GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

46.102.106.229 | Euphoria Roleplay | 8 MAYIS 2020 - 21:00'da Aktif

Başlatan Maxwell, 01 Nisan 2020, 20:33:49

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Aytuğ

Alıntı yapılan: Excellent x - 18 Nisan 2020, 06:31:56
Alıntı yapılan: Aytuğ - 18 Nisan 2020, 03:56:19
Alıntı yapılan: Excellent x - 18 Nisan 2020, 03:32:58
Alıntı yapılan: Aytuğ - 18 Nisan 2020, 01:13:44

Sunucu otoritenizi baya iyi geliştiriyorsunuz önermiyorum sunucuyu çözmeniz için 5-10 dakika oyunda kalmanız yeterli tabi ban veya kick yemeden durabilirseniz.
Ailevi ve kişisel değerlere saldırıp hoşgörü beklemek ne kadar saçma değil mi?
Boş karalama yapmaya gerek yok.Sunucuda 3 saat geçirdim bir tek yanlışlarını görmedim yönetimin ve gayet ilgililer.Sorunu önce kendinde ara

Hataya karşı hata yapmayı kendinize yakıştıryorsanız yönetici olarak siz bilirisiniz.
Yönetici değilim.Sadece haksız olduğunuzu belirtmek istedim.

O banlanan kişi ben değilim küfür eden ben değilim neden ben haksız oluyorum hatanızı ifade ettiğim için mi ?

WayneSledge

TÜM KANITLAR SPOİLER'LARDA

Merhaba
Kusurabakmayın ama sunucunuzda role başladım açıldığı zaman. Walter Wels ( Hope ) adlı bir yöneticiyi koymuşsunuz pd nin başına rol bilgisi sıfır bknz;

başka bir adminle roldeyiz Walter Wels gözümüzün önünde köprüden taklalar açarak uçtu uçtuğunu kabul ediyor takla attığınıda fakat rolü kabul etmediğini söylüyor öbür rolde olduğum adminde beni haklı buluyor.

Kişi beni aracıyla kovalarken suya düşürdüm ve sunucuda bug dan dolayı araçlar sürekli spawn oluyordu kendi kendine aracımda o sıra spawn oldu bende kişi baygın olduğu için telsizinden araba isteme rolü yapıcaktım kişiye sistemsel yerde baygınken vurmaya başladım kişi pm den eğer sistemsel öldürür isen banlarım yazıyor bana ek olarak bunu geçtim kişinin burnunu kırdım hatta kendi belirtti burnum kırıldı diye 5 dakika sonra normal rollerine hiçbirşey olmamış gibi devam etti.

Bugünde birisiyle kavga ettim kişi kavgayı bana kafa atarak başlattı bende saldırdım polisler geldiği için araca binip kaçmaya başladım kişi admin power yaparak yanına çekti dondurdu ölmemi filan bekliyordu herhalde kafa attı diye ardından beni geri aracıma bindirmeden neyse role devam diye bir tepki aldım.Neyse geçelim orayı kaçtım yine ben pd yakaladı beni arkadaş merkezi devlet kameralarını manuel kasabada kendi kapatma rolü yaptı bende uyardım kendin kapatamazsın merkezi kamerayı sadece çevirebilirsin diye yeter artık rolüme karışıyorsun diye ban attı.

Pingim iyi olduğu halde yakalayamınca relog atması var birde.

Maxwell

Merhaba sayın @Aytuğ ,

Bildiriminiz elimize ulaştı. Ban ve log kayıtlarını inceledik. İnceleme sonucunda, yönetimsel bir karara vardık. Kararımızı aşağıda görebilirsiniz. Log kayıtlarında banlanan oyuncunun, diğer oyunculara ve yöneticilere ettiği hakarette tespit edilmiştir.

Yönetici hakkında yapılan araştırma sonucunda haksız tahrik ilkesi gereğince uyarı yapılmış, ekip içerisinde detaylı bilgilendirme yapılmıştır.

