GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

» Eternal Roleplay ~ 13.07.2023 Büyük Açılış | 13.48.249.157

Başlatan HasanEfe, 11 Temmuz 2023, 23:24:05

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

HasanEfe

IP: 13.48.249.157

Hakkımızda/Proje Süreci
Uzun zamandır "Yönetim Ekibi" olarak bir sunucu açma düşüncemiz vardı, bizde bu düşünceyi hayata geçirerek sunucuyu ayarladıktan sonra görevleri paylaştırmaya karar verdik, projenin başına ben Ezekiel bu sunucunun kodlarından sorumluyum, Bakii ise Discord/Oyun sorumlusu iki kişi olarak sunucunun Management yetki düzeyindeki yetkilileri olucağız.

Sunucu Gidişatı/Genel İlerleyiş
Sunucu düzeninde Admin Power olmaması için loglarımız tutuluyordur, ek olarak bu loglar sürekli olarak oyun/discord arasında gerçek zamanlı bir şekilde loglar tutuluyordur, bu logları ilerki zamanlarda oyuncularla paylaşılıcaktır şuanda bu sistemler beta sürecinde olduğu için bir bug/hata çıkmaması için oyuncularla veya herhangi bir 3.kişi ile yaplaşılmayıcaktır, şuanda forum açmayı düşünmüyoruz discord ile şikayetler/talepleri yönetebiliceğimi düşünüyoruz ilerki zamanlarda oyuncu taleplerine göre bu konu göz önüne alınıcaktır.

Neden Biz?
Biz 2 günlük sunucular gibi olmak istemiyoruz bu yüzden oyuncuların oyun zevkini bozmamak için günlük restartlar atılmayıcaktır(eğer bir bug olmadığı sürece), diğer sunucular gibi para verip ilah olanların, en kolay şeyi kodlayamayan, buglu sistemleri olan ve Admin Powerlı olan sistemleri ile değilde oyuncuları eğlendiricek, oyuncuların yöneticeği bir sunucu olucaktır, discord/oyun sunucumuza gelirseniz bunun için gerekli bilgileri alabilirsiniz.

Sunucumuzdaki Sistemler
Sunucumuzdaki mod sıfırdan değil UniqueRPG modunu kullanıyoruz ve bu konuda şeffafız, sistemlerde bugların çoğu fixlenmiştir, performans "en üst düzeyde" arttırılmıştır, ek olarak anti-hile güçlü bir anti hile kullanıyoruz, herhangi bir bug bildirimi yapanlara Üst Yönetim ekibi olarak belirlediğimiz bir ödülü vericeğiz.

HasanEfe

Sunucu şöyle bir plan belirledik;
13.07.2023 Açılış
15.07.2023 Admin&Helper&OG alımları olucak

Sunucuda Anti Sobeit sistemi bulunmaktadır içiniz rahatta kalsın.
Son düzenlenme: 12 Temmuz 2023, 22:39:10 HasanEfe

deks1337

Öncelikle başarılar dilerim kolay gelsin, fakat kesintisiz bir hizmet olacağını düşünmüyorum. Şuan ki sa-mp platformunda bilindiği uzere çok fazla DDoS'cu velet var, siz free vds kullanarak bunlara davetiye çıkarmış oluyorsunuz. Eğer uygun fiyata VDS almak istersen Discord üzerinden ulaşabilirsin; dekselchavo

herşey sıfırken görmedim destek

HasanEfe

Alıntı yapılan: Rise - 12 Temmuz 2023, 09:26:03
Öncelikle başarılar dilerim kolay gelsin, fakat kesintisiz bir hizmet olacağını düşünmüyorum. Şuan ki sa-mp platformunda bilindiği uzere çok fazla DDoS'cu velet var, siz free vds kullanarak bunlara davetiye çıkarmış oluyorsunuz. Eğer uygun fiyata VDS almak istersen Discord üzerinden ulaşabilirsin; dekselchavo

Yorumun için teşekkürler biliyorum o 10tlye panelci ve ddoscu veletleri şuanda sunucuyu elimdeki vds ile açıcağım umut ediyorum ki sunucuda bug bulunmasın çünkü bug fixlemek konusunda çok emek verdik ddos konusunda ise eğer ddos yersek ve oynanmıyıcak kadar büyüklüktüyse vds değişime o zaman gidebiliriz.

HKI

Bedava VDS ile olmaz bu işler. Profesyonel çalışmak istiyorsan yurtdışı kaynaklı firmalarla çalışabilirsin.

¡La vida es una sola!