniz, belki daha yapıcı cevaplar alabilirsiniz.

Spandaver

Alıntı yapılan: Kawai - 31 Ocak 2018, 21:48:24

Ağzınızdan çıkan kelimelere dikkat ederseniz, belki daha yapıcı cevaplar alabilirsiniz.
[/quote]

Bir şeyi sadece bir insan düşünmüyor. Senin aklına gelen birşey başkasının aklına gelebilir. Quiz sistemi başka bir sunucuda var diye neden hemen çalıntı ya da alıntı teşhisi konuluyor?

Alihan

cr0z

Geçenlerde 200 olmuşsunuz hayırlı olsun  :yaramaz2: :yaramaz2: Arada köfte satmaya uğrarız artık .p

Kraus

Alıntı yapılan: Kraus - 31 Ocak 2018, 23:43:17

Alıntı yapılan: Kawai - 31 Ocak 2018, 21:48:24

Ben ağzımdan çıkan kelimelerden de kendim de eminim. Sunucuda AR-GE isteği olarak ne geliyorsa onları yapıyoruz. Sistem başka sunucuda da varmış, açıkçası sistemi yaparken benim bundan haberim bile yoktu. Bir sistem ilk düşünenin değildir, herkes aynı sistemi düşünebilir. Kaç gündür sabah 4'e 5'e kadar sistemleri yapmak için uğraşıyoruz. Biri çıkıp diyorki "sisteminiz alıntı". Siz benim ağzımdan çıkan kelimeleri boşverin de azcık adam olun, emeğe saygınız olsun. Yoksa buradaki laf yarışının önemi yok, mühim olan insanlar ve karakterleri.
Son düzenlenme: 01 Şubat 2018, 11:21:23 Kraus
www.sf-gaming.net