GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Safari Roleplay - www.sf-gaming.net

Başlatan Kraus, 02 Eylül 2017, 14:43:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DracDonix

Alıntı yapılan: Brandiss - 27 Şubat 2023, 01:26:45
Üstteki iki tema arasında bir fark göremiyorum, kullanmak isteyenler buradan indirip kullanabilirler.

hmm............ hm.................... hm................................. ne diyon birader

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

ayazcik

Şimdi dostlar yanılıyorsam beni aydınlatın, biz 2017 senesinde VIP alırken sınırsız diye aldık burada bir yanlış yok güzel. Şimdi bu elemanlar gelip biz sunucuyu sıfırlayacağız diyor ve tüm verileri siliyorlar okey. Pekala, hosting şirketiniz var bu sunucu içinde dostumuz vergide veriyor, biz Elmas VIP gibi bir şeyi aldığımız zaman bunu süresiz olarak alıyoruz peki siz hangi hakla bizim süresiz aldığımız bir şeyi bizden geri alma lüksüne sahip oluyorsunuz bu konuda aydınlatmanızı rica ediyorum yaptığınız bir nevi dolandırıcılığa giriyor bu kadar insanın sınırsız diye aldığı şeyleri elinden alamazsınız girmeseler bile onun orda durması lazım, ayrıca sadece VIP değil OOC Arabalar, Petler, Evler, İşyerleri gibi şeylerde satıyordunuz madem her şeyi sıfırlayacaksınız o zaman bunların karşılığını bu alanlara geri verin adamlar bunları süresiz alıyor siz ellerinden geri alıyorsunuz veya gidip sadece banlanan adamların malvarlıklarını silin, bu şekilde başınıza iş alabilirsiniz zaten bir oyuncu olarakta safariye arada giriyordum bu yaptığınız saçmalık yüzünden kapıdan geçmeyecek bir çok insan olduğunu düşünüyorum bol şans umarım hatanızı anlayıp forumda konu kirliliği yapmaya devam etmezsiniz.

DracDonix

Alıntı yapılan: ayazcik - 28 Şubat 2023, 17:42:49
Şimdi dostlar yanılıyorsam beni aydınlatın, biz 2017 senesinde VIP alırken sınırsız diye aldık burada bir yanlış yok güzel. Şimdi bu elemanlar gelip biz sunucuyu sıfırlayacağız diyor ve tüm verileri siliyorlar okey. Pekala, hosting şirketiniz var bu sunucu içinde dostumuz vergide veriyor, biz Elmas VIP gibi bir şeyi aldığımız zaman bunu süresiz olarak alıyoruz peki siz hangi hakla bizim süresiz aldığımız bir şeyi bizden geri alma lüksüne sahip oluyorsunuz bu konuda aydınlatmanızı rica ediyorum yaptığınız bir nevi dolandırıcılığa giriyor bu kadar insanın sınırsız diye aldığı şeyleri elinden alamazsınız girmeseler bile onun orda durması lazım, ayrıca sadece VIP değil OOC Arabalar, Petler, Evler, İşyerleri gibi şeylerde satıyordunuz madem her şeyi sıfırlayacaksınız o zaman bunların karşılığını bu alanlara geri verin adamlar bunları süresiz alıyor siz ellerinden geri alıyorsunuz veya gidip sadece banlanan adamların malvarlıklarını silin, bu şekilde başınıza iş alabilirsiniz zaten bir oyuncu olarakta safariye arada giriyordum bu yaptığınız saçmalık yüzünden kapıdan geçmeyecek bir çok insan olduğunu düşünüyorum bol şans umarım hatanızı anlayıp forumda konu kirliliği yapmaya devam etmezsiniz.

yorumun da$$agından öptüm

Atlas

Zamanında sunucu kadrosunda helper olarak görev yapmıştım.H1den H3e kadar yükseldim.Tam admin olacaktım , helper yönetimde tanıdığı olanlar yüzünden önüm kesildi.Daha çok çabaladm ama boşaymış.BU sunucuyu geliştirmek için bir helper  ve user olarak elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım.İnsanlara sıkılmadan Teamspeakte helper yardım odalarında yardımcı oldum.Kimseye yalakalık yapmadım.Emeklerimin çöpe gittiğini anladım.Admin tanıdığın varsa sıkıntı olmuyor.Buna defalarca şahit oldum.Dolandırıldığımda kimse kılını kıpırdatmadı.Yazsam destan olur.O yüzden çok fazla yazmayacağım.Eski adminleri özlüyorum.

