GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

46.102.106.229 | Euphoria Roleplay | 8 MAYIS 2020 - 21:00'da Aktif

Başlatan Maxwell, 01 Nisan 2020, 20:33:49

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lawnless

Alıntı yapılan: Doukanyrdn - 10 Mayıs 2020, 04:26:40
Hile sisteminizin eksiklikleri konusunda @GreeJolly adındaki ortağına discord grubunuzun sohbet kısmında çıkarsız bir şekilde yardım teklifinde bulunduğum için ben 10yıllık coder'im diyerek cevap vermeme bile izin vermeden beni banladı.10 yıllık coder arkadaşımızın bir client yapmayı dahi beceremediği ve ek olarak hala anti hile sistemi kodluyamadığından boş bir insan olduğunu anladık.

Kişiye discord üzerinden hiç bir şekilde hakaret veya kötü bir üslup olmadan yazmak istedim ve kişi bana projem olan internet sitemi atarak aşşağılamaya başladı ne yazık ki kendisinin forumunu  @Buzz dan satın aldığını bilmiyorum sandı.Kişinin Buzz'dan forumu satın aldığını söyleyince,editlediğim sistemler eklediğim moduma laf etmeye başladı.Fakat ne yazık ki modunuzun da satın alınmış olduğunu biliyorum.Bunuda dile getirdim kişi sonra diyecek birşeyi olmadığı için,bana çizgisi varmı bu hayatta bilmiyorum ama yamukda olsa vardır diye düşünerek çizgisinden çıkarak hakaret etmeye başladı ve "evet bende çok para var o parayla seni bile satın alırım" diyerek ithamda bulunmuştur.

İnsanların benden yardım isteyip, istediği yardıma cevap verilmeyince gelip de emeğime karşı böyle konuşmasına doğal olarak çok sinirlenirim.
Son düzenlenme: 10 Mayıs 2020, 23:41:41 Enkei Sebep: Özel mesaj paylaşımı yasaktır.
public class gtaMultiSignature {
    public static void main(String[] args) {
      System.out.println("How can I help you?");
      System.out.println("C#, C++, Java, Python, LUA, PHP, .NET, Typescript, Javascript");
    }
}

Shestyorka

olmuyorsa pek zorlamamak lazım bence. Kadroya aldıklarınıza dikkat edecektiniz, çoğu yetkili oyuncuları sunucudan soğuttu. Roleplay bilmemeleri de cabası. Bknz:

Doukanyrdn

Alıntı yapılan: undefined
İnsanların benden yardım isteyip, istediği yardıma cevap verilmeyince gelip de emeğime karşı böyle konuşmasına doğal olarak çok sinirlenirim.

Güzel kesip biçmişsin.Senin gibi insanlar para için kendilerini satarlar ve herkezi öyle sanarlar.Gerçi 10 yıllık coder'im diyip ortamda ego kasan sonrada herşeyi fos çıkan bir insandan çok birşey beklememek lazım.Artık suçsuz userları banlıyormuşsunuz haklı oldukları halde foruma bir bakayım dedimde.
Son düzenlenme: 10 Mayıs 2020, 23:41:50 Enkei

Enkei

Alıntı yapılan:  Forum kuralları
Kişilerin gizliliklerini ihlal eden özel mesajların paylaşımı yasaktır. Herkese açık fakat küfürlü olan mesajların, sansürlü olmak şartı ile paylaşılması herhangi bir sorun teşkil etmemektedir. Ancak, özel mesajlarda geçen ilgili kişilerin paylaşılabilir demesi sonucu özel mesajları paylaşabilirsiniz.

Konu içerisindeki özel mesaj paylaşımları silinmiştir. Eğer özel mesaj paylaşımları devam ederse uyarı alacaksınız.

kumite

Servera koyduğunuz mapler bile doğru dürüst değil, mapin üstüne koyduğunuz araçlar tek tek aşşağı düşüyor ve bum. Sonra "hile var." diye gezmeye başlıyor kitleniz. Ek olarak sırf clientine laf yaptırmamak için "modsuz oyna  orijinal gta işte niye mod kuruyorsun." diye laf yapıp araç modlarını bile hile sanan clientini koruma çabasındasın. @GreeJolly Seni severdim fakat çok değiştin. Bu sunucuda en çok Maxwell ve Hope çabaladı, en çok Maxwell ve Hope mahçup oldu...

Lawnless

Alıntı yapılan: Doukanyrdn - 10 Mayıs 2020, 23:04:08
Alıntı yapılan: undefined

Güzel kesip biçmişsin.Senin gibi insanlar para için kendilerini satarlar ve herkezi öyle sanarlar.Gerçi 10 yıllık coder'im diyip ortamda ego kasan sonrada herşeyi fos çıkan bir insandan çok birşey beklememek lazım.Artık suçsuz userları banlıyormuşsunuz haklı oldukları halde foruma bir bakayım dedimde.

Gerçekten inanılmaz bir şey bu SA:MP.
Bazıları var hazır modu düzenleyip sunucu açıyor, hatta pardon düzenleyemeyip sunucu açıyor ve 2 güne kapatıyor.
Bazıları var yasaklandıktan sonra sunucuya laf atıyor,
Bazılarıda var ki bahsetmeme bile gerek yok laf atacak yer arıyor, yok yaptığın clienttir yok yaptığın şudur, budur.

En azından bir şeyler bilipte konuşuyorum ben burada Doğukan, sende hiçbir şey yok ve sen o kafayla gidip sunucu kuruyorsun, çok acıyorum sana. Sitenizdeki background bile düzenlenmemiş önce onu düzelt sonra gelip laf yaparsın.

System.out.println("C#, C++, Java, Python, LUA, PHP, .NET, Typescript, Javascript");
    }
}

gercekleracidir

lsrp geliştiricisiyim ayağınızı denk alın

Kendi dünyamın tanrısıyım.

Shestyorka

sen şey değil misin jhonny projectle sunucuya saldırıp hackerim ayağınızı denk alın diye video atan eleman :Ddd

Doukanyrdn

Alıntı yapılan: Mustafa ÇIKMAZ - 11 Mayıs 2020, 09:33:04

Arkadaş her alanda profosyenel keşke tek LSRP geliştirici olsa.

Lawnless

Orada oyuncu diyor ki; "Ben 10 yıldır rol yapıyorum, emote vermeyi mi bilmeyeceğim."
Bende bunu söylüyorum, ne oldu bir sorunun mu var?

Sen şu TR DDoSer Community'deki script satın alıp video çeken çocuk değil misin :D :D

}
}

Mert ッ

Alıntı yapılan: GreeJolly - 12 Mayıs 2020, 17:05:08

Orada oyuncu diyor ki; "Ben 10 yıldır rol yapıyorum, emote vermeyi mi bilmeyeceğim."
Bende bunu söylüyorum, ne oldu bir sorunun mu var?

Sen şu TR DDoSer Community'deki script satın alıp video çeken çocuk değil misin :D :D
Satın alan değil satan

Doukanyrdn

Olmuyor zorlamaya gerek yok bence yönetimde @GreeJolly @Hope olduğu sürece zor. Birisi rol bilmiyor birisi...
Son düzenlenme: 13 Mayıs 2020, 04:45:59 Doukanyrdn

Coiner

Sunucu, pasif olduğu için konu kilitlenerek arşive taşınmıştır. Konuyu tekrar aktif etmek isterseniz veya bir yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız moderatörler ile görüşebilirsiniz.

Coiner