GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Pragya TR Hirsiz Polis (CnR) V6 #2025 IP : YAKINDA [SF - LV - LS] |PC- MOBILE|

Başlatan Bow_OsmaNN, 13 Mart 2025, 16:46:21

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bow_OsmaNN

Pragya Hirsiz Polis #2025

Ön Sözümüz

Selamlar Arkadaşlar Öncelikle Kendimden Bahsedeyim. Adım Osman 5 Yıldır Samp Platformundayım. 5 Yıldır Bu Proje Üzerinde Çalışıyoruz. Nihayetinde Bu Projeyi Açma Kararı Aldık. Yepyeni Sistemlerle Sizlerin Karşınızdayız. Kainatta Asıl Hiç Görülmemiş Sistemler Mapler Eklentiler Detaylar Özellikler Meslekler Barındıran Sunucu Ayrıca Tanıdığını Yetkili Yapmayıp Adaletli Yetki Veren Adamına Göre Değil Hakkına Göre Yetki Verilen Bağımlısı Olabiliceğiniz Sunucu Daima Bizdedir.  2020 Yılından Beridir Bizde Laf Yok İş Vardır. Her Şekilde Sizler İçin Çalışıyoruz. Az Laf Çok İş Olarak Çıktığımız Bu Yolda Kaliteli Sunucu İçin Var Gücümüzle Çalışmaya Devam İcraatlerimize Kaldığımız Yerden Jet Hızıyla Devam Edeceğiz. Sizlere Notum Diğer Sunuculara Bakıpda Geleceğiniz Mahvetmeyiniz. Bizim Sunucu Gelebilir Acaba Gelecekte Bana Ne Olucak Düşüncesinden Kolaylıkla Ayrılabiliceksiniz. Sadece 1 Kezde Olsa Sunucumuza Bekleriz. Sizin Gibi Değerli İnsanları Gördükçe SAMP Hep Daima Tam Yol İleriye Gidicektir.

Sistemlerimiz

DM(DeathMatch) SISTEMI
EV SISTEMI,
OZEL ARAC VE OZEL EV SISTEMI,
GATE SISTEMI,
ISYERI SISTEMI,
BANKA SISTEMI,
CETE SISTEMI,
DISCORD SISTEMI,
OZEL ADMIN SISTEMLERI,
VIP SISTEMI,
BAKIYE SISTEMI,
TOKEN SISTEMI,
NEON SISTEMI,
X2 ETK SISTEMI,
BENZIN SISTEMI,
TOHUM SISTEMI,
METH VE KARAVAN SISTEMI,
TASIMACILIK SISTEMI,
GELISMIS ADMIN VE KULLANICI SISTEMLERI,
LEVEL SISTEMI VD...

* EKLENECEKLER *
KURYE SISTEMI, DEVRIYE SISTEMI

YAPARSA PRAGYA HP YAPAR DIGERLERI SADECE BAKAR !

Sunucu Bilgileri

-PRAGYA HP DISCORD VPN ILE GIRINIZ.-

-PRAGYA HP SERVER IP-

YAKINDA:7777

-HOSTED TAB DURUM-

PASIF !

Resim Sergisi
Eklenecektir.

"Tanıtım kurallarını okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum."
- Pragya HP Sahibi & Yönetimi

Bow_OsmaNN