Bu arada sunucudaki mal varlıkları sıfırlanacaksa hakkım helal değildir.O kadar para yatırdık.

Son düzenlenme: 02 Mart 2023, 00:31:15 Atlas

Jizzy

Alıntı yapılan: ayazcik - 28 Şubat 2023, 17:42:49

+1

Blec

Safari'de zamanında Yüksek Yönetim'de Enes varken A3'düm. Benim gözümde Enes gitti, Safari bitti. Net. @Zeta

Alıntı yapılan: Dr.Dodo - 27 Ocak 2023, 12:18:21
Dostlar burada neler dönmüş ya

Kısaca okumaya çalıştım dönen şeyleri. Hakkınızla hiçbir yere gelemeyeceğinizi, torpille vesaire rahatlıkla yükselinebileceği yazısına takıldım biraz. Arkadaşlar son 3 yıldır neler dönüyor bilemem fakat öncesinde hakkıyla H1den A7'ye kadar yükselmiş biri olarak söylüyorum. Bu sunucuda emek gösteren, çabalayan kişiler karşılığını alıyordu. Ben zaman ayıramacayacağımı düşündüğüm için ve artık bu oyundan sıkıldığım için bırakmıştım. Kendi hayatım için de doğru bir karardı. Artık Safariye vereceğim ya da ondan alabileceğim bir şey kalmamıştı. Ama yine de o yılları özlediğimi belirtmeliyim. Eski ekip çok iyiydi.

3 yıldır buralarda yokum ve olmayacağım da fakat her aklıma geldiğinde bi girip bakarım foruma ve buraya. Uzun zamandır bakmıyordum karışmış ortalık.

Arkadaşlar sunucu yönetmek gerçek anlamda zor bir iş ve keskin bir irade gerekiyor. Beğenirsiniz beğenmezsiniz. Zaten beni de beğenmiyodunuz. Ellerinden geleni yaptıklarına eminim. Özellikle Kraus'un büyük emeği var sunucuda. Yönetim ekibi gelir geçer. Değişir gider. 2020 yönetiminden kim var acaba kadroda mesela? Bence yoktur kimse. Önemli olan bu sunucunun başları olan Fransz ve Kraus. Adamlar başarılı olmuş ki 9 yıldır bu sunucu kapanmadan yoluna devam etmiş. Değmeyeceğini, başaramadıklarını düşünseler kapatırlardı. Sırf makine parası bile ne kadardır tahmin bile edemiyorum.

İşin içinden çıkınca rahatlıkla görebiliyorsunuz ki sizin için o zaman doğru olan şeyler dışardan doğru gözükmüyor. İnanın herhangi biriniz o yönetime erişebildiğinde yaptığı her şey kendine doğru gibi gelecek ama doğru bulmayan yine çok kişi olacak. Çıktığınızda yaptığınız hatalar bir bir karşınıza çıkıyor. Unutmayın ki kimse kusursuz değildir. Adminler de kusursuz olamaz. Herkesi de memnun edebilmek imkansız. Çoğu kişi memnundur sonra biri çıkar haklı da olsa haksız da olsa sallar. Genele yayılır. Bu Safaride çok olan bir şeydir. Bunlar her zaman olacak. Önemli olan bu durumlarda doğruyu görmeye çalışmak, öz eleştiri yapmaktır. Bunda demek ki başarılı bir sunucu ki şu zamana kadar kapanmadı.

