GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Reverse Roleplay | V2 AKTİF! www.reverse-rp.com

Başlatan Jarveus, 08 Mart 2020, 20:33:32

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Jarveus

Reverse Roleplay, Yabancı ve Türk konsept üzerinden sizlere hizmet veren bir SA-MP sunucusudur. Bu sunucu çatısı altında Los Santos şehrinin verdiği hazzı role dökerek eğlenmek ve mutluluk duymak için hizmet alacaksınız. Oyuncularını sıkmadan ve hapsetmeden oynanan bir oyun işleyişi mevcuttur. Liyakat'a dayalı yönetim anlayışı ile yönetilmektedir.

Sunucu işleyişinde en önemli rol birliklere aittir. Oyuncuların şehrin ve rol ortamının kaderine yön verdiği bir işleyişimiz mevcut. Sunucumuz da rol konusunda sıkıntı yaşayan birlik ve oluşumlar için ekibimizle birlikte hususi olarak rol arayışına girip onları oyun içinde yalnız bırakmamak bizim için önemlidir. Kendini bu yolda yalnız hisseden oyuncuların keyif alması mümkün değil. Fikirlerimiz ve planlarımız ile bu yalnızlığa son vermek bizim için kolay olacaktır.

Forum
Muteo (Site Geliştiricisi)

Game
Muteo (Oyun Modu ve Client Geliştiricisi)
Jarveus (Yönetici)
Hypnos - Buğra (Genel Sorumlu)
Shy - Baran (Genel Sorumlu)
Sunucu Sitesi: https://www.reverse-rp.com    |    Sunucu İndirme Linkleri: İndir  |    TS3: ts3.reverse-rp.com(AÇIK)   

"Tanıtım Kurallarını okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum."
Son düzenlenme: 06 Haziran 2020, 23:09:10 Jarveus

Jarveus

Sistem Tanıtım Konuları

Son düzenlenme: 27 Mayıs 2020, 22:58:57 Jarveus

TRSihirbaz

Atalay abi varsa bu iş tamam, projenin başarısı hakkında hiç kuşkum, şüphem yok. SA-MP ortamının böyle bir sunucuya ihtiyacı vardı. Sabırsızlıkla bekliyoruz!

Hala vazgeçilmez olduğunu sananlar varsa, uyurken üstlerini örtsünler çünkü bazı rüyalar uzun sürer.

Specter

Güzel bir oyuncu kadrosu olması dileğiyle.

Saygılarımla Specter...

Goddeww

Istanbul'a inmek için sabırsızlanıyorum, bende Istanbul'dayım!

Başarılar, bu yolda tam destek arkanızdayım.

Muhammet!

İyi yerlere geleceğinden eminim başarılar..

Nereye gittiğini biImiyorsan, hangi yoIdan gittiğinin hiçbir önemi yoktur.

Athena Roleplay
Roleplay'da Yeni Bir Çağ!

Enkei

Başarılar dilerim dostum. Her şey gönlünüzce olsun. :helal:

Jarveus

Tüm iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Sakin ve güzel bir iş için buradayız. Kavga, gürültü kalp kırıklarına hiç gerek olmadan oyun oymak için birlikte olacağız. 🙏🏻

Frooz

Goddeww

Alıntı yapılan: Frooz - 08 Mart 2020, 23:19:23
vay, kolay gelsin başarılar.

Ekibim adına yorumunuz için teşekkür ederim.
Son düzenlenme: 09 Mart 2020, 00:08:25 Goddew

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Sawyer

Başarılar ama ben pek Türkiye/İstanbul konsept'inin tutacağını sanmıyorum fakat kimse bilemez tutarmı tutar.
Son düzenlenme: 09 Mart 2020, 01:23:49 Sawyer
Artık bu kardeşiniz RageMP de daha mutlu SA:MP ile ilgilenmiyor.

Sulozzy

Goddeww

Alıntı yapılan: SuloBey - 09 Mart 2020, 10:58:51
başarılar atalay reis arkandayız!

Alıntı yapılan: Mehmet.Ali - 09 Mart 2020, 00:11:48
Güzel olacak, başarılar.

Alıntı yapılan: Sawyer - 09 Mart 2020, 01:21:52
Başarılar ama ben pek Türkiye/İstanbul konsept'inin tutacağını sanmıyorum fakat kimse bilemez tutarmı tutar.

Ekibim adına yorumunuz için teşekkürlerimizi iletirim.

İPŞİR

Yıllar sonra tekrar Türk rolü yapacağım. Bu mesajım aşırı özlem ve nostalji içerir.