GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[PC - Mobile] Los Santos Cops and Robbers - 185.255.92.75:7777

Başlatan FalafelÇorba, 10 Şubat 2022, 22:30:15

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FalafelÇorba

Los Santos Community projesi 2022 yılında temelleri atılmış bir projedir. Kendi özgün moduyla San Andreas Multiplayer platformuna yenilik açısından gelen bir San Andreas Multiplayer sunucusudur. Amacımız öncelik olarak sizlere hilesiz, ilgili yetkili ekibiyle, diğer sunucularda görülmemiş eşsiz yeni sistemlerle gerçek en üst düzey oyun zevkini yaşatmaktır. San Andreas Multiplayer Türkiye camiasında eşi benzeri rastlanmamış yeni bir bakış açısıyla daha önceki oynadığınız hırsız polis sunucularını unutturmayı hedefliyoruz. Yönetim ekibimiz yıllardır bu işlerin içerisinde olan tecrübeli kişilerdir, sizlere en üst oyun deneyimi yaşatmak için görevlerini yapmaktadırlar.

Sunucunun oyun modu, geliştirici ekibi tarafından sıfırdan yazılmış olup hâlâ daha geliştirilmeye devam etmektedir. Forum adresimiz üzerinden AR-GE bölümünde ki oyuncularımızın önerdiği sistemlerin oyuna etkisi, mantığı ve oyuncularımızın fikirleri baz alınarak sunucuya eklenmektedir. Sistemler tamamen yenilik üzerine odaklı olup sizlere en üst düzey oyun zevkini yaşatmak için tasarlanmıştır.

Sunucu Adresi: 185.255.92.75:7777
  Sunucu Sürümü: 0.3.7
  Sunucu Dili: Türkçe
  Sunucu Konsepti: Cops and Robbers

Son düzenlenme: 24 Temmuz 2023, 10:40:54 Insomnia Sebep: Konu görüntüleri düzenlendi

Radless

"Life's too short to hold grudges."

Rodri

Başarılar dilerim, umarım gönlünüzce olur.

Discord: openconsole
Full Stack Developer. - Network Manager.

Feick

Noren

SA-MP ı hırsız polisle tanıdım oynanabilir başarılar.

TRSinan28

Tanıtım gözüme oldukça hoş geldi. Başarılar.

Radless

İyi dilekleriniz için teşekkür ederiz.

Yeni sistem tanıtımı yayında!

"Life's too short to hold grudges."

Armen

Adobe Illustrator - Adobe PhotoShop CS6 - GFX Pack
Designer - Logo Designer - Graphic Editor - Index Designer

GodOfArmen#0437

DracDonix

Başarılar.. Ancak ikidir mod 0 dan yazılmaya başladı.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

FalafelÇorba

Alıntı yapılan: DracDonix - 12 Şubat 2022, 00:23:57
Başarılar.. Ancak ikidir mod 0 dan yazılmaya başladı.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim, önce ki oyun modumuz CnR & RPG üzerine odaklıydı. Şuan kodlanan modumuz sadece Hırsız Polis konseptine odaklı yazılıyor.

Katya

Başarılar dostlar güveniyorum size.

Tektabanca

başarılar, bence sunucu açılmalı server aktifken oyuncuların istekleri doğrultusunda geliştirmeler yapılmalı

《Hırsız~Polis》《2015&2021》

FalafelÇorba

Alıntı yapılan: Tektabanca - 21 Şubat 2022, 20:26:51
başarılar, bence sunucu açılmalı server aktifken oyuncuların istekleri doğrultusunda geliştirmeler yapılmalı
Öncelikle değerli yorumunuz için sağ olun, fakat şuan oyun modu 0'dan kodlandığı için aktif etmemiz pek mümkün olmayabilir zaten şuan oyuncuların isteklerine göre hareket ediyor diyebiliriz discord sunucumuz üzerinden sizde gelip eklenmesini istediğiniz sistemleri yazabilirsiniz.

ReveR