Ayrıldıktan sonra gereksiz bir tartışma yaşandı. Yapmadığım bir şey nedeniyle suçlandım. Tek hatam ayrıldıktan sonra tamamen kopmamak olmuştu sanırım. Yaptıklarım yanlış yorumlandı. Hatta 1 yıl sonra girdiğimde hesabımın devredışı bırakıldığını bile gördüm. Emekli admin yetkim alındı TS üzerinden vesaire. Bana da yanlışlar yapıldı elbette ama inanın herkes inandığı doğrulara göre hareket ediyor. Benim de hatalarım oldu. Belki ben de bu tartışmayı yanlış yönlendirdim ve sonucu bana patladı hiçbir şey yapmadığım halde ama olsun. Kırgın ayrılmak istemezdim 5 yıl benim için ev olmuş bir sunucudan. Fransz belki beni sevmez olayları yanlış anladığı ya da ben yanlış anlattığım için fakat yine de ben onunla barışıp en azından bu kötü olayı unutmak isterdim.

Arkadaşlar sunucuda olmadığım 3 sene içinde anladım ki bu sunucu veyahut farklı bir sunucu ya da farklı bir oyun. Hepsi boş. Hepsi boş zamanlarımızı geçirmek için olan bir hobi olarak kalmalı. Biz bunu hobi olmaktan çıkarıp iş olarak gördüğümüz için yanlış yaptık. Hepimizin ortak amacı eğlenmek olmalıydı fakat rekabet içinde, adaleti, kendi doğrumuzu göstermek için yok olduk gittik.

Özetle bu sadece bir oyun ve oyun sunucusu. Eğlenmenize bakın. Keyfinize bakın. Baktınız eğlenmiyosunuz. Edebinizle ayrılın ve bitirin. Haksızlıklar her zaman olmuştur ve olacaktır da . Ama inanın yapan kişiler ben şuna bi haksızlık yapam diye yapmıyorlar. O zaman yapılması gereken şey o gibi geliyor ve yapıyorlar. Takmayın bu kadar.

Kırk yılın başı bi yazasım geldi. Birilerine bir şeyleri fark ettirdiysem ne mutlu bana. Hepinize iyi bir hayat diliyorum arkadaşlar. Gerçek hayat burası değil unutmayın. Her şey bittiğinde umarım iyi yönleriyle hatırlarsınız burayı. Ben öyle hatırlamaya çalışıyorum.

Yaa Doğancancım, nasılmış yapmadığın birşey için suçlanmak :) Zamanında o fıçı  Sedat'la ikiniz adminlerin hakkını az yemediniz. Kendinizi birşey sandınız, olan size oldu. Eski ekipten Enes, Cem, Burhan,  İlkay, İbrahim daha ismini hatırlamadığım kaç tane emekçi admin.. Enes'in bile arkasından demediğinizi bırakmadınız. Ekipteyken Enes bey, yokken Enes şöyle Enes böyle :) O yüzden burda boş duyar kasmaya çalışma. En son A5 Sedatçığınız ben TV34 Yönetim'deyken "Abi, Abi" geziyordu siz atıldıktan sonra :) Bu sunucunun gelmiş geçmiş en hak yiyen adminleri Selçuk, Doğancan, Sedattır. Kimse aksini iddia edemez.
Son düzenlenme: 18 Mart 2023, 12:18:12 Razor02

Kawai

Alıntı yapılan: Blec - 18 Mart 2023, 00:10:00
Safari'de zamanında Yüksek Yönetim'de Enes varken A3'düm. Benim gözümde Enes gitti, Safari bitti. Net. @Zeta

Alıntı yapılan: Dr.Dodo - 27 Ocak 2023, 12:18:21
Dostlar burada neler dönmüş ya

Kısaca okumaya çalıştım dönen şeyleri. Hakkınızla hiçbir yere gelemeyeceğinizi, torpille vesaire rahatlıkla yükselinebileceği yazısına takıldım biraz. Arkadaşlar son 3 yıldır neler dönüyor bilemem fakat öncesinde hakkıyla H1den A7'ye kadar yükselmiş biri olarak söylüyorum. Bu sunucuda emek gösteren, çabalayan kişiler karşılığını alıyordu. Ben zaman ayıramacayacağımı düşündüğüm için ve artık bu oyundan sıkıldığım için bırakmıştım. Kendi hayatım için de doğru bir karardı. Artık Safariye vereceğim ya da ondan alabileceğim bir şey kalmamıştı. Ama yine de o yılları özlediğimi belirtmeliyim. Eski ekip çok iyiydi.

