GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Rina Roleplay ~ make rina great again

Başlatan Hera, 03 Aralık 2017, 12:54:46

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kraliyetuyesi

.
Son düzenlenme: 29 Nisan 2020, 01:22:56 Mustafa

bozy

Alıntı yapılan: Controbryget - 08 Aralık 2017, 18:56:24

8 sayfalık yorumların ve tanıtım konusunu baştan aşağı inceledim, bazı kişiler gerçektende karalama propagandası içerisinde yer almış, ortaya konan bir emeğin ve sürecin olduğu aşikâr, birkaç kişi bir araya gelip sosyal yaşantılarından, arkadaş çevresinden,çeşitli aktivitelerden uzak kalıp bir bilgisayarın başında belirli bir yaş kitlesine ve kişilere hitap edebilmek adına zaman öldürüyorlar, burada karalama propagandası içerisinde olan kişilerin bu fetakarlıkları gerçekleştirip bu konunun sahibi olabilmek varken kolay olanı seçip evindeki klavyenin başında burada söz sahibi bile olması üzücü doğrusu, olaya objektif yaklaşmanızdan yanayım bir insanın para ile yada herhangi bir statü ile geri getiremediği tek şey geçen giden zaman/geçmişidir, bunlara ilaveten VIP politikası ve Maddi kazanç üzerinde yapılan karalamalar konusuna gelecek olursam şahsi düşüncemi ifade etmem gerekirse Türkiye ve Yurt Dışındaki barındırma hizmetlerini ele aldığımızda az çok herkesin güncel fiyatlardan bir haberinin olduğunu düşünüyorum, böyle bir yapılanmanın, projeninde 25-30 TL'lik bir barındırma ile aktifliğinin sağlanacağını düşünmüyorsunuz değil mi ?, umarım bu yazımda kendi şahsi düşüncelerimi olabildiğince ifade edebilmişimdir Başarılar  :helal:

Güzel yazmışsın yani, bizim açıklama yapmamıza gerek kalmamış pek.

Boxing, Weaving, Sneaking, Shooting. The four niggas lived together in harmony until the sneaking nation attack. Only the bozy of all four elements could stop him. Will bozy mark be able to restore balance to the hood?

kraliyetuyesi

.
Son düzenlenme: 29 Nisan 2020, 01:22:51 Mustafa

Jamy

kraliyetuyesi

.
Son düzenlenme: 29 Nisan 2020, 01:26:21 Mustafa

Hera

Obje sisteminden aksesuar sistemimizde nasipleniyor.  :W

kraliyetuyesi

.
Son düzenlenme: 29 Nisan 2020, 01:26:15 Mustafa

Hate

kraliyetuyesi

.
Son düzenlenme: 29 Nisan 2020, 01:26:11 Mustafa

Hera

Madcat

:) Çok güzel bir server bizi bekliyor sabırsızlıkla bekliyoruz.

Rosse

Sunucu daha açılmamasına rağmen bu kadar oynama isteğim geliyorsa sunucu açıldığında düşünemiyorum.  :hm:

0FM3S

Yine bulaşmışlar buraya, biliyorum en iyisi olucağı için bu kadar endişe içerisindesiniz. Kusura bakmayın buradan size ekmek çıkmaz herkes kendi köyüne hadi. Efsane bir şekilde geliyorum(z).

Rosse

Saçma saçma gelip buraya yorum atıyorsunuzda hiç düşündünüzmü bu sistemleri kodlamak ne kadar zor ne kadar zaman alıyor?

VialseTR