GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Reality Santos Roleplay - www.realitysantosrp.com

Başlatan RealitySantosRoleplay, 08 Haziran 2020, 20:05:46

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RealitySantosRoleplay

Proje iptal. "KALDIRILDI"
Son düzenlenme: 14 Haziran 2020, 03:34:20 RealitySantosRoleplay

Tao

Bütün sunucuların söylediği klasik sözleri kullanıyorsunuz. Artık bütün sunucular aynı şeyi tekrar etmeye başladı. Kitlenin kalitesine bakarsak sizi tercih etmeleri için bir neden göremiyorum. Yanlış anlaşılmasın, amacım kötülemek değil eleştirmek. Bu tarz yeni şeyler deneyenlerin neden onların seçilmesi için bir sebepleri yoksa, yaptıkları işe harcadıkları zamanın tamamen zaman kaybı olduğunu düşünüyorum.

Bir yenilik yapacaksanız, daima yanlış anlaşılmaya hazır olmalısınız.

Vesa

"Yeni bir Müslüm Gürses şarkısı kadar imkansız bazı şeyler..."
a.k.a Vesa

RealitySantosRoleplay

Son düzenlenme: 14 Haziran 2020, 03:34:15 RealitySantosRoleplay

Mehmet Ali Uzun

Geliyoruz, kaliteli roleplay deneyimini bizim ile tadacaksınız dostlar.

RealitySantosRoleplay

Son düzenlenme: 14 Haziran 2020, 03:35:21 RealitySantosRoleplay

caparol

Myth

RealitySantosRoleplay

Son düzenlenme: 14 Haziran 2020, 03:34:49 RealitySantosRoleplay

CerrahBey

Alıntı yapılan: G0|) - 09 Haziran 2020, 23:49:32
Bütün sunucuların söylediği klasik sözleri kullanıyorsunuz. Artık bütün sunucular aynı şeyi tekrar etmeye başladı. Kitlenin kalitesine bakarsak sizi tercih etmeleri için bir neden göremiyorum. Yanlış anlaşılmasın, amacım kötülemek değil eleştirmek. Bu tarz yeni şeyler deneyenlerin neden onların seçilmesi için bir sebepleri yoksa, yaptıkları işe harcadıkları zamanın tamamen zaman kaybı olduğunu düşünüyorum.

Sözlerime belli bir yerden başlamadan önce  iyi bir gece geçirmenizi  diliyoruz. Bilindiği üzere oyun modumuzun temelleri tamamiyle hazır olduğundan sunucunun  kapılarını ayın 12.06.2020 tarihinde sizlere açacağımızın garantisini vermiştik. Bu süre değişmedi, açılış tarihimiz aynı gün olacak. Açılıştan sözü değdirmişken sunucunun neden açıldığına dair bir kaç açıklama da bulunmak istiyorum.

Bir kaç oyun arkadaşı olarak eski rol hayatımızı yad etmek amacıyla eğlenceli bir Role play sunucusu açmaya karar aldık. Bu sunucu içerisinde sizlere ahım şahım bir sistem vaad etmiyoruz. Burada kimseyle de yarışmıyoruz. Bu paragrafta dediğim gibi; eğlence arayan bir grup arkadaşız sadece. Amacımız rol, rol ve rol. Bu mentalitenin dışarısına çıkacak bir hareketimiz asla olmayacak. Role play denince akla bir çok sunucu geliyor, bu da doğru. Biz kimseyle rekabete girmiyoruz arkadaşlar.  Sunucu içerisinde bulunup rol konusunda bizimle karakterlerini paylaşmak isteyen herkesi sunucuya bekliyoruz.

Açılış gününden tutun sunucunun ileri gününde herhangi bir statik oyuncu hesaplaması dahil yapmadık. Bir kaç kişiyle de rol yapılabilir mantığında ilerlemeye gayret ediyoruz. Ailesel olaylar, ölüm kalım olmadıktan sonra da sunucu servislerini devre dışı bırakma gibi bir düşüncelerimiz yok. Sunucu nereye giderse gitsin.  Son olarak ise; diğer sunuculara nazaran dostane bir sunucu biz olacağız. A sunucusundakilerde bizim arkadaşımız, B sunucusundakiler de bizim arkadaşımız. Bu platformun birer oyun platformu olduğunu ekipçe bildiğimiz için hiçbir sunucuyla atışmalı olmayacağız. Onların da kendi sunucularına  haz emekleri oluyor, bizim de. Reality Santos ekibi olarak her oyuncuya kapımız açık.

Tekrar söylüyorum, tekrar ve tekrar. Biz burada ahım şahım bir sistem vaad edemiyoruz. Öyle yöneticilik vasıflarına giren insanlar da değiliz. Amacımız sadece rol, rol yapmanın da dışarısına taşmayacağız.  Hedefimiz bu olduğu sürece amacımıza ulaşıyor olacağımızdan yanayım. Sunucu konumuza vakit ayırıp yorum da bulunduğunuz için sonsuz teşekkürler.

RealitySantosRoleplay

Değerli yorumlarınız için teşekkürler.
Son düzenlenme: 12 Haziran 2020, 15:13:03 RealitySantosRoleplay

Krater

CerrahBey varsa buralar kalite kokar, başarılar.

Drakath

Oner

Discord: Ascendency#7970

Moonquad

Venüs RP  MOD:%90 Client:%20 Website:%20