3 yıldır buralarda yokum ve olmayacağım da fakat her aklıma geldiğinde bi girip bakarım foruma ve buraya. Uzun zamandır bakmıyordum karışmış ortalık.

Arkadaşlar sunucu yönetmek gerçek anlamda zor bir iş ve keskin bir irade gerekiyor. Beğenirsiniz beğenmezsiniz. Zaten beni de beğenmiyodunuz. Ellerinden geleni yaptıklarına eminim. Özellikle Kraus'un büyük emeği var sunucuda. Yönetim ekibi gelir geçer. Değişir gider. 2020 yönetiminden kim var acaba kadroda mesela? Bence yoktur kimse. Önemli olan bu sunucunun başları olan Fransz ve Kraus. Adamlar başarılı olmuş ki 9 yıldır bu sunucu kapanmadan yoluna devam etmiş. Değmeyeceğini, başaramadıklarını düşünseler kapatırlardı. Sırf makine parası bile ne kadardır tahmin bile edemiyorum.

İşin içinden çıkınca rahatlıkla görebiliyorsunuz ki sizin için o zaman doğru olan şeyler dışardan doğru gözükmüyor. İnanın herhangi biriniz o yönetime erişebildiğinde yaptığı her şey kendine doğru gibi gelecek ama doğru bulmayan yine çok kişi olacak. Çıktığınızda yaptığınız hatalar bir bir karşınıza çıkıyor. Unutmayın ki kimse kusursuz değildir. Adminler de kusursuz olamaz. Herkesi de memnun edebilmek imkansız. Çoğu kişi memnundur sonra biri çıkar haklı da olsa haksız da olsa sallar. Genele yayılır. Bu Safaride çok olan bir şeydir. Bunlar her zaman olacak. Önemli olan bu durumlarda doğruyu görmeye çalışmak, öz eleştiri yapmaktır. Bunda demek ki başarılı bir sunucu ki şu zamana kadar kapanmadı.

Ayrıldıktan sonra gereksiz bir tartışma yaşandı. Yapmadığım bir şey nedeniyle suçlandım. Tek hatam ayrıldıktan sonra tamamen kopmamak olmuştu sanırım. Yaptıklarım yanlış yorumlandı. Hatta 1 yıl sonra girdiğimde hesabımın devredışı bırakıldığını bile gördüm. Emekli admin yetkim alındı TS üzerinden vesaire. Bana da yanlışlar yapıldı elbette ama inanın herkes inandığı doğrulara göre hareket ediyor. Benim de hatalarım oldu. Belki ben de bu tartışmayı yanlış yönlendirdim ve sonucu bana patladı hiçbir şey yapmadığım halde ama olsun. Kırgın ayrılmak istemezdim 5 yıl benim için ev olmuş bir sunucudan. Fransz belki beni sevmez olayları yanlış anladığı ya da ben yanlış anlattığım için fakat yine de ben onunla barışıp en azından bu kötü olayı unutmak isterdim.

Arkadaşlar sunucuda olmadığım 3 sene içinde anladım ki bu sunucu veyahut farklı bir sunucu ya da farklı bir oyun. Hepsi boş. Hepsi boş zamanlarımızı geçirmek için olan bir hobi olarak kalmalı. Biz bunu hobi olmaktan çıkarıp iş olarak gördüğümüz için yanlış yaptık. Hepimizin ortak amacı eğlenmek olmalıydı fakat rekabet içinde, adaleti, kendi doğrumuzu göstermek için yok olduk gittik.