Merhaba sayın @WayneSledge ,

Bize ulaştığınız için teşekkürler. Bildiriminizle alakalı sonucu gün içerisinde bildireceğiz. Herhangi bir mağduriyet durumunda Euphoria RPG yönetiminin yanınızda olduğunu unutmayın.

Ekip adına,
Maxwell

Sunucu 2 saat bakım moduna alınmıştır. Yeni IP, birazdan güncellenecek.

Maxwell

Yapılan rollerin detayını log kontrolü yapıldı. Log kontrolü esnasında özel hayatın gizliliği ilkesi gereğince burada paylaşım yapamayacağız. Destek bildirimi üzerinden bizimle iletişime geçerseniz, gerekli paylaşımları seve seve yaparız ve bundan çekinmeyiz.

Log kontrolleri esnasında gözlemlenen olaylarda, Wayne Sledge karakteri, sırf polisten kaçması sebebiyle polis memurununun elini kolunu bağlayıp dövüyor. Bu yapıldığı esnada rolsel onlarca polisin olduğu unutuluyor. Bunu dün size de açıklamıştım. Daha sonrasında rolleri bizzat iptal ettiğimi söylemiştim. Aksi halde orada çok zararlı çıkacaktınız.

Devamında, bugün yaşadığınız olaylar doğrultusunda Admin-Oyuncu kuralını ihlal etmeniz dolayısıyla banlandınız. Banlanırken bana danışıldı. Banlanmanızda kural ihlali yok ancak rol yapma potansiyeliniz olması sebebiyle inisiyatif göstererek banınızı bizzat ben kaldırdım. Oyun içerisinde yönetici ile konuşurken üslubunuzu bozmamanızı önemle rica ederiz.

Ek olarak yönetici şikayetinde bulunacağınız zaman, resmi forum hesabımızdaki Genel Sohbet ve Oyuncu Şikayetleri alanına değil de destek bildirimi üzerinden bizimle paylaşmanız daha sağlıklı olur.

İyi oyunlar.

Ekip adına,
  Maxwell

xantos

Sabahtan beri kapanıp açılıyor bi rol yapamadık hileler geçit vermiyor artık buna bi çözüm bulmanız lazım bu böyle olmaz.

nikobernoo

Alıntı yapılan: Maxwell - 18 Nisan 2020, 19:25:24

Yapılan rollerin detayını log kontrolü yapıldı. Log kontrolü esnasında özel hayatın gizliliği ilkesi gereğince burada paylaşım yapamayacağız. Destek bildirimi üzerinden bizimle iletişime geçerseniz, gerekli paylaşımları seve seve yaparız ve bundan çekinmeyiz.

Log kontrolleri esnasında gözlemlenen olaylarda, Wayne Sledge karakteri, sırf polisten kaçması sebebiyle polis memurununun elini kolunu bağlayıp dövüyor. Bu yapıldığı esnada rolsel onlarca polisin olduğu unutuluyor. Bunu dün size de açıklamıştım. Daha sonrasında rolleri bizzat iptal ettiğimi söylemiştim. Aksi halde orada çok zararlı çıkacaktınız.

Devamında, bugün yaşadığınız olaylar doğrultusunda Admin-Oyuncu kuralını ihlal etmeniz dolayısıyla banlandınız. Banlanırken bana danışıldı. Banlanmanızda kural ihlali yok ancak rol yapma potansiyeliniz olması sebebiyle inisiyatif göstererek banınızı bizzat ben kaldırdım. Oyun içerisinde yönetici ile konuşurken üslubunuzu bozmamanızı önemle rica ederiz.

Ek olarak yönetici şikayetinde bulunacağınız zaman, resmi forum hesabımızdaki Genel Sohbet ve Oyuncu Şikayetleri alanına değil de destek bildirimi üzerinden bizimle paylaşmanız daha sağlıklı olur.

İyi oyunlar.

