GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

ZombieWorld - YAŞAMAK İÇİN SAVAŞ!

Başlatan deks1337, 20 Temmuz 2023, 15:04:03

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

deks1337

ZombieWorld
ZombieWorld, 19.07.2023 tarihinde kurulan, sa-mp 0.3.7 platformunu kullanan text Survival sunucusudur. Gelişmiş sistemleri/harita tasarımları ile sa-mp 0.3.7 oyuncularına daha önce tatmadığı bir zevki tattırmak için elimizden geleni yapacağız. Sunucuyu açarken ki asıl amacımız, platformun toxiclerden arınmış bir oyun deneyimi tatmasıydı.

Sıkça Sorulan Sorular

x: Sunucu işleyişi nasıl olacak?
Sunucu işleyişi şu şekilde olacak:
Kayıt kısmında oyuncular kendi hesabına şifre belirleyecek ve giriş yapacak. Ardından çıkan "Karakter Seçme" ekranından "Zombi" ya da "İnsan" olarak karakterini belirleyerek spawn olacak. Spawn olduktan sonra skora göre rütbe belirlenecek, örneğin: "0 skora sahip birisi 10 rank olamayacak, 1 rank olacak." Ardından öldürdüğü sayı ile öldüğü sayı hesaplanacak ve "KDA" skoru belirlenecek, bu skor ile leveli/rankı ayarlanacak.

x: Sunucu aktifliğini nereden öğrenebilirim?
Sunucunun aktifliğini ⁠aktiflik kanalından öğrenebilirsiniz. Oyuncuların her giriş çıkışında güncel oyun sayısı ve sunucu durumu şu şekilde yer alacak; "Güncel oyuncu sayısı: xx - Sunucu durumu: Şifreli/Şifresiz" olacak.

x: Sunucunun prensibi nasıl olacak?
Sunucunun ana düşüncesi: "Trol ve hilelere karşı önlemli bir platform." Biliyorsunuz ki sa-mp 0.3.7 platformunda çok fazla troll ve hile vakaları oluyor, bunlara karşılık önlem alarak oyuncularımızı güvende tutmaktayız.

x: Verilerimiz nasıl korunacak?
Tüm verileriniz, MD5 şifreleme yöntemi ile sanal sunucudan ayrı bir cloud sunucusunun veritabanında tutulacak. Asla çalınma gibi bir durum olmayacak, fakat; başka bir sunucuda kullandığınız şifrelerizi sunucumuzda kullanmamanız gerekmektedir. X sunucusunun veritabanı çalınırsa sizin de şifreleriniz ellerine geçecek ve bizim sunucumuzda hesaplarda kontrol edecektir.

x: Sunucu ne zaman açılacak?
Sunucu açılışı 1/2 hafta arasında sürmesi planlanıyor, özellikle oyun modunu optimize ve geliştirme aşamasında olduğumuz için eksikleri gideriyoruz, sizlere eksiksiz bir sunucu sunacağız. Bu süreç boyunca zaman zaman ⁠güncellemeler - ⁠showroom - ⁠rehberler kanallarına bilgilendirme video/fotoğrafları paylaşılacak.

Güncelleme Notları

v0.1 - Güncelleme Notları

Sunucumuzun Bağlantıları
Son düzenlenme: 20 Temmuz 2023, 15:22:24 Rise
herşey sıfırken görmedim destek

Rodri

Başarılar kardeşime, tam destek. Her şey gönlünce olsun..

Discord: openconsole
Full Stack Developer. - Network Manager.

deks1337

Alıntı yapılan: Rodri - 20 Temmuz 2023, 15:43:39
Başarılar kardeşime, tam destek. Her şey gönlünce olsun..
Yorumun için teşekkürlerr <333

deks1337

v0.2 - Güncelleme Notları

Reazam

Ceto.

M.Kemal ATATÜRK

deks1337

Proje geçici süre devredışı bırakıldı, sunucu arka planda geliştirilecek fakat Roleplay sunucumuz ön planda tutulacak.
Roleplay sunucu konusu