GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Realty Roleplay - What about joining us? [AKTİF]

Başlatan Popskek, 31 Mayıs 2021, 18:01:17

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Impeccable

Radless

"Life's too short to hold grudges."

alberto.exe

Alıntı yapılan: Popskek - 04 Haziran 2021, 17:21:41
Alıntı yapılan: mundfire - 04 Haziran 2021, 17:00:19
kaç zamandır görüyorum bir şey demeyeyim diyorumda bu gtamultide ne oldu sağa sola saldırı atan çocuklarla mı dolmaya başladı? bilgisi olmayan adamın sunucusuna vurun gidip yok efendime söyleyeyim özür dilersen işlerini yoluna sokarım falan demeler :D aşırı cringesiniz yapmayın abicim şöyle şeyler. gel doğru düzgünce yorumunu yap git. illa ki vuracam diyorsan işi bilen adama tehditlerini savur, sonuç olarak başını al ve otur.

reality roleplay ile ilgili görüşüm şahsen tutmaz gibi, diğer bir sunuculardan açıkcası pek fark göremedim . yönetimin bu konulara pek hakim olduğunu sanmıyorum, yine de başarılar.
Teşekürler 2 Ayımıza Geçiceğiz Şöyle Bir SS Atıyım Size

Umarım Dahada Büyürüz!
1-A-5 ve siyah patrol aracı mı? Hmm...
Ne bu kanka yeni kurulmuş özel bir divizyon falan mı?

Popskek

Alıntı yapılan: alberto.exe - 16 Haziran 2021, 15:02:07
Alıntı yapılan: Popskek - 04 Haziran 2021, 17:21:41
Alıntı yapılan: mundfire - 04 Haziran 2021, 17:00:19
kaç zamandır görüyorum bir şey demeyeyim diyorumda bu gtamultide ne oldu sağa sola saldırı atan çocuklarla mı dolmaya başladı? bilgisi olmayan adamın sunucusuna vurun gidip yok efendime söyleyeyim özür dilersen işlerini yoluna sokarım falan demeler :D aşırı cringesiniz yapmayın abicim şöyle şeyler. gel doğru düzgünce yorumunu yap git. illa ki vuracam diyorsan işi bilen adama tehditlerini savur, sonuç olarak başını al ve otur.

reality roleplay ile ilgili görüşüm şahsen tutmaz gibi, diğer bir sunuculardan açıkcası pek fark göremedim . yönetimin bu konulara pek hakim olduğunu sanmıyorum, yine de başarılar.
Teşekürler 2 Ayımıza Geçiceğiz Şöyle Bir SS Atıyım Size

Umarım Dahada Büyürüz!
1-A-5 ve siyah patrol aracı mı? Hmm...
Ne bu kanka yeni kurulmuş özel bir divizyon falan mı?
Pek
i

Hüseyin Çelik...

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)