Ekip adına,
  Maxwell

Merhaba, olay hakkında çok bir bilgiye sahip olmasam bile eleştirimi sunmak istiyorum. Öncelikle Wayne Sledge karakteri polis memurunu dövmüş ve sonradan admin ekibiniz sunucudaki "rolsel" polisleri hatırlatmışlar, anlamıyorum kişinin Story-RP izni alınmadan nasıl rolsel olay atıyorsunuz ortaya?. Diğer olaya değinirsek, Walter adlı arkadaş egosuna yenik düştüğü için arkadaşımızın rolünü baltalamak için elinden geleni yapıyor yani gördüğüm sslerde. Walter isimli admininiz arkadaşa pmden İC-OOC'ye geçirmektende çekinmiyor, aynı şekilde arkadaşı pmden çok güzelce tehdit ederek seviyesini ve dünya görüşünü açıkça belli etmiş. Sonlara doğru gördüğüm ssde ise gördüğüm admin arkadaşımız Bad Cop rolündende geri kalmamış ve eliyle kameranın yönünü değiştiriyormuş oynarken uykuluymuş herhalde arkadaş yorum bile yapmak istemiyorum bu konu hakkında. Gelelim son olaya, admin arkadaşa relog diye kafasına göre kick atması gördüğüm en saçma admin powerdir bir kere sağ alttaki textdrawa bakılırsa adam oradan geçerken olayı izliyormuş ve yavaş sürüyormuş ve textdrawda aracın hızı 7 kilometre gözüküyor, eğer arkadaşın lagı olsaydı o textdraw bir çeşit lagda olup ne kadar çabalarsanda değişmez bugda gibi kalırdı ve arkadaşa sormadan relog diye kick atamazsın!. Sadece tüm sorun adminlerin kendini GOD sanmasıyla bağlı. Kesinlikle bu sunucuyu önermiyorum.

Please (g)old days, come back.

Meniales

Alıntı yapılan: niko.berno - 18 Nisan 2020, 21:04:03
Alıntı yapılan: Maxwell - 18 Nisan 2020, 19:25:24

İyi oyunlar.

Ekip adına,
  Maxwell

Merhaba, olay hakkında çok bir bilgiye sahip olmasam bile eleştirimi sunmak istiyorum. Öncelikle Wayne Sledge karakteri polis memurunu dövmüş ve sonradan admin ekibiniz sunucudaki "rolsel" polisleri hatırlatmışlar, anlamıyorum kişinin Story-RP izni alınmadan nasıl rolsel olay atıyorsunuz ortaya?. Diğer olaya değinirsek, Walter adlı arkadaş egosuna yenik düştüğü için arkadaşımızın rolünü baltalamak için elinden geleni yapıyor yani gördüğüm sslerde. Walter isimli admininiz arkadaşa pmden İC-OOC'ye geçirmektende çekinmiyor, aynı şekilde arkadaşı pmden çok güzelce tehdit ederek seviyesini ve dünya görüşünü açıkça belli etmiş. Sonlara doğru gördüğüm ssde ise gördüğüm admin arkadaşımız Bad Cop rolündende geri kalmamış ve eliyle kameranın yönünü değiştiriyormuş oynarken uykuluymuş herhalde arkadaş yorum bile yapmak istemiyorum bu konu hakkında. Gelelim son olaya, admin arkadaşa relog diye kafasına göre kick atması gördüğüm en saçma admin powerdir bir kere sağ alttaki textdrawa bakılırsa adam oradan geçerken olayı izliyormuş ve yavaş sürüyormuş ve textdrawda aracın hızı 7 kilometre gözüküyor, eğer arkadaşın lagı olsaydı o textdraw bir çeşit lagda olup ne kadar çabalarsanda değişmez bugda gibi kalırdı ve arkadaşa sormadan relog diye kick atamazsın!. Sadece tüm sorun adminlerin kendini GOD sanmasıyla bağlı. Kesinlikle bu sunucuyu önermiyorum.

