GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

46.102.106.229 | Euphoria Roleplay | 8 MAYIS 2020 - 21:00'da Aktif

Başlatan Maxwell, 01 Nisan 2020, 20:33:49

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

jecas

Oyuncu sayısı değil yapılan role bakıyoruz cümlesine artık kimse inanmıyor. Zira, sunucuda low roleplay dönüyor. Ayrıca belirtmek isterim ki eğer kaliteli ve keyifli rol yapmak istiyorsanız bu sunucuda mümkün değil. Bu iğrenç ortamın şaheseri Hope adlı admin. Kendisinin Story RP kavramını dâhi bilmediğini düşünüyorum, kendisine öğretebilirim memnuniyetle. Ayrıca adminlik için yeterli düzeyde karakterinin gelişmediğini de düşünüyorum. Arkadaşlarının safını tutuyor, ve sunucudaki rol ortamının içine ediyor kendisi. GreeJoly ve Maxwell'i hariç tutara söyleyebilirim ki tüm yetkili kadrosu yetersiz. İyi günler, sunucuyu önermiyorum.

officer in charge

Maxwell

Merhabalar sayın @jecas ,

Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkürler. Öncelikle bugün yapılan roller konusunda biraz bilgi veriyim. Sunucuda bugün sokak müzisyeni rolü yapanlar, kafe açıp işletenler, vali ile birebir görüşme yapanlar, uy****rucu sevkiyatı vb. roller yapıldı ve bugün, diğer günlerden biraz daha farklı geçti. Bu rollerden birinin videosunu bırakacağım.

Bu bildiriminiz bizim için çok önemliydi. Sizden ricamız, taraf tutulan arkadaşların karakter adını bize iletmeniz olacaktır. Bunu buradan, özel mesajdan veya discord üzerinden ulaşmanız durumunda log kayıtları incelenip tarafınıza bize ulaştığınız platformdan tekrar dönüş yapacağız.

Bildirim için teşekkürler.

Maxwell

Herkese merhaba,

26/04/2020 saat 02:00 - 04:00 saatleri arasında planlı bakım çalışması yapılacaktır. Çalışma boyunca sunucuya girişler kapalı olacaktır. Sosyal medyada bu süreç içerisinde hiçbir şekilde kesilme olmayacaktır.

Anlayışınız için teşekkürler.

Krater

Benatory adı altında projenizde vardı lakin sunucu '' hileciler '' ile geçinmiyordu ön görüşünüz nedir, nasıl bir koruma planlıyorsunuz?

Shestyorka

Hope yedi bitirdi sunucuyu, oyuncuları da yedi bitirdi. :d GG

Maxwell

Merhaba sayın @AlqoliK ,

Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkürler. Hilelerin %90'ına kadar engelleyebildik. Kullandığımız AntiCheat'e bu konuda çok güveniyoruz. Oyuncuların rol zevkini bozabilecek tüm hileler engelli. (Araç patlatma, silah alma vb.)

Merhaba sayın @Shestyorka ,

Euphoria RPG yönetimi ile iletişime geçtiğiniz için teşekkürler. Bugün, sunucuyu uzun süreli bakım moduna alacağız. Adminlerin log kontrolünü detaylıca yapıp sistem güncellemelerine geçeceğiz. Emin olun ki, Euphoria RPG yönetimi, haksızlıklara hiçbir zaman boyun eğmeden, yoluna açık bir şekilde gidebilecek bir oyun sunucusudur.

Saygılarımızla,
Yönetim adına,
Maxwell.

Maxwell

Herkese merhaba,

Açık Beta sürümümüzle son gaz devam ediyoruz. Yaptığım hataların farkına vardık. Bunların telafisi için ban affı yaptığımızı buradan size duyurmak isteriz. Modda oluşabilecek hatalardan herhangi bir şekilde oyuncular sorumlu değildir. İçerik kaybında bulunanlara geçmişte de yaptığımız gibi bizden kaynaklı olması sebebiyle ile geri verilecektir.

Maxwell

Herkese merhaba,

Daha önce yapılmamış bir etkinlik olarak tiyatro etkinliğini yapmayı düşündük. Son yıllarda tiyatroya ve diğer sanatsal alanlara olan ilgilerin azalması sebebiyle geliştirdiğimiz etkinlikte, tiyatronun ve rol yapmanın önemini dile getireceğiz. Bu etkinlik sonrasında verilecek tepkiye göre sunucunun televizyon kanalında, oyuncular filmlerini çekip bizimle paylaşarak twitch, YouTube ve forum adresimizde bu filmleri oyuncularla açık şekilde göstererek izlenme sayısına (her bir tıklanma, bin olarak kabul edilir.) göre oyunculara ödeme yapılacaktır.

Tiyatro mantığında ise, yönetim ekibiyle birlikte komedi temalı bir skeç hazırlanacaktır. Bu tiyatro oyununda yer almak isterseniz bize her yerden (Discord, GTAMulti, resmi forum adresimiz) ulaşabilirsiniz.

Etkinlik tarihi: 27/04/2020 - 22:00 olarak belirlenmiştir. İlginiz için teşekkürler.

graven

şerif departmanı teğmeni ve helper kadrosundan dreamer rezillik...

frankc19

SAMP aleminde yeniyim, pek diyebileceğim bir şey yok ancak sunucu hoşuma gitti, bir süredir de keyifle oynuyorum. Ancak maalesef sunucu banlanıpta kendine yediremediği için rol ortamını bozmaya çalışan insanlar tarafından kötüleniyor. Konudaki her eleştiri için demiyorum bunu tabii ki, ama bazı eleştiriler sunucunun kurallarına uymayıp, kafasına göre rol yapmaya çalışıp rol ortamını baltalayan kişilerin eleştirileridir. Bana kalırsa sunucuda rol yapmaktan keyif alıyorum, yönetim ekibi de elinden geleni yapıyor.

Maxwell

Merhaba sayın @graven ,

Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkürler. İncelemelerimizin sonucunu aşağıda görebilirsiniz.

Dreamer adlı üyenin son zamanlarda yaptığı agresif rol ve bug abuse sebebiyle, oyun sunucusunun düzenini bozarak sunucudan banlanmıştır.

Merhaba sayın @frankc19 ,

Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkürler. Harikalar yaratıyorsunuz, takipteyiz.  :yaramaz2:

Wreed

Yönetim kadrosu gözden geçirilmeli
Son düzenlenme: 02 Mayıs 2020, 15:08:41 Wreed

Bojnâ

Çok severek oynadığım sunucuydu ancak yetkili kadrosundan Burakcan gibi insanlar yüzünden oynanmaz hale geldi.

Maxwell

Herkese merhaba,

Günümüz sunucularında sistem bakımından geri kaldığımızı düşündük. Sunucuyu 8 günlük bir bakım moduna aldık. Bu bakım modunda ise, sunucuya birçok sistem ekleyeceğiz. Söz verdiğimiz gibi, elimizden geldiği kadar hizmet vermeye devam edeceğiz. Getirilen sistemleri buradan, resmi forum hesabımız ve discord üzerinden belirteceğiz.

Şimdiden buradan da platformdaki ve platform dışındaki işçi ve emekçilerimizin 1 Mayıs İşçi Bayramını kutluyoruz.

Sağlıcakla kalın.