GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Safari Roleplay - www.sf-gaming.net

Başlatan Kraus, 02 Eylül 2017, 14:43:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Naxlar

Alıntı yapılan: gruzez - 13 Nisan 2023, 08:02:13
Umursanmıyorsunuz beyler daha ne yoruyorsunuz kendinizi? Dramaymış, Jahrein izleyip dramalarından gaza gelerek 2004 tabanlı oyunda yetkili olamadığı için maması kesilen varlık gibi küstahlığınız ve kininiz var. Düne kadar yönetim kadrosundan attırdığı adamla sunucuya sallayan karakter şimdi o kişiye sallıyor, komiksiniz. Sunucumuza karşı defalarca hata yapan ve hakaretleri açık bir şekilde savuran, yıkıcı eleştirileriyle gruplaşma içerisinde insanların nefretini kazanan kişinin ekip içerisinde yeri yoktur, bilinen yanlış düzeltilsin. Zaman zaman yönetim odasında üyeler bulunur, yönetimin oyunlarına ortak olur veya bazen gelişim için fikir sunarlar. Naxlar, bukalemun gibisin dostum. Umarım karakterini bir an önce düzeltirsin. Duyduğuma göre de SA-MP'ı bırakmışsın, hâlâ daha olanlar seni bu kadar kışkırtıyorsa yazık, umrunda değilmiş gibi davranmak ne kadar zor değil mi :D ? Düştüğü ortama uyum sağlayan kendi arkadaşı bile çıkarına uymuyorsa onu ezen bir bukalemun. Komiksiniz. 2014 tabanlı bir sunucuda eğlenip geçmek yerine drama yarattığınızı sanmanız gerçekten komik, yönetim kadrosu olarak yapıcı eleştiri dışındakilere gülüp geçiyoruz. Hayırlı olsun :D

Discord adresimiz burada https://discord.gg/safarigaming
Yeni bir dönem ve eski olayların bulunmayacağı bir ortama göz atmak isterseniz uğrayın. Kötü dönemde iyi dönemde olan oyuncularımız hepsi aklımızda. Bir şeyi eskisine göre yargılamadan yeni haline gözatın. Keyif almazsanız bırakın zaten, bir oyuna bu kadar sinirlenmeyin. Her şey, yeniden. Chapter II

Asla tutmayacak bir sunucu için g****ü çok yırtıyorsun Alihan. Emin ol birilerine paspas çekmene değmez ki bunun sende farkına varacaksın. Ben 10 yıllık arkadaşımda olsa yanlış bir şey yaparsa ağzının payını verir gerekeni söylerim. Hala gelip buraya cevap yazıyorsan belli ki doğru yerlere parmak basmışım. Çok yazık cidden üzülüyorum maymun tavırlarınıza. Bir oyuna bu kadar sinirlenmeyin diyip babanın malı gibi savunman da ayrı garip kim bilir ne vaad ettiler sana :d Ama doğru sunucudan banlıyken sövüp sayman normaldi değil mi? İşine öyle geliyordu çünkü. Bu denli dönek biriyken bana bukalemunluktan bahsetmen çok garip. Laf söylemek için debelenirken çok çelişiyorsun kendinle.
Son düzenlenme: 13 Nisan 2023, 16:25:07 Naxlar

KayraBey

Umursanmıyorsunuz beyler daha ne yoruyorsunuz kendinizi? Dramaymış, Jahrein izleyip dramalarından gaza gelerek 2004 tabanlı oyunda yetkili olamadığı için maması kesilen varlık gibi küstahlığınız ve kininiz var. Düne kadar yönetim kadrosundan attırdığı adamla sunucuya sallayan karakter şimdi o kişiye sallıyor, komiksiniz. Sunucumuza karşı defalarca hata yapan ve hakaretleri açık bir şekilde savuran, yıkıcı eleştirileriyle gruplaşma içerisinde insanların nefretini kazanan kişinin ekip içerisinde yeri yoktur, bilinen yanlış düzeltilsin. Zaman zaman yönetim odasında üyeler bulunur, yönetimin oyunlarına ortak olur veya bazen gelişim için fikir sunarlar. Naxlar, bukalemun gibisin dostum. Umarım karakterini bir an önce düzeltirsin. Duyduğuma göre de SA-MP'ı bırakmışsın, hâlâ daha olanlar seni bu kadar kışkırtıyorsa yazık, umrunda değilmiş gibi davranmak ne kadar zor değil mi :D ? Düştüğü ortama uyum sağlayan kendi arkadaşı bile çıkarına uymuyorsa onu ezen bir bukalemun. Komiksiniz. 2014 tabanlı bir sunucuda eğlenip geçmek yerine drama yarattığınızı sanmanız gerçekten komik, yönetim kadrosu olarak yapıcı eleştiri dışındakilere gülüp geçiyoruz. Hayırlı olsun :D

Yeni bir dönem ve eski olayların bulunmayacağı bir ortama göz atmak isterseniz uğrayın. Kötü dönemde iyi dönemde olan oyuncularımız hepsi aklımızda. Bir şeyi eskisine göre yargılamadan yeni haline gözatın. Keyif almazsanız bırakın zaten, bir oyuna bu kadar sinirlenmeyin. Her şey, yeniden. Chapter II

:D
Buna kendiniz dahi inanmıyorsunuz kanka ne anlatıyon la. Yönetim köpeği olmuşsunuz. Boş sevdaya afedersiniz g****üzü yırtıyorsunuz. İstediğiniz kadar uğraşın yalamalarınız olabilir fakat bu yönetimle yani sizle bu iş yürümez. Bunları her gün konuştuğun adamla, arkasından gıybet yapıp sövdüğünüz çocuklara anlat :D
İnsanların haklarını nasıl yiyip arkasından sövdüğünüzü iyi biliriz.