İyi günler evet ben egolu davranarak **admin** rolümü abarttım evet. Savunmama geçecek olursak. /PD olarak Badcop izinim bulunuyor. Ayrıca şahısın bana yaptığı olay şudur. Aracımı suya attığını belirtiyor. Server yeni olduğu için çeşitli buglar olabiliyor şahıs ise aracımı suya atıyor ben buga düştüğüm için /goto bina 0 yapıyorum ve tekrar aracıma döndüğümde beni aracın değil LSPD garajına atıyor. bana PM üzerinden söylüyor, Ben adamın rolü baltalanmasın eğlensin diyerek tamam devam et o zaman diyorum. Sonrasında Kişi kafasına göre /do'dan benim karakterimle ilgili şeyler diyor **Kafası kanıyor burnu kırık şu olmuş** Sonrasında yine bir şey demiyorum tamam diyorum susuyorum. Bu defa emote veriyor kafasına iki defa vurmuştur diyerek yine tamam diyorum 5 dakika sonra baygınlık rolümü bitiririm diyorum gelip sistemsel düşürüyor bende bu duruma sinirlenerek banlarım diyorum bu benim hatamdır bunu kabulleniyorum. Fakat oyunda beni canlandıracak admin bulunmuyor oyuna zorla admin sokuyorum ve kendimi revivelatıyorum. //Kendimizi canlandırmak için A6 olmamız gerekiyor// Bu defa yine sabır edip susuyorum. - 2. olaya gelelim. Ben takla attım evet sonra saçmalayarak /acevir yaptım. Sonra hatamı fark edip kaza yerine gittim. Lakin şahıs yine /do'dan Walter bayılmıştır diyor ve benim yine rolüme karışma gösteriyor. Bu durumda ben yaptığı rolü kabul etmiyorum. - 3. olay Burnu kırık iyileşmiş sonucunda adminim ve sistemleri test ediyorum. /aduty komutunda ne yazık ki /satinal gibi komutlar çalışmıyor yanıma Helper alarak sistemleri test ediyorum ve bana gelmiş /pm'den :( böyle yazıyor. Kişi olayı çarpıtarak kendini haklı çıkartmaya çalışıyor. 4. olay Her ne olursa olsun kasaba rolü bile yapılsa Kayıt sistemleri kapatılabilir. Neyse hadi kamera sistemleri kapanmadı çevirdim. Burada Adam beni rehin almış bayıltmış etmiş ben adamı görünce Fear mı yapacağım yanımda 3 memur varken?. Benim de evet hatalarım var yok değil. Üzgünüm ama siz de bazen kendi hatalarınızı görmeden davranış gösteriyorsunuz. - 4. olay Relog Yer de yaralı rolü yapan şahıs bulunuyor ve 3 kişi orada rol yapıyoruz. Şahıs üzerimize araç ile çarpıyor ve /b'Den role uyun yazıyor Siz sadece SS'de görüldüğü kadar gördüğünüz için bana yükleniyorsunuz. Ben hatalarımı sizlere söyleyeyim. Bug'a girip Suya düşme rolünü kabullenmiş olmam. Banlarım demem. Nonrp sürüş yapıp arabayla uçarak takla atmam. Söz benden çıkmıştır. İsterseniz bana inanın isterseniz inanmayın. Hepinize iyi roller dilerim.

Maxwell

Merhaba sayın @niko.berno

Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkürler. Öncelikle şunu belirtmek isteriz ki eleştirilmekten hiçbir zaman çekinmedik. Eleştirilerinizi okurken yüzümüzde bıraktığınız tebessüm için size ayrıca şükranlarımızı sunuyoruz.

Story RP olayını iyi analiz edin. Ne anlama gelip gelmediğini, ne durumlarda izin istendiğini öğrenin. Ek olarak kickleme durumu "/spec" komutunda "Bu oyuncu şu anda izlenemiyor." hatasından kaynaklı oluşan bir kicklemeydi. Sunucuya bir kez bile gelip görmeden önerip önermeme konusunda sizi kaale alacak değiliz.