Özetle bu sadece bir oyun ve oyun sunucusu. Eğlenmenize bakın. Keyfinize bakın. Baktınız eğlenmiyosunuz. Edebinizle ayrılın ve bitirin. Haksızlıklar her zaman olmuştur ve olacaktır da . Ama inanın yapan kişiler ben şuna bi haksızlık yapam diye yapmıyorlar. O zaman yapılması gereken şey o gibi geliyor ve yapıyorlar. Takmayın bu kadar.

Kırk yılın başı bi yazasım geldi. Birilerine bir şeyleri fark ettirdiysem ne mutlu bana. Hepinize iyi bir hayat diliyorum arkadaşlar. Gerçek hayat burası değil unutmayın. Her şey bittiğinde umarım iyi yönleriyle hatırlarsınız burayı. Ben öyle hatırlamaya çalışıyorum.

Yaa Doğancancım, nasılmış yapmadığın birşey için suçlanmak :) Zamanında o fıçı  Sedat'la ikiniz adminlerin hakkını az yemediniz. Kendinizi birşey sandınız, olan size oldu. Eski ekipten Enes, Cem, Burhan,  İlkay, İbrahim daha ismini hatırlamadığım kaç tane emekçi admin.. Enes'in bile arkasından demediğinizi bırakmadınız. Ekipteyken Enes bey, yokken Enes şöyle Enes böyle :) O yüzden burda boş duyar kasmaya çalışma. En son A5 Sedatçığınız ben TV34 Yönetim'deyken "Abi, Abi" geziyordu siz atıldıktan sonra :) Bu sunucunun gelmiş geçmiş en hak yiyen adminleri Selçuk, Doğancan, Sedattır. Kimse aksini iddia edemez.

ay ne olursa olsun selcuk'a laf soyletmem. o benim cocukluk askimdir. o yuzden insanlara iftira atmayin lutfen. bahsi gecen diger adminlikte bulunmus kisilerin cogu gibi o da artik hayata atilmis biri. ha onun yerine ben bu ithama maruz kalsaydim o benim icin agzini bile acmazdi tabii, ek bilgi olarak gecmis olayim. insanlar hasis asklar. 12 yasimdayken bana beni arabayla almayi teklif etmeler unutulur bir anda

Naxlar

Arkadaşlar öncelikle hepinize selamlar. Yine ben, Naxlar. Kendime bu olaylardan sonra safari dramasından uzaklaşacağıma söz verdim lakin yüzsüz insanlar peşimi bırakmıyor bir türlü. Açıkçası bu yaşanan şeyi gördüğümde bir tık şok oldum çünkü hayatımda gördüğüm en büyük yüzsüzlük, şeref yoksunu hareket olabilir. Brandiss adlı arkadaşı bilirsiniz kendisi sürekli gtamulti konusunda safariye, yönetime sallayıp sövüp sayıyordu geçtiğimiz aylarda. Aldığım bir duyuma göre tüm bunları yaptıktan sonra birde gidip özür dilemiş yönetimden. Aldığım bir SS'te bunu kanıtlar nitelikte. Benim için şok edici bir durum çünkü Allah'ına kitabına, annesine, değerlerine sövdüğün, sunucusuna saldırı düzenlediğin bir adamın ayağına gidip özür diliyorsun. Bunu geçtim diğer taraf için konuşuyorum arkandan her dakika konuşan, hassas değerlerine etmedik küfür bırakmayan, TS3 ve sunucuna sürekli saldıran ve her yerde bok atan bir adamı admin olarak tekrar yanına alıyorsun. Bu yüzsüzlük cidden bana çok fazla açıkçası. Gerçi bir yandan safari adminlerinin çoğunun böyle olduğu aklıma gelince fazla şaşırmamak istiyorum. Her neyse dediğim gibi fazla uzun tutmayacağım ama bu konu beni cidden iğrendirdiği için sizlere de açıklamak istedim. Ben SA-MP platformunu tamamen bıraktım bu yüzden bu dramalara tekrar girmek istemiyorum. Gerekli SS'leri aşağıya bırakıp hepinize iyi günler diliyorum.