Eleştri kaldıramayan bir yönetim düzeniniz var. Bu yüzden gelişemeyeceksiniz. Birisi şu kötü dediğinde banla yönetimden biriyle tartıştığında at. Yönetimin kendisi kişiden şahsi düşünceleri nedeniyle hoşlanmadığında at. Gerçekten iflah olmassınız. 100 çeken sunucunuzda sadece adminleriniz ile rol yaparken sobeit kullanan çete liderlerinin hud savaşı yapmasını rahatlıkla izleyeceğim gibi görünüyor tekrardan.

Biz yemeyik  :cakal:

KayraBey

Olum yönetim başınız şahsi olarak eleştri kaldıramadığı için insanları dava etmekle korkutuyor
Siz gerçekten inanıyor musunuz bu sunucunun yükselmesine

LKNJASDLHJKASDLHIJASDLHIJKASDASDASD

Derenge

çok beklersin yavrum o mustafanın sırf kişisel egosunu tatmin etmek için haksız yere g****e tekmeyi çaktığı adamların yeniden gelip o sunucuda oynamasını, herkesin bi onuru gururu var

İchBinBugra

Bunu yazarken kendinden de esinlendin mi, sanki bana öyle geliyor da? Nedense böyle yorum yapan insanlar kendi yaptığı hataları bir hakaretmiş gibi karşı tarafa iletiyor. Azıcık gururunuz olsun be...

Elynn

Alıntı yapılan: Naxlar - 12 Nisan 2023, 19:02:29
Sunucuyu Allah'ı, namusu gibi savunan adminlerinde bıraktığını duydum ayrıca :D:DDDDDDD

Kardeşim sen kaç yaşındasın, işin gücün yok mu? Her yerde ismini görüyorum oraya buraya zıplıyorsun. Ne vasfın var? Geç sunucunun başına 8 yıl boyunca sunucuyu yönet, daha iyisini yap hep birlikte görelim.

Oyunu bıraktım şunu bıraktım, bunu yaptım diyorsun hâlâ platformlardan çıkmıyorsun. Böyle toxic bir insanı ben olsam platformlarımda barındırmam. Açıklamanı bir yaptın, iki yaptın, üç yaptın, hâlâ yazmaya devam ediyorsun, bıraktım diyişini otuz defa falan okuyorum, bulunmaz Hint kumaşı falan mı sanıyorsun kendini? Yazmayayım yazmayayım diyorum uzattıkça uzatıyorsun, kardeşim hayatına bak keyfini sür, harcıyorsun bu kıvrak zekanı, üzme kendini.
Son düzenlenme: 21 Nisan 2023, 20:01:05 Elynn

gromb

naxxxxlar kalk bi disari cik la dondom gurşunu 130 140 kilo civarindaydin simdi 180 190 olmussun davul gibi. napiyon cips kola acip yagli ellerinle buraya ileti mi atiyon. calis la calis hayata atil biraz. git bakim yap biraz

Berkay!

önceden gerçekleşen dönemsel olaylara odaklanmak yerine şu an yapılmaya çalışan/uğraşılan olaylara odaklanın ve yıkıcı eleştiriler yapmak aynı zamanda karşı tarafı tahrik etmek yerine beğenmediğiniz durumları söylemeniz veya bunu discord üzerinden yorumlamanız daha yerinde bir karar olur

ASPERS

Bence bu tanıtım konusu silinip en baştan kökten yeni bir tanıtım açılmalı yoksa burası iyice kerhaneye döndü sallayan sallayana.

FlicT

essoluessekler hakli olup olmamaniz neyi degistiriyor 3-5 kişi kendi aranızda konuşup duruyonuz kac sayfadır yönetim de npc gibi çıkıp aylık olarak takmıyoruz diye mesaj atıyor herifler okuyup gülüyordur şu yazdıklarınıza zaten sizin burada kendi aranızda konuşmanız hiçbir şeyi değiştirmiyor sadece eski muhabbetleri çevirip duruyonuz millet napsın sizin 8 9 ay önceki muhabbetlerinizi sabır taşısınız allama

Naxlar

Hahayyytt. Nasıl tetiklenmişler hemen kıyamam yavrum size ben  :D  Ağzınızdan köpükler saçarak bana saldırıp dediklerimde haklı olduğumu kanıtlıyorsunuz benim kafam rahat. Güle güle okuyorum yorumlarınızı. Debelenin oğlum kendi çamurunuzun içinde, kuyruk acısı kötü bir şey  :oku2: Karşı argüman bulamayınca ofansif saldırmak sadece size yakışır zaten bozmayın duruşunuzu. Sanal mafyalık bunu gerektirir
Son düzenlenme: 26 Nisan 2023, 16:58:15 Naxlar

Silver

OnlySimon

Elynn

Alıntı yapılan: Naxlar - 26 Nisan 2023, 16:55:42
Hahayyytt. Nasıl tetiklenmişler hemen kıyamam yavrum size ben  :D  Ağzınızdan köpükler saçarak bana saldırıp dediklerimde haklı olduğumu kanıtlıyorsunuz benim kafam rahat. Güle güle okuyorum yorumlarınızı. Debelenin oğlum kendi çamurunuzun içinde, kuyruk acısı kötü bir şey  :oku2: Karşı argüman bulamayınca ofansif saldırmak sadece size yakışır zaten bozmayın duruşunuzu. Sanal mafyalık bunu gerektirir

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama çok küçüksün kardeşim, aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorsun, umarım kafanı platformlarımızdan kaldırıp yakın zamanda tedavi olursun.  :elsalla:
Son düzenlenme: 29 Nisan 2023, 01:10:35 Elynn