GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[BETA Project] Pripyat-Survival #2024-(0-3-7-R2& 0.3 DL)-[Soon]

Başlatan Holmes, 30 Nisan 2022, 20:43:36

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Purgatory

Başarılar, bir de tanıtımınıza yer yer sunucunuzdan ekran görüntüleri de eklerseniz daha canlı ve ilgi çekici bir tanıtım olacağını düşünüyorum. Ayrıca, "Sistemler" kısmındaki renklerle biraz oynayabilir misiniz? Belki başlıkları kırmızı renkle belirtip açıklamayı beyaz renkte verebilirsiniz. (Tabi beyaz, sunucunuzun renk tonlarıyla uyumsuz olacaksa bilemem.)
Son düzenlenme: 08 Mayıs 2022, 20:44:08 Anestezi

Holmes

Alıntı yapılan: Anestezi - 08 Mayıs 2022, 20:40:05
Başarılar, bir de tanıtımınıza yer yer sunucunuzdan ekran görüntüleri de eklerseniz daha canlı ve ilgi çekici bir tanıtım olacağını düşünüyorum. Ayrıca, "Sistemler" kısmındaki renklerle biraz oynayabilir misiniz? Belki başlıkları kırmızı renkle belirtip açıklamayı beyaz renkte verebilirsiniz. (Tabi beyaz, sunucunuzun renk tonlarıyla uyumsuz olacaksa bilemem.)

Öncelikle yorumunuz ve öneriniz  için çok teşekkürler 😁 Yarın içerisinde dediğiniz gibi yapacağım.. :)

Glexy

Furkanulas

WhiteDudeTR

Project of Commerce Roleplay - #A Tough City Life - Management

Razor02

Konu, sahibinin isteği üzerine tekrar aktif edildi. Kurallar çerçevesinde ileti atmaya dikkat edin. İyi forumlar.

Holmes

Projemiz tekrar geliştirime aktif edildi Geliştirmek icin elimizden geleni yapacağız :) 6-7 ay herhalde Yanımızda olanlara
sonsuz teşekkürler! inşallah tekrar sorunsuz düzenli bir oynayış sağlayacağımızdan emin olabilirsiniz :)

bu da bir hatıra olarak kalsın :)

harrycikk

riverwood

Destan

Holmes

Alıntı yapılan: harrycikk - 26 Ağustos 2022, 09:36:43
Başarılar, bu işin hakkını veriyorsun.

Çok teşekkür ederim 😁 değerli yorumun için

Alıntı yapılan: Destan - 26 Ağustos 2022, 18:16:49
Başarılar :)

Değerli yorumun için çok teşekkür ederim kral :)