DracDonix

Safari Draması 3. Sezon Çok Yakında!

Tyranus

Naxlar

Sunucuyu Allah'ı, namusu gibi savunan adminlerinde bıraktığını duydum ayrıca :D:DDDDDDD

KayraBey

Mustafa bırak yönetim başını bu sunucunun oyuncusu bile olsa safari onun yüzünden gram kalkınamaz.

Adminleri zaten köpek olmuş. Bir iki tane tanıdığım arkadaşım vardı heralde onlar da aynı şekilde...

İnsanlar hayatta statü atlamak için ne kadar köpekçe davranabiliyor değil mi?

KayraBey

Alıntı yapılan: DracDonix - 12 Nisan 2023, 15:47:54
Safari Draması 3. Sezon Çok Yakında!

Sunucu açıldıktan 1 ay sonra sizlerle!!

aka mustafa

Alıntı yapılan: Naxlar - 12 Nisan 2023, 19:02:29
Sunucuyu Allah'ı, namusu gibi savunan adminlerinde bıraktığını duydum ayrıca :D:DDDDDDD

oruçluyuz kardesim allahı niye katıosun, sunucuyu bu zamana savunan insanları bıraktıracak kadar saçma şeyler olursa zaten bir yerde bi yanlış vardır ama bu konuda yapacak bir şey yok, gidenin arkasından bir kılıf ayarlanıp haklıysa bile haksız gösterilir, uzatıp uzatıp durunca dramaya dönüşüyor umarım herkes için en hayırlısı olur
Son düzenlenme: 12 Nisan 2023, 20:01:14 aka mustafa

gruzez

Umursanmıyorsunuz beyler daha ne yoruyorsunuz kendinizi? Dramaymış, Jahrein izleyip dramalarından gaza gelerek 2004 tabanlı oyunda yetkili olamadığı için maması kesilen varlık gibi küstahlığınız ve kininiz var. Düne kadar yönetim kadrosundan attırdığı adamla sunucuya sallayan karakter şimdi o kişiye sallıyor, komiksiniz. Sunucumuza karşı defalarca hata yapan ve hakaretleri açık bir şekilde savuran, yıkıcı eleştirileriyle gruplaşma içerisinde insanların nefretini kazanan kişinin ekip içerisinde yeri yoktur, bilinen yanlış düzeltilsin. Zaman zaman yönetim odasında üyeler bulunur, yönetimin oyunlarına ortak olur veya bazen gelişim için fikir sunarlar. Naxlar, bukalemun gibisin dostum. Umarım karakterini bir an önce düzeltirsin. Duyduğuma göre de SA-MP'ı bırakmışsın, hâlâ daha olanlar seni bu kadar kışkırtıyorsa yazık, umrunda değilmiş gibi davranmak ne kadar zor değil mi :D ? Düştüğü ortama uyum sağlayan kendi arkadaşı bile çıkarına uymuyorsa onu ezen bir bukalemun. Komiksiniz. 2014 tabanlı bir sunucuda eğlenip geçmek yerine drama yarattığınızı sanmanız gerçekten komik, yönetim kadrosu olarak yapıcı eleştiri dışındakilere gülüp geçiyoruz. Hayırlı olsun :D

Discord adresimiz burada https://discord.gg/safarigaming
Yeni bir dönem ve eski olayların bulunmayacağı bir ortama göz atmak isterseniz uğrayın. Kötü dönemde iyi dönemde olan oyuncularımız hepsi aklımızda. Bir şeyi eskisine göre yargılamadan yeni haline gözatın. Keyif almazsanız bırakın zaten, bir oyuna bu kadar sinirlenmeyin. Her şey, yeniden. Chapter II
Son düzenlenme: 13 Nisan 2023, 08:11:28 gruzez