GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Cassidy Roleplay - samp.cassidy-roleplay.com BUGÜN 20:00 AÇILIŞ

Başlatan AdemTR, 06 Mayıs 2021, 22:43:01

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

squerzy

baum224

to greatest marina reborn

SwindLer.

Alıntı