GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Marina Roleplay - marina-roleplay.com

Başlatan Aphrodite, 22 Ekim 2022, 11:51:48

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Aphrodite

MARINA!
Selamlar! Marina Roleplay samp istemcisi üzerine kurulmuş bir Roleplay sunucusudur. Özgün konseptiyle birlikte sizlere Yabancı konsept olarak açılacak ve kalıcı olacaktır. Sizlere sorunsuz ve bitmek bilmeyen bir Roleplay zevki yaşatacağız. Yetkili kadromuz tamamen bunun için çabalayacaktır. Marina Roleplay sunucumuz tamamen sizin kendinize belirlediğiniz rolleri, canlandırmak istediğiniz karakterleri hiç bir sorun yaşamadan canlandırmanızı sağlayacaktır. Karakterinizin hangi şehirde doğduğunu, kaç yaşında olduğunu ve diğer özelliklerini belirlemek tamamen size kalmıştır. Kısacası hayalinizdeki karakteri sınır tanımadan bazı kurallar çerçevesinde yaşatabileceksiniz.

Diğer alternatiflere karşı Marina Roleplay size yalnızca oyuncu kitlesi olmak dışında bir "Topluluk" olma fırsatını sunuyor. Üzerinizden geçinen ve egosunu tatmin eden yönetim kadrosu yerine yıllarca sizinle aynı statüde bulunmuş bizler topluluğumuz için çalışıyor olacağız. Açık sözlülük, samimiyet ve anlayış mottosunu benimseyerek ilerleyen yönetici ekibi, değerli Marina Roleplay Topluluğuyla buluşmak için sabırsızlanıyor. Aradığımız rol kalitesini oluşturmak topluluğumuzun kendi ellerinde, yönetim ekibi olarak sizlerle birlikte bu deneyimi ve eğlenceyi doruklarında yaşamak istiyoruz. Bu zaman diliminde yine sizlerin fikir ve düşünceleriyle birlikte hem Marina hem de topluluğumuzu düzenleyerek, geliştirerek ve bununla birlikte sürekli üzerine ekleyerek yükselen bir değer haline getirmek asıl amacımız.

Sunucumuzu tamamen Roleplay kapsamında açmayı planlıyoruz. Roleplay'ın huzurunu kaçıran kişilere en ağır cezaları vereceğiz Roleplay zevkini bozdurmayacağız. Hile kullanımlarına karşı hiç bir insiyatif göstermeden siz oyuncularımızın içindeki o Roleplay isteğini gerçekleştireceğiz.

Legal rol yapmak isteyen oyuncularımız için iyi haberler verebiliriz. Sunucuyu illegale kayırmaktan çok legalde daha fazla tutmak istiyoruz. Bu yüzden legale olan desteğimiz daha çok olacak. Şehirde yapabileceğiniz her türlü legal rol ortamı için gerek sistemsel, gerek harita, gerekse maddi imkanda tüm desteğimizi bir ayrım olmadan sizlerle paylaşacağız. Bir etkinlik şirketi kurabilir; koşu yarışları, maratonlar, konserler vesaire düzenleyebilirsiniz. Bir plak şirketi kurarsınız; harita olarak destek sağlarız. Üstelik bunun için donate olmanıza gerek yok (:. Eğer zaten bu tarz eksikleriniz varsa sunucumuz sizler için yeterli değil demektir. Bizlere bu şekilde ihtiyaçlarınızı ilettiğiniz zaman biz taleplerinizi memnuniyetle tamamlarız.

Sistemler, Roleplay'e en uygun şekilde hazırlandı. Bunun üstüne eklenen küçük "şirket sistemi, laboratuvar vs." sistemlerle sizleri tatmin olabileceğiniz en yüksek seviyeye çıkartıyoruz. Oyun parasına önem vermeyen, en düşük bütçeyle bile inanılmaz roller gerçekleştiren oyuncularla birlikte olmayı istiyoruz. Siz rol yapmak istedikçe zaten biz tüm imkanları size sağlayacağız. Ha durum şu, asla geliştirmeden yan gelip yatmak yok. Sürekli olarak haftalık ve günlük güncellemeler yapacak ve modu olabildiğince geliştireceğiz.

Son düzenlenme: 23 Ekim 2022, 17:10:46 Aphrodite
Marina Roleplay
www.marina-roleplay.com
Web Developer / Developer

Aphrodite

Marina Roleplay
www.marina-roleplay.com

baum224

to greatest marina reborn

feickthelord

Gönlünüzce olsun, başarılar.
Son düzenlenme: 25 Ekim 2022, 21:15:37 feickthelord
ⓘ User is suspected to be a part of a child abduction organization. Please report any suspicious activity to GTAMulti staff.

HakanUnique

Başarılar güzel sade tanıtım olmuş. Açılışı bekliyorum. :)

Rodeiun

Inferminus

Sade ve hoş bir tasarım olmuş. Sistem tanıtımlarını bekliyor olacağım.

Aphrodite

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim, sistem tanıtımları kısa süre içerisinde yayınlanacak. Takipte kalmayı unutmayın, keyifli günler dilerim.

Marina Roleplay
www.marina-roleplay.com

Venamis

Başarılar dilerim, gayet hoş görünüyor.

venamiscore

kızıl

Tasarımlar harika görünüyor, tanıtım konusunu da güzel olmuş. Tekrardan kolay gelsin, başarılar.

Captian

OnlySimon

Tanıtım hoş duruyor. Başarılar

Aphrodite

Değerli yorumlarınız için tekrardan teşekkürler.

Marina Roleplay
www.marina-roleplay.com

Sherlock

Adımı duymuş olmayabilirsin ama herkes tanır beni :)

Aphrodite

Sistem tanıtımlarını yavaş yavaş konuya ekliyoruz, sistemler hakkında detaylı bilgiye ulaşabilmek için discord adresimizi ziyaret etmeyi unutmayın.

Marina Roleplay
www.marina-roleplay.com