GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Revolution Role Play ~ www.rv-rp.com [Closed Beta]

Başlatan Gratex, 01 Mart 2020, 19:02:55

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gratex

Alıntı yapılan: ᴘsʏᴄʜᴏ - 01 Mart 2020, 23:33:27
Özellikleri yazman hoş olurdu. Şahsen ben sistemsel olarak yeterli bulmadığım sunucularda oynamıyorum. Başarılar.

Aslında amacım eski rol tadını yakalamak, fakat 10 gün içerisinde modun tanıtımını yapacağız. Sistem ve özellikleri süslemeden kodladım ilk görüşün önemli olduğunu düşündüğümden. Kodladığım sistemleri düzenleyip buglarını fixledikten sonra modu tanıtmanın en mantıklısı olduğunu düşünüyorum. Yorumunuz ve düşünceniz için teşekkürler.

RaideNN

Tanıtım konusu kötü geliştirilmesi gerekiyor:)

sanandreasrpg.com v2 #çokyakında

Gratex

Alıntı yapılan: RaideNN - 02 Mart 2020, 00:34:26
Tanıtım konusu kötü geliştirilmesi gerekiyor:)

Yorumunuz için teşekkürler, ekibe eski dostlarımız ve yeni kişiler dahil oldukça grafikler ve tanıtım konusu kendiliğinden gelişecektir. Proje başlangıcı için yeterli olduğunu düşünüyorum. Şimdilik tek amacımız test ekibi kurup eski dostları toplamak.
Gelişimlerden sonra tanıtım güncellendiğin de sistemler tanıtıldığında daha önceden ulaşamadığımız kitlelere ulaşmak ikinci planımız arasında geliyor. Diğer fikir ve isteklerinizi benimle Discord üzerinden paylaşabilirsiniz.

Gratex

Testleri daha hızlı şekilde gerçekleştirebilmek ve somut bir şekilde geldiğimizi gösterebilmek adına VDS alınmıştır.

Sponsor olan https://nirvanahost.net/ 'e teşekkür ederiz.

IP:45.147.17.103:7777

Sulozzy

Gratex

Alıntı yapılan: Rio. - 02 Mart 2020, 14:42:39
İddialı bir sunucu olacağı görüşündeyim, başarılar herkese.
Alıntı yapılan: SuloBey - 02 Mart 2020, 15:40:25
başarılar kral !
Alıntı yapılan: Gaviria - 02 Mart 2020, 16:56:35
Başarılar

Herkese iyi dilekleri için teşekkür ediyorum, çalışmalarımız hızla sürüyor 7.03.2020 tarihinde kapalı testlere başlayacağız.

thekdr13

Gratex eğerki developer sensen  başarılı olacağına inanıyorum  Şöyle Önlerden Bi #REZ alayım Saygılarımla.  #FOXTRİBES#
Son düzenlenme: 02 Mart 2020, 23:07:20 thekdr13
Gravity Roleplay - Soon
███████████████████  %2

Luciferr

Alıntı yapılan: thekdr13 - 02 Mart 2020, 23:06:06
Gratex eğerki developer sensen  başarılı olacağına inanıyorum  Şöyle Önlerden Bi #REZ alayım Saygılarımla.  #FOXTRİBES#
Foxtribes [Laurosun Kurucusu] Beni Hatırladınmı bilmem sunucunda admindim sen başarılı olacak diyorsan bende başarılı olacak diyorum ve  sunucunun tutacağına eminim #REZ .
Son düzenlenme: 02 Mart 2020, 23:12:26 Luciferr

thekdr13

Alıntı yapılan: Luciferr - 02 Mart 2020, 23:09:10
Alıntı yapılan: thekdr13 - 02 Mart 2020, 23:06:06
Foxtribes [Laurosun Kurucusu] Beni Hatırladınmı bilmem sunucunda admindim sen başarılı olacak diyorsan bende başarılı olacak diyorum ve  sunucunun tutacağına eminim #REZ .
Bana vermiş olduğunuz destekler için teşekkür ederim emeğiniz ödenemez.

Gravity Roleplay - Soon
███████████████████  %2

Gratex

İyi dilekleriniz için herkese tekrar çok teşekkür ederim çalışmaları hızlandırdık <3

Mag

Desky

Vanity

SA:MP için uğraşmaya değmez, yine de başarılar.

Gratex

Alıntı yapılan: Mag - 03 Mart 2020, 01:25:21
Nasip
Alıntı yapılan: Desky - 03 Mart 2020, 16:07:23
Başarılar.
Alıntı yapılan: WTCH - 03 Mart 2020, 20:09:09
SA:MP için uğraşmaya değmez, yine de başarılar.

Herkese teşekkürler, güzel bir dönem olacak umuyorum ki uğraştığımıza da değecektir.

ayazcik