GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Roleplay Hub - eşsiz bir kasaba hayatı [FORUM AKTİF]

Başlatan Tao, 05 Mayıs 2020, 18:35:23

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Trigger

Öncelikle başarılar.Rol hazzını oyuncular belirler.Ev soymak cok kolay olmamalı bunun yerine sistemsel bir ev soyma sistemi olabilir.Gördüğüme göre çok iddialısınız fakat en iyi roleplay kalitesini sunacağız diyen sunuclar yakın zamanda kapandı umarım sizde böyle olmaz..

Tao

Alıntı yapılan: Trigger - 15 Mayıs 2020, 21:38:04
Öncelikle başarılar.Rol hazzını oyuncular belirler.Ev soymak cok kolay olmamalı bunun yerine sistemsel bir ev soyma sistemi olabilir.Gördüğüme göre çok iddialısınız fakat en iyi roleplay kalitesini sunacağız diyen sunuclar yakın zamanda kapandı umarım sizde böyle olmaz..
İyi dileğiniz için teşekkürler, konunun başındaki yazıları okumadığınızı varsayıyorum, okusaydınız böyle bir izlenime kapılmazdınız. İnsanlar garip varlıklardır, her şey normal giderken anında hayatta bir şeyler olabilir, hayatın akışıdır. Şu anki planlarımıza göre sunucuyu erteleme, kapatma gibi bir mevzu söz konusu değil, az kişi bile olsak sabır edip oyuncuların rol ortamı yaratmasını bekleyeceğiz, ardından yaratılan rolün kalitesine gelecek insanlar elbet olabilir.
Ek olarak, örnek verirken en uç noktadan örnek verdim, tabii ki ev soyma bu kadar basit bir şey olmayacak. Ama YAPAMAZSINIZ, demiyoruz. Aklınıza rol mü geldi ? Bizlerden rapor yoluyla izin alıp yapabilirsiniz, her şeyi kuralına ve adaletine göre onaylayacağız.
Son düzenlenme: 15 Mayıs 2020, 22:25:13 Gentlemen
Bir yenilik yapacaksanız, daima yanlış anlaşılmaya hazır olmalısınız.

Tao

Selam arkadaşlar, ekibimize takım arkadaşları arıyoruz.
https://www.gtamulti.com/forum/ekip-ilanlari/roleplay-hub-takim-arkadaslarini-ariyor(yetkili-alimi)/new/#new
Konuyu okuduktan sonra bana Discord'dan ulaşabilirsiniz.

Tao

Silah kasası sistemi yayında! İl-legallerin işi artık normalden daha zor

Tao

Forumumuz aktif!!! Resme tıklayarak gelebilirsiniz!!

ÖmerCN

Günün anlam ve önemi adına öncelikle ekibimizce herkesin 19 Mayısını kutlarız.

Küçük bir süpriz :)

Ekip olarak bie karar aldık. Palomino gibi yerleşkelerde evlerin yanında garajlar bulunduğunu bilmekteyiz. Garaj sisteminin hizmetini herkese sunmak istediğimizden dolayı evin garajı var ise garaja sahip olmak için evi satın almanız yeterli olacaktır! Montgomery harita tasarımcımıza teşekkür ediyor bunun yanında San Andreas State Police hartası içinde @kaptanderya ya ayrıca teşekkür ederiz. Harita çalışmalarımız devam ediyor ve incelemek için discord adresimize katılmanız yeterli olacaktır. Sağlıcakla kalın!

Red County Roleplay Turkey - Project Developer & Management
Güzel günler eskide kaldı...

Tao

Bütün amacımız sizler için daha kaliteli bir ortam yaratmak, geri kalanını zaten siz halledersiniz sizlere güveniyoruz  :)

Haber rolleri için bir map  :)
Son düzenlenme: 20 Mayıs 2020, 23:11:50 Gentlemen

Tao

https://www.gtamulti.com/forum/showroom/ev-bodrum-kati-mapi/
https://www.gtamulti.com/forum/showroom/ev-bodrum-kati-2/

Sizlere kaliteli bir ortam yaratmak için uğraşıyoruz. Bu konuda desteğinizi esirgemeyeceğinizi düşünüyoruz, ortamı yaratması bizden, kalitesini belirlemesi sizden. Sizlere güveniyoruz. Sunucuda bulunacak mapleri incelemeyi unutmayın!

Tao

https://www.gtamulti.com/forum/showroom/roleplay-hub-birlik-interiorlari/

Tekrardan selam, kendimizi geliştirmek için her gün sunucuya farklı şeyler katmaya çalışıyoruz, bu da onlardan birisi.
Sunucumuzda olan birliklerin daha kaliteli roller yapması için biraz kaliteli işler yapalım dedik. Birliğiniz onaylı hale geldikten sonra ister ev interioru ister düz kapı olarak ekletebileceğiniz, bunlar ve bunlardan farklı olarak size hemen göstermek istemediğimiz 13 interioru hizmetinize sunduk. Şu anlık sadece 3 tanesini göstermek istedik, yani daha buzdağının görünen kısmındayız :)
Kendimizi geliştirmekten asla korkmayacağız!

Tao

Son düzenlenme: 23 Mayıs 2020, 18:49:43 Gentlemen

ÖmerCN

Red County Roleplay Turkey - Project Developer & Management
Güzel günler eskide kaldı...

Oner

/hidetext3d daha iyi bir görünüm verebilirdi.
Son düzenlenme: 24 Mayıs 2020, 03:56:56 Oner
Discord: Ascendency#7970

Tao

Alıntı yapılan: Oner - 24 Mayıs 2020, 03:55:55

Fotoğrafı çeken benim, sanırım Texture Studio'mda bir problem var, yazınca silmiyor obje indexlerini, yine de uyarınız için teşekkürler bir daha ki sefere daha dikkatli olurum.

Oner

Alıntı yapılan: Gentlemen - 24 Mayıs 2020, 12:19:45

Fotoğrafı çeken benim, sanırım Texture Studio'mda bir problem var, yazınca silmiyor obje indexlerini, yine de uyarınız için teşekkürler bir daha ki sefere daha dikkatli olurum.

Sadece görünüm için dedim, sorun yok.

Discord: Ascendency#7970

Tao

Alıntı yapılan: Oner - 24 Mayıs 2020, 23:00:47
Alıntı yapılan: Gentlemen - 24 Mayıs 2020, 12:19:45

Sadece görünüm için dedim, sorun yok.

Anladım, yorumun için teşekkürler.