GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Rina Roleplay ~ make rina great again

Başlatan Hera, 03 Aralık 2017, 12:54:46

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Jarveus

Doğukan'ın artık başarılı olması gerekiyor.Burada reklamını görmek şaşırttı ama medya özgür bir platformdur. Medium olmamalıydı , oyuncular medium'u suistimal edecek.Politikalar ile bunun önüne geçmeniz elbette mümkün.YAPIN , yaparız demeyin.Hoşlanmıyorum.Oyuncuların isteklerini ve görüşlerini sakın göz ardı etmeyin.Elinizde tutacağınız 30 kişinin size iki ay sonra dönüşü , +45 aktif oyuncu olacak.Haberiniz ola , inşallah başarılar (!).

Yazar

Eğer @bozy'nin sözlerini yansıtırsanız güzel olabilir, başarılar.

bozy

Alıntı yapılan: Jarveus - 04 Aralık 2017, 16:40:22

Doğukan'ın artık başarılı olması gerekiyor.Burada reklamını görmek şaşırttı ama medya özgür bir platformdur. Medium olmamalıydı , oyuncular medium'u suistimal edecek.Politikalar ile bunun önüne geçmeniz elbette mümkün.YAPIN , yaparız demeyin.Hoşlanmıyorum.Oyuncuların isteklerini ve görüşlerini sakın göz ardı etmeyin.Elinizde tutacağınız 30 kişinin size iki ay sonra dönüşü , +45 aktif oyuncu olacak.Haberiniz ola , inşallah başarılar (!).

Rina'da zaten ana hedeflerden biri bu. Doğukan Rina'yı açtığında bir daha kolay kolay kapanmayacağını söyledi. İlk açıldığı Beta zamanlarında oyuncular azalmaya başladı, ekonomiyi başlı başına değiştirip bir sürü sistem ekleyerek yani fazlasıyla ekleme yaparak v1'i çıkardık. Tekrardan oyuncu kazandık kaybettik vs. tekrar bir süre bakıma alındı. Şimdi ise tekrardan deniyoruz, Doğukan'ın dediği gibi sunucu kapanmadan devam ediyor. Bu açılışı biraz kilit zamanda yaptığımız için aşırı fazla oyuncu beklemiyoruz çünkü oyuncuların geneli öğrenci olduğundan sınavları vs. oluyor. Asıl hedefimiz sunucuyu yaza kadar aktif tutup yaz dönemine girerken tamamen oturmuş olmasını sağlamak. Bu demek değil ki yaza gelmeden oyuncu çekmeyecek onu biz de bilemeyiz.

Boxing, Weaving, Sneaking, Shooting. The four niggas lived together in harmony until the sneaking nation attack. Only the bozy of all four elements could stop him. Will bozy mark be able to restore balance to the hood?

kraliyetuyesi

.
Son düzenlenme: 29 Nisan 2020, 01:26:39 Mustafa

gangunit

Bu kadar güzel ve kullanışlı bir modun medium-rp olarak açılması üzücü biraz onun dışında güzel olabilir.

KumaS

bozy

Alıntı yapılan: Diedbloed - 04 Aralık 2017, 19:03:02

Bu kadar güzel ve kullanışlı bir modun medium-rp olarak açılması üzücü biraz onun dışında güzel olabilir.

Gerçekten bu Medium-RP'ye olan ön yargı nedir anlamadım :) Yani eğer bize neden Medium olarak açılmasını istemediğinizi söylerseniz biz de ona göre sunucuyu düzenleyebilir veya size cevabını verebiliriz.

Boxing, Weaving, Sneaking, Shooting. The four niggas lived together in harmony until the sneaking nation attack. Only the bozy of all four elements could stop him. Will bozy mark be able to restore balance to the hood?

Fobus

Gerek ortam gerek sistem olarak çok gelişecek ve parlayacak bir sunucu,iyi yerlere gelecek.

Moisia

Alıntı yapılan: Diedbloed - 04 Aralık 2017, 19:03:02

Vendetta Rpg Hard Rpg Serveri olsa bile serverde çok Low rp yapan user çok hard olsa ne olmasa ne yani
Önemli olan serverde Rol olması değilmi.
Son düzenlenme: 04 Aralık 2017, 19:29:49 Moisia

pag

Rol ortamı olduktan sonra hard medium farketmez bencede.

Zeta

Hate

Nithral

Doğukan'ı tanıyorum ama neredeyse hiç muhattap olmamışızdır. Ancak bu projeye uzun zamandır uğraş veriyor. Başaracağınızı düşünüyorum.  :helal:

bozy

Alıntı yapılan: Nithral - 04 Aralık 2017, 21:58:33

Doğukan'ı tanıyorum ama neredeyse hiç muhattap olmamışızdır. Ancak bu projeye uzun zamandır uğraş veriyor. Başaracağınızı düşünüyorum.  :helal:

Teşekkürler.

ulcode