Ek olarak, oyuncu sayısı bizim için önemli değil. Önemli olan "rol kalitesi"dir.

Teşekkürler.

nikobernoo

Merhaba, eminim ki Story - RP terimini sizden daha iyi biliyorum ve bunu ssleri göze alarak doğruluyorum. Sunucuya girmeden eleştiri yapma hakkım var ve eleştirilerime cevap veremediğin için sunucuya girmememi göz önünde bulunduruyorsun. Sunucudaki rol kalitesi sizin için önemli diyorsun, peki şu gördüğün sslerde HATASIZ KUSURSUZ bir rol görüyormusun? Bari atacak bir çöp bulamadın bükemediğin eli öpüceksin.

Please (g)old days, come back.

Maxwell

Merhaba sayın @niko.berno ,

Öncelikle tekrardan bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkürler. Şu an gözyaşlarımız pıt, ağlıyoruz. Gerçekten biz nasıl olur da bunları atladığımızı inanın düşünemiyoruz, IQ'muz yetmiyor.

Yukarıda gördüğünüz ekran görüntüleri üzerinde yapılanların hepsi tamamen başlı başına rol ihlalidir. Bunları reddetmedik. İhlalin olmadığı yerde kural ve kalite de olmaz. İnsanlar bunu ihlal yaparak öğrenir. Bize gelen oyuncuların %80'i diyebileceğimiz bir rakam, sadece amacı para kasıp silah almaya çalışan oyunculardan olduğu gibi, biz de bu tür durumların önüne yasaklama, yani halk arasında "ban" adını verdiğimiz tabirle geçiyoruz.

Her sunucunun bir dönemi vardır. Başlangıç, yükseliş ve bitiş. Henüz daha başlangıç aşamasındayız, önümüzde uzun dönem var. Rolleri gün geçtikçe oturtacağımız günler var. Mottomuza, yani sizi zorlamak istemem açıkçası, slogan diye geçiştireyim. Ehm, devam ediyorum. Mottomuza bağlı kalarak sunucu potansiyelini geliştirmek gibi vizyonlarımız var. Sitemiz üzerinden hakkımızda bölümünü okuyabilirsiniz.

Tüm bunlara ek olarak, yöneticilerin yaptığı ihlaller, uyarı ve ceza almasına sebep oluyor. Aynı şekilde oyunculara da gereken ceza veya uyarıyı taktim etmekten mutluluk duyarız.

Merhaba sayın @Doukanyrdn ,

Bizimle iletişime sık sık geçtiğiniz için tekrar teşekkür etmiyoruz. Artık ailemizden birisi gibi oldunuz. Lafları çarpıtma konusunda sanırım üzerinize yok. Log kayıtlarımıza yansıyan şekilde aktarıldığını belirttim.

Ekip adına,
Maxwell
Son düzenlenme: 19 Nisan 2020, 00:54:17 Enkei Sebep: Hakaret içerikli kısım silinmiştir.

Shestyorka

Benetory Roleplay projesinde oynuyordum Maxwell'in samimi birisi, başarılı ve efendi birisi. Fakat görüyorum ki bu sefer işler o kadar iyi gitmiyor. Başarılar Maxwell iyi dileklerimle.

Maxwell

Merhaba sayın @Shestyorka ,

İyi dileğiniz için teşekkürler.

Maxwell

Herkese merhaba,

19/04/2020 tarihli yapılan yönetim toplantısında, banlanma sebebi "hile" dışında olan oyuncuların banları 05:00'a kadar kaldırılacaktır.

Ekip adına,
Maxwell

Bojnâ

Hem admin kadrosu hemde sistemleriyle birlikte gayet güzel bi sunucu  :helal:

xantos

Harika bi sunucu sabah ak deagle la öldürüyorlardı milleti kesinlikle tavsiye ederim...