GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

46.102.106.229 | Euphoria Roleplay | 8 MAYIS 2020 - 21:00'da Aktif

Başlatan Maxwell, 01 Nisan 2020, 20:33:49

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Doukanyrdn

Maxell ile görüştük kendisi gerçekten çok sabırlı ve iyi kalpli bir insan yaptıklarımın hata olduğunun farkına vardım sunucu kaliteli devam kee!

SGT.K3D1

Maxwell

KONSER ETKİNLİĞİ

Herkese merhaba, yarın saat 20:00'ı gösterdiğinde, yönetim tarafından belirlenen etkinlik alanında konser etkinliği yapılacaktır. Bu rolü devralan yetkili ekibimizin, üst düzey performansı, tamamen kendinizi başka dünyalarda hissettirecek. Bu düzenlenen rol alanı tamamen güvenli bölge sayılacaktır. Eskiden yeniye, yediden yetmişe herkese hitap edebilecek bir rol için kendini iyi hazırla!

PhcHosting

Hayırlı olsun, uzun sureler boyunca beraber çalışmak dileğiyle :)

www.phchosting.com

Jeva

Bundan önce prison roleplay sunucusu açılmıştı ve kasaba yapmışlardı sonrada kapattılar. Umarım burasıda öyle olmaz.

Maxwell

Merhaba, sayın @PhcHosting ,

Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkürler. Sizinle çalışmaktan memnun kaldığımızı ve sizin cana yakın davranışlarınızı Euphoria RPG yönetimi olarak, diğer oyunculara belirteceğimizden şüpheniz olmasın. Nice beraber günlere...

Merhaba sayın @Jeva ,

İyi dilekleriniz için teşekkürler. Altını çizerek söylemek isterim ki, ben ve ekibim, uzun soluklu bir yerlerde olup, oyuncu sayısını baz almadan çalışma yapacağız.

Ekip adına,
 Maxwell

nikobernoo

Alıntı yapılan: Maxwell - 18 Nisan 2020, 23:12:08
Merhaba sayın @niko.berno ,

Öncelikle tekrardan bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkürler. Şu an gözyaşlarımız pıt, ağlıyoruz. Gerçekten biz nasıl olur da bunları atladığımızı inanın düşünemiyoruz, IQ'muz yetmiyor.

Yukarıda gördüğünüz ekran görüntüleri üzerinde yapılanların hepsi tamamen başlı başına rol ihlalidir. Bunları reddetmedik. İhlalin olmadığı yerde kural ve kalite de olmaz. İnsanlar bunu ihlal yaparak öğrenir. Bize gelen oyuncuların %80'i diyebileceğimiz bir rakam, sadece amacı para kasıp silah almaya çalışan oyunculardan olduğu gibi, biz de bu tür durumların önüne yasaklama, yani halk arasında "ban" adını verdiğimiz tabirle geçiyoruz.

Her sunucunun bir dönemi vardır. Başlangıç, yükseliş ve bitiş. Henüz daha başlangıç aşamasındayız, önümüzde uzun dönem var. Rolleri gün geçtikçe oturtacağımız günler var. Mottomuza, yani sizi zorlamak istemem açıkçası, slogan diye geçiştireyim. Ehm, devam ediyorum. Mottomuza bağlı kalarak sunucu potansiyelini geliştirmek gibi vizyonlarımız var. Sitemiz üzerinden hakkımızda bölümünü okuyabilirsiniz.

Tüm bunlara ek olarak, yöneticilerin yaptığı ihlaller, uyarı ve ceza almasına sebep oluyor. Aynı şekilde oyunculara da gereken ceza veya uyarıyı taktim etmekten mutluluk duyarız.

Merhaba sayın @Doukanyrdn ,

Bizimle iletişime sık sık geçtiğiniz için tekrar teşekkür etmiyoruz. Artık ailemizden birisi gibi oldunuz. Lafları çarpıtma konusunda sanırım üzerinize yok. Log kayıtlarımıza yansıyan şekilde aktarıldığını belirttim.

Ekip adına,
Maxwell

Merhaba, çok güzel boş yapmışsınız ve dediklerime cevap bile vermemişsiniz bu konuyu uzatmak istemem, serverin admin ekibi nasıl rol bildiğini gayet güzel oyunculara gösterdi eleştirim bu kadar.

Please (g)old days, come back.

Maxwell

Merhaba sayın @niko.berno ,

"Boş yapmak" tabirini kullandığınız için teşekkürler. Hayal felsefesi olarak "boş yapmak" tabirini benimsedik. Sunucuda ki dönen rolleri göstermek adına saat 20:00'da gerçekleşecek olan konser etkinliğine davet ediyorum. Sokak tabiriyle "boş yapmıyorum."

Saygılarımla,
Ekip adına
Maxwell

Maxwell

Herkese merhaba,

Etkinliğe katılım sayısı ortalamaydı. Etkinlik alanında rol yapan oyuncularımız gerçekten bizler için çok değerli. Oyun sunucusu bakım moduna alındı. Sunucu 00.00'da aktif edilecektir.

Rivera

Sw ye girdim ADAM gibi rol yapacaktım ilk önce tanrı tarafından kafama lspd helikopteri düştü sonra etraftaki tüm araçlar patladı ve daha sonra polisler halka ateş açmaya başladı ve daha daha sonra kimdir nedir bilinmeyen bir kişi tarafından havaya fırlatıldım. Birşey anlamadım daha sonra sw kapandı, sanırım temelli kapandı???

xantos

Server Hile dolu önce bi ona çözüm getirmeniz gerek kişisel görüşüm 1 saat oynadım 20 kere öldüm helikopter fırlatıyorlar

Maxwell

Oyun

- /abagaj komutu üzerindeki hata fixlendi.
- Antihile sistemi moda entegre edildi.
- Oyun içi ID'den kaynaklı payday problemi fixlendi.
- Basın birliği tamamen tamamlandı.
- Fire Department birliğinin temelleri atıldı.

Web:

- İndir alanındaki cache güncellendi.
- Sosyal medyadaki gereksiz fonksiyonlar kaldırıldı.
- Sosyal medya üzerinde iki kez giden takip bildirimi fixlendi.
- Sosyal medya üzerinde bazı kullanıcıların profilinin gözükmeme sorunu fixlendi.
- Altyapı güncelleştirmeleri yapıldı.

faworew669

HostName: [2x Payday] Euphoria Roleplay | www.euphoriarpg.co
Address:  46.102.106.229:7777
Players:  25 / 100
Ping:     81
Mode:     v1.0.R3 (17 Nis.)
Language: Turkish/Türkçe

Basarilar diliyorum umarim sunucunuz dahada ilerler... :helal:  :helal:  :helal:  :helal:

Maxwell

Wreed