GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Safari Roleplay - www.sf-gaming.net

Başlatan Kraus, 02 Eylül 2017, 14:43:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lorе

Ekipte bulunmuş olan ve yaptıkları yanlışlardan dolayı ekipten çıkarılan kişiler buradan sunucuyu kötülemeye yeltenmiş. Bu karalamaları yapanların hepsi sunucu içerisinde yaptığı aykırı davranışlardan ötürü çıkartılan ve yönetim ile denk düşüp yasaklanan kişilerden ibarettir. Her sunucu da olduğu gibi bu sunucunun da belli başlı kuralları bulunuyor. Bir çok kez kuralları es geçip başına buyruk hareket eden ve sunucudan uzaklaştırılan eski yetkililer kendilerince haksız ve komik bir karalama yapmayı kendilerine yakıştırıp seçmişler. Her şey istedikleri gibi olmayınca buraya gelip yapmış oldukları yalan yanlış karalamalarla oyuncuları manipüle etmeye çalışmaları da trajikomik bir olaydan ibarettir. Yapılan karalama sunucu üzerinde hiçbir etki bırakmıyor ve bu karalamaları hiçbir şekilde ciddiye almıyoruz. Bütün oyuncularımıza her konuda verdiğimiz değer gözle görülebilir. Bunun dışında sunucu içerisinde oynayan bir oyuncu da kendisine gösterilen desteği bilir. Saçma karalamalar dışında her eleştiriye açığız. Sunucumuz her gün, her konuda geliştirilmeye devam ediyor ve devam edecektir. 2014'ten beri aktif olan ve türk konseptinin en iyisi olarak sunucumuzun kapısı her oyuncuya açıktır.

Discord: https://discord.gg/safari
Forum: https://www.sf-gaming.net

KayraBey

Alıntı yapılan: Lorе - 10 Aralık 2022, 19:22:03
Ekipte bulunmuş olan ve yaptıkları yanlışlardan dolayı ekipten çıkarılan kişiler buradan sunucuyu kötülemeye yeltenmiş. Bu karalamaları yapanların hepsi sunucu içerisinde yaptığı aykırı davranışlardan ötürü çıkartılan ve yönetim ile denk düşüp yasaklanan kişilerden ibarettir. Her sunucu da olduğu gibi bu sunucunun da belli başlı kuralları bulunuyor. Bir çok kez kuralları es geçip başına buyruk hareket eden ve sunucudan uzaklaştırılan eski yetkililer kendilerince haksız ve komik bir karalama yapmayı kendilerine yakıştırıp seçmişler. Her şey istedikleri gibi olmayınca buraya gelip yapmış oldukları yalan yanlış karalamalarla oyuncuları manipüle etmeye çalışmaları da trajikomik bir olaydan ibarettir. Yapılan karalama sunucu üzerinde hiçbir etki bırakmıyor ve bu karalamaları hiçbir şekilde ciddiye almıyoruz. Bütün oyuncularımıza her konuda verdiğimiz değer gözle görülebilir. Bunun dışında sunucu içerisinde oynayan bir oyuncu da kendisine gösterilen desteği bilir. Saçma karalamalar dışında her eleştiriye açığız. Sunucumuz her gün, her konuda geliştirilmeye devam ediyor ve devam edecektir. 2014'ten beri aktif olan ve türk konseptinin en iyisi olarak sunucumuzun kapısı her oyuncuya açıktır.

Kankam kendini kandırma bari. Safarinin nasıl bir ortam olduğunu en iyi sen biliyorsun. Yapılan haksızlıkları, çıkarları ve senin bildiğin birçok durumu. Sunucuda yöneticisin diye kendini kepaze etme. Sen iyi adamsın <3

staple

Kavga içerikli iletiler silinmiştir.

neydikbiz

Alıntı yapılan: Levi - 09 Aralık 2022, 01:35:45
Alıntı yapılan: Naxlar - 08 Aralık 2022, 05:30:16
Arkadaşlar öncelikle hepinizi iyi akşamlar/sabahlar diliyorum. Benim adım Naxlar. Safari adlı roleplay sunucusuna yaklaşıp 3 yılımı vermiş bir oyuncu/helperım. Benim ilk roleplay deneyimlerimden biri bu sunucuda oldu. İyisiyle kötüsüyle eğlendim, arkadaşlıklar, çok sağlam dostluklar edindim. Yeni geldi onlarla üzülüp eğlendim. Helper olduğum dönemde de elimden geleninde fazlasını yaparak bu sunucu için çalıştım. Her konuda sunucuyu belli bir noktaya taşımaya çalıştım ve bu konuda da bir şeyler başardığımı düşünüyorum. Özellikle safarideki son helperlık dönemimde legal rolleri sırtlayarak, gerektiği yerde ikinci bir karakter açarak her türlü emeği sarf ettiğimi düşünüuyorum. Safari sunucusu hem sistemsel açıdan, hem de türk konseptinde tek bir sunucu olarak yeri ayrı bir sunucu. Ama gelin görün ki bu sunucuda beni çok üzen, bırakmama neden olan tonlarca olay yaşandı. Bugün size neden bu sunucunun bu hallere geldiğini, neden az çektiğini, neden sevilmediğini anlatacağım.

Ben Safari'nin üst yönetimiyle içli dışlı olan, OOC'de bile görüşüp konuşmuş olan bir oyuncu olarak tüm samimiyetim ile sizlere neler döndüğünü açıklamak istiyorum. Bu sunucunun en büyük problemi yönetim kadrosudur. Gerek üst yönetim olsun, gerek adminler olsun kadroda yapılan şeyler insanların o kadar gözüne battı ki oyuncular olsun, diğer yetkililer olsun sunucudan soğumamıza neden oldu. Öncelikle kadro içinde inanılmaz bir ayrımcılık ve torpil söz konusu. Hatta öyle ki üst yönetimin öz kardeşleri bile hiçbir şey yapmamalarına rağmen emek veren insanlardan daha hızlı yükselip kadroya giriyorlar veya hiçbir şey yapmamalarına rağmen kadrodan atılmıyor. Ben bunu bizzat deneyimledim. Ben batık olan pasif bir ISM'yi canlandırmama, haftada üç-dört gün ISM üzerinden tüm sunucuya rol çıkarmama, gerektiği yerde ikinci bir karakter açarak sunucu üzerinde hiç denenip başarılmamış bir şeyi başarmama, forum ve oyunda her türlü desteği sağlamama rağmen sırf üst yönetimin kardeşi olduğu için oturduğu yerde birliği ile ilgilenmeden, rol çıkarmadan, forumda aktif olmadan, hiçbir yeteneği ve katkısı olmadan tüm helper ekibinden daha önce ana kadroya yükseleni tanıyorum. Haftalarca inaktif kalıp oyunda trolleyen, her türlü AP'yi yapan ve buna rağmen ne bir tenzil ne bir uyarı yiyen birini tanıyorum. Ne tesadüf ki bu da üst yönetimden birinin öz kardeşi. Öyle ki bir oyunucunun bu admine karşı haklı olarak açtığı bir panel şikayeti bile sırf üst yönetimin kardeşi olduğu için reddediliyor. Tüm bunları geçtim, sırf üst yönetim ile yakın olduğu ve onlarla takıldığı için oyuncu iken İEM yönetim yapılan, oyuncuların tepkisi üzerine user bir İEM yönetim olmaması için Trial Admin çekilen birini tanıyorum. Bu bahsettiğim arkadaş İEM'i tamamen kendi çıkarlarına kullanmasına rağmen, İEM'de kendi yakınlarına rütbe dağıtmasına rağmen, İEM'in kaybettiği her rolde üst yönetime ağlamasına rağmen, her türlü MG ve MIX'i yaparak oyunculara rollerini zehir edip buna rağmen uyarı dahi yememiş birini tanıyorum, Öyle ki 1 yıl öncesine kadar emek verip sunucuda illegalde bir şey yapmaya çalışan adamlar yerine sadece 1 defalığına iyi hotline yazdıkları düşünülerek hotline görevler bu adamlara emanet edildi, her seferin de milletin rollerini bozup sunucu içinde rol yapmayarak, Movie sunucusunda multimedya alıp VK üzerinden görseller çalıp işler yaptılar. Ve tüm bu olanlardan hem yönetimin, hemde genel birlik yönetimin haberi olmasına rağmen hiçbiri sesini çıkarıp bir şey yapmadı, peşkeş çektiler. Ondan sonrada ihale emek harcayan, çaba sarf eden helperlara, adminlere kalıyor. İşin sonunda olan onlara oluyor. Uyarılan, emeklerinin karşılığını alamayanlar onlar oluyor. Tüm bunları tecrübe etmiş biri olarak şunu söyleyebilirim. Eğer bu sunucuda üst yönetim ile çok yakınsanız her türlü rütbeyi alabilirsiniz. Yaptığınız tüm hatalar görmezden gelinir. Hatta öyle ki sizin IC'de ne yaptığınızdan çok OOC'de yönetimin işine yaramanız çok daha önemli. Çünkü IC'de verdiğiniz emeğin, çabanın hiçbir şekilde karşılığını alamazsınız. Yükselmek istiyorsanız ya OOC'de yönetimin işine yarayacaksınız, ya para yatıracaksınız, ya da yönetim ile sıkı fıkı olacaksınız. Bunları yapamıyorsanız hiçbir şekilde yönetimin gözünde bir değeriniz olmaz. Hatta sunucuya ister sövüp ban yemiş olun, isterseniz yönetim ile kavga edip Allahına kitabına sövüp ban yemiş olun, ister hile açıp bug kullanıp banlanmış olun, ister sunucuya saldırıda bulunmuş olun eğer üst yönetimin işine map olsun grafik olsun skin olsun veya bağış atmak olsun bir şekilde işine yararsanız herkesin önüne geçip Senior Adminliğe kadar yükselebilirsiniz ve tüm bu yaptıklarınızın üstü örtülür. Bu sunucuda emek vererek bir yerlere gelemezsiniz. Ben bu yazdığım yazıdan sonra sunucudan yasaklanacağımı biliyorum. Bunu göze alarak bu yazıyı yazıyorum. Benim tek derdim emeklerinin karşılığını alamayan helperların, adminlerin sesini duyurmak ve siz GTA Multi topluluğuna bu sunucunun neden bu halde olduğunu açıklamak. Her ne kadar olmasını istemesem de biliyorum ki şu anki helperlar bu kadroda boşa çabalıyorlar çünkü hiçbiri kadroda kalıcı olmayacaklar. Seslerini çıkarmadıkça da bu şekilde devam edecek bu döngü. Benim yönetimle aramda bir sorun hiç olmadı lakin insanların haklarını bu şekilde yemeleri benim zoruma gidiyor. Ne kadar bir şeyleri anlatsak söylesekte sonu hep aynı yere varıyor. Umarım bu döngü bir yerde kırılır.

Buraya kadar okumuş olan herkese teşekkür ederim. Benim Safari serüvenim bu noktaya kadardı. Umuyorum ki bu saatten sonra bir şeyler düzelmeye başlar.

Belirttiğin konuları bilmek için yetkili kadrosunda bulunmaya gerek yok. Durum zaten uzunca bir süredir böyle ve birçok insan da bunun farkında. Sunucuda yıllarca oynamış emektar diyebileceğimiz insanların çoğunun bırakma sebebi bu durumlar zaten. Ben en son 2019'da girmiştim ve aşağı yukarı durum böyleydi. Her şey bariz bir şekilde ortada iken niye ekibe girmeye çalıştın?

İki yorumun altına da imzamı atıyorum.
Son düzenlenme: 13 Aralık 2022, 20:46:30 staple

Brandiss

.
Son düzenlenme: 24 Nisan 2023, 22:11:12 Brandiss
(Brandiss#1337)

Bedros

Keşke şu oyunu bu kadar ciddiye alacağınıza arkadaşlarınızla birlikte zevk almaya baksanız.

KayraBey

.
Son düzenlenme: 15 Aralık 2022, 22:50:46 KayraBey

zirve

.
Son düzenlenme: 11 Aralık 2022, 12:13:27 risegaming

Brandiss

(Brandiss#1337)

OnlySimon

Alıntı yapılan: Brandiss - 10 Aralık 2022, 23:25:57
Evet baylar, tüm gerçekleri açıkladıktan sonra karşımıza çıkan görüntüler...

Komiksiniz gerçekten. :D

O değil de site sağlayıcısından yasaklamak ne kanka?

Burası eleştiri kaldıramayan bir sunucu, sakın eleştiri falan yaparsınız ve yasaklanırsınız. Benden bilmeyin.

[/
sen hangi admindin

Brandiss

.
Son düzenlenme: 24 Nisan 2023, 22:10:31 Brandiss
(Brandiss#1337)

sweezy

Yapmış olduğum yorum kurallara uygun olmakla birlikte hiçbir şekilde hakaret içermemesine rağmen neden silindi? Eskiden ileti silindiği zaman özel mesajdan silen yetkili, sebebiyle birlikte uyarı niteliğinde bir mesaj yollardı. Hangi yetkilinin sildiğini bilmediğim için de buraya yazıyorum. Görmesini umuyorum. Ancak buradan da şunu anlıyoruz ki Safari yönetimi zihniyet olarak hâlâ aynı. İşine gelmeyen veya yanıtlayamayacak eleştirileri ağlayarak yetkililere sildirtmeye devam ediyor :D

Utherz

Alıntı yapılan: Lorе - 10 Aralık 2022, 19:22:03

Yönetim ve helper ekibindeki kişilerin hile kullandığı bir sunucu mu oyunculara değer veriyor?

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

KayraBey

Morphine fazla hızlı gidiyon, logu geliyor :D
Jonny Project ile samptan kendi serverine giren rezil insanlar...

Son düzenlenme: 13 Aralık 2022, 20:13:14 KayraBey

gruzez

Alıntı yapılan: KayraBey - 13 Aralık 2022, 17:15:00
Morphine fazla hızlı gidiyon, logu geliyor :D
Jonny Project ile samptan kendi serverine giren rezil insanlar...

Birisinden izinsiz kişisel fotoğraf kullanımının yasak olduğunu bilmiyor musun? Yürek mi yedin?

PS
"Kişilerin fotoğraflarının izinsiz olarak kullanılması, ceza hukuku anlamında suç oluşturuyor. Türk Ceza Kanunu'nun 136'ncı maddesine göre kişisel verileri hukuka aykırı olarak verme, yayma veya ele geçirme suçunun cezası 2 yıldan 4 yıla kadar hapis cezası."
Son düzenlenme: 13 Aralık 2022, 20:35:14 gruzez