GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Los Santos Roleplay [coming in hot baby]

Başlatan cho95, 03 Ocak 2020, 05:39:27

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

haroldfinch

Alıntı yapılan: cruiser - 23 Mayıs 2020, 19:35:25
Güzel bir kitle yakaladınız umarım başarılı olur,ama coderiniz biraz fazla mı ne türkiyeye

aşağıda bir örnek çektim 10 dakika bile almadı textdraw editörle çekilip gelen tıklama özelliği ile datayı görüntülemek o kadar zor olmasa gerek kolay gelsin.

Selam 2 textdraw koyup, a-ha yaptım demekle olmuyor. Madem "yeteneğin" var devamını da getir bakalım, bitirince tam fonksiyonel halini bekliyorum senden.

Alıntı yapılan: Özgür Teras - 26 Mayıs 2020, 09:48:53
LSRP'nin Türkiye şubesi biziz vs. demiştiniz şimdi bağlantımız yok diyorsunuz ilginç, böyle devaaam.
Selam, gördüğüm üzere bu size ait bir cümle, bize ait olanı kanıtlarınla bekliyoruz. Unutma burada paylaşmayı.

Alıntı yapılan: werknigga - 25 Mayıs 2020, 00:20:07
rascalov bırakınca söyleyin oynarım
Selam, ekibimizde rascalov diye biri yok, karıştırmış olmalısın.

Alıntı yapılan: Oner - 23 Mayıs 2020, 23:37:57
Benden iyisi yok, kimse yapamaz demişsin, seninle uzun uzadıya tartıştık ve orayı sevmememe rağmen sana bir Türk sunucu örneği verdim, Vice RP.
Eskiden VCPD'de bulunmama rağmen görüntü yoktu, senin için tüm yayın/videoları araştırdım ve bir görüntü buldum. Bakalım dialog mu, yoksa textdraw panel mi?

Başarılar çocuklar, işiniz zor.
Selam, sana 10-20 kez anlatmama rağmen "inatla" kıtlık çekiyorsun. Buraya video bırakıyorum senin için; https://www.youtube.com/watch?v=cCPzZuvkz08

Wreed

A-h here we go again - coming in hot babe

Vengeance

Johner

Heyecanla bekliyorum.
Gelip kurtarın şu SA:MP TR'yi.

SMF tema satışı, ücretli/ücretsiz destek için iletişime geçebilirsiniz.

Oner

.
Son düzenlenme: 18 Haziran 2020, 23:10:48 Oner
Discord: Ascendency#7970

Flowvy

Şimdiye kadar oyuncuların keyfini kaçıracak düzeyde olan bütün hileleri fixleyen bir sunucu görmedim eğer bu sunucuda öyle olursa vay haline.  :kro:

Gaviria

Pink

Açılıştan iki üç ay gibi bir süre sonra kapanacağını ve pes edileceğini düşündüğüm sunucu, umarım şaşırırım.

gülücük

Trigger

.cs dosyaları sunucuda çalışıyor.Buglar'ın "kapatıldığını" söylediniz ama sunucuda hala "çokca" bug bulunmakta.İlk dönemki gibi olacaktır.2 haftaya kapanır.
Son düzenlenme: 20 Haziran 2020, 21:21:34 Trigger

Pink

Alıntı yapılan: Pink - 19 Haziran 2020, 17:53:57
Açılıştan iki üç ay gibi bir süre sonra kapanacağını ve pes edileceğini düşündüğüm sunucu, umarım şaşırırım.

"İki üç ay" saat olarak güncellendi, sad.

gülücük

Dostoyevskii

bu ekibe neden bu kadar önyargılısınız? Adamların ilk açılışı acemiliğe geldi neden ikinci şansı vermek yerine ilk açılış gibi olur diyorsunuz yani anlamadım açıkçası, varsa aydınlatabilecek beni bu konuda aydınlatsın merak ettim.

Testere

İlk açıldığında birazcık hata vardı ama yetkililer ilgilendi ve hataları hissettirmemeye çalıştılar bence bukadar ön yargılı yaklaşmak iyi değildir.
Son düzenlenme: 21 Haziran 2020, 23:28:39 Testere

Moonquad

Alıntı yapılan: Pink - 20 Haziran 2020, 16:32:25

Kelebek misali diyorsun :)

Venüs RP  MOD:%90 Client:%20 Website:%20

kumite

Alıntı yapılan: Wonderland - 23 Mayıs 2020, 12:05:10
Sende az değilsin kel. Aynı b*k laciverti. Açıp kapatican yine yazık kitleye.
Wonderlandı açıp 1 hafta geçmeden kapatan ekip mi diyor bunu?

Alıntı yapılan: Oner - 23 Mayıs 2020, 23:37:57
Benden iyisi yok, kimse yapamaz demişsin, seninle uzun uzadıya tartıştık ve orayı sevmememe rağmen sana bir Türk sunucu örneği verdim, Vice RP.
Eskiden VCPD'de bulunmama rağmen görüntü yoktu, senin için tüm yayın/videoları araştırdım ve bir görüntü buldum. Bakalım dialog mu, yoksa textdraw panel mi?

Başarılar çocuklar, işiniz zor.

Alıntı yapılan: Oner - 24 Mayıs 2020, 00:44:35
Haroldfinch adminken, Riot ise testerken oynanmaz

Burada haroldfinch'in bu yazısına laf edip "işiniz zor" dedikten sonra lsrp.tr de birlik açıyorsun? :D Kaliteyi görmüşsün demek ki geldiğine göre. Sunucu açılmadan önce böyle konuşup sunucu açıldığın da "88 Bahamas"ı kuruyorsun. 88 rolünü görelim.

Alıntı yapılan: Flowvy - 09 Haziran 2020, 15:53:15
Şimdiye kadar oyuncuların keyfini kaçıracak düzeyde olan bütün hileleri fixleyen bir sunucu görmedim eğer bu sunucuda öyle olursa vay haline.  :kro:
Hile bu allahın emri. Nasıl fixlesinler hepsini? Gir google'a en kötü bir tane samp aimbot.cs yaz, at cleoya gir kullan. Adamın buna yapabilecek bir şeyi yok. Koskoca Valve gibi köklü bir  şirket hileyi engelleyemiyor iken bu adamların tüm hileleri tamamıyla engellemesini nasıl umabilirsin ki? Bu düşünce yapısında isen yazık cidden. Ahım şahım hileler giremez tabii, ama hepsini de fixlemeleri beklenmez, beklenemez, beklenilmez.

Alıntı yapılan: Trigger - 19 Haziran 2020, 22:32:41
.cs dosyaları sunucuda çalışıyor.Buglar'ın "kapatıldığını" söylediniz ama sunucuda hala "çokca" bug bulunmakta.İlk dönemki gibi olacaktır.2 haftaya kapanır.

Oyunun seyrini bozacak ahım şahım buglar yok. Ufak buglar var onu da rapor atıyorsun gelip ilgileniyorlar not alıyorlar. Her gece hotfix yapılıp buglar da kapatılıyor. Hepsini bir anda bitirmesini bekleyemezsin.
hitler türkleri severdi.

Profiline genç kız resmi koyup SA-MP oynayandan ne beklersin ki?

Alıntı yapılan: Gaviria - 18 Haziran 2020, 22:37:35
tuttu şu an
Tamam Gaviria abim. Sen daha iyisini yaparsın.

@cho95 abimin sevdiğim bir lafı vardır; ortada bir emek var, görüyoruz çamur atıyorsunuz şimdi şöyle bir şey vardır tavşan dağa sürtünür dağı öptüm der. hayatta ilk önce kendinize saygınız olsun sonra başkalarına saygınız olsun." Adamlar ilk başta açılışta çok erken davranmış olabilir, o zaman da bir sürü bug vardı fakat adamlar onda da yine ilgilendi. Şu an ki açılışta kimsenin zevkini bozan bug görmedim, böyle bir şey diyen de görmedim. Sadece hard rp de kasılmaya çalışırken zorluklar yaşayan arkadaşlarımız ekonomiye zor dedi, ki para kazanmak çok kolay olduğu halde. Şu anda bu sunucuya bu kadar saldırmanızın sebebi nedir anlamıyorum ama ortada büyük bir emek var. Bu adamlar aylardır sunucu için uğraşıyor. Yakında da "bot" demeye başlar arkadaşlarımız.

Amper

Güncelleme Günlüğü
Selamlar. 23.06.2020 tarihinde sağlayıcı taraflı 24.06.2020 saat 00:00 için planlı bir bakım çalışması duyurduk fakat sunucu içerisindeki aktiflik yüzünden oyuncuların rol zevkini baltalamamak amacıyla bakım saatini 02:00 olarak sağlayıcı firma ile anlaşarak güncelledik. Bu planlı bakım çalışmasının asıl nedeni bilindiği gibi sağlayıcı taraflı yaşanan kopmalardı ve bunların çözülmesi için firmanın oyun sunucusuna bakım yapması gerekiyordu. Bunun gerçekleşeceği saat aralığında geliştirici ekibi tamamen toplanıp bir güncelleme üzerine yoğunlaşırsa sunucu taraflı daha sağlıklı olacağını düşündüğümüz için güncellemeleri aksatmadık ve bu bakım süresince olduğunca hataları düzeltip eklemeler yapmaya çalıştık.

Güncelleme Notu: https://forum.ls-rp.web.tr/viewtopic.php?f=144&t=629

Yorumun için teşekkürler ve şaşırdığına eminim.

Alıntı yapılan: Trigger - 19 Haziran 2020, 22:32:41
Çok bug dediğiniz şeylerin birini bile yaşamadığınıza eminim. Sunucu içerisinde bulunan hatalar ilk günlerde "rol yapmanızı" engellemeyecek düzeyde hatalardı ve gece 01:00'a kadar sunucuyu aktif tuttuk ardından kısa bir bakım çalışması ile tüm hataları düzeltip oyunculara sunduk aktif olarak sunucuda kritik düzeyde hiçbir hata bulunmuyor.

CS dosyaları sunucuda çalışır. Şu mesajınızdan ne kadar teknik bilgi açısından geride olduğunuzu anladım. Eğer o hileleri çalıştırıp yöneticilere bildirim gitmeyeceğini garanti eden bir hileyi bulursanız forum adresimizden tekrar haber verin lütfen.

Bundan sonra platforma gelecek her güncellemeyi bu forum üzerinden aktif bir şekilde yapamayacağız.
Son düzenlenme: 24 Haziran 2020, 14:36:14 Amper