GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Scream Gaming Hırsız Polis. www.scream-hp.cf LAS VENTURAS.

Başlatan forum01, 27 Şubat 2020, 23:51:44

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

forum01

Herkese Merhaba.Scream Gamingi Bir Çok Kişi bilmez aranızda.Eskiden Arkadaşlarımla takılmak için açardım.
             Şimdi Güzel Bir sunucu açmaya karar verdim, Güzel bir kitle edindim.Gerek oyuncular olsun gerek yönetim hepinize
             teşekkürlerimi sunarım.Arkadaşlar bu sunucuyu açmamızın amacı Anadolu hp moduyla bir çok sunucu olup insanları sıkmasından dolayıdır.

NOT: SUNUCU ANADOLU MODU DEĞİLDİR.LAS VENTURASDIR. YENİ MAPLER VARDIR.SS LER 1 HAFTA ÖNCEKİ MODUMUZDUR.                       
                                                            Yönetim Ekibi:
              Kurucu   XcaPer
                         Kurucu   Zeynel
                     Üst Yönetim CanerK.
                     Üst Yönetim Squality
                     Admin 2 SoulFly.

Sunucu Bilgileri:
 IP Adresi: 213.142.148.94:7777
 Web Site: WEB
 Discord Adresi:Tıkla

Sunucudaki Sistemler:

Banka İnterior:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jarjör Sistemi:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
/vlazer sistemi:

MIT Map:

/kaputac /isikac gibi sistemler:

Soygun Sistemi:

Ordu Mapı:

Son Olarak Sunucumuzdan Görüntüleri Görelim.

Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum.

TuraL.

hayırlı olsun serverin. inşallah dilediyin yere, ulaşırsın.

forum01

Alıntı yapılan: TuraL. - 27 Şubat 2020, 23:56:37
hayırlı olsun serverin. inşallah dilediyin yere, ulaşırsın.
Teşekkür ederim kardeşim.

AspectBey

TufanCan

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Xchatt

Başarılar , konu tasarımını geliştirmelisin 👍🏼

Sa-Mp 2014-2020

Eamon

Tasarımda iyi değilsen sade renkler kullanmanı tavsiye ederim çünkü çoğu kişi içerikten çok dış görünüme önem veriyor maalesef, başarılar.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

RagingLego

Gravity

Zeynel

Alıntı yapılan: Metafor - 28 Şubat 2020, 07:46:13
Tasarımda iyi değilsen sade renkler kullanmanı tavsiye ederim çünkü çoğu kişi içerikten çok dış görünüme önem veriyor maalesef, başarılar.
Dikat Edeceğiz Teşekkürler
Alıntı yapılan: Mehmet.Ali - 28 Şubat 2020, 00:05:04
Başarılar, konu tasarımı daha iyi olabilirdi.
Konu Tasarım Güncellenicek Yorumunuz İçin Teşekkürler
Alıntı yapılan: Chatt - 28 Şubat 2020, 06:21:27
Başarılar , konu tasarımını geliştirmelisin 👍🏼
Konu Tasarım Güncellenicek Yorumunuz İçin Teşekkürler
Alıntı yapılan: RagingLego - 28 Şubat 2020, 18:38:22
Başarılar.
Teşekkürler
Alıntı yapılan: Gravity - 28 Şubat 2020, 20:03:09
Başarılar.
Teşekkürler

Avrupa HP Hırsız Polis

xDahdal

"Deneyerek daha kolay öğrenilir" der Baltasar, "dayan ve üstele... Bu acı adım adım iyiliğine dönüşecek." diye ekler Ovidius..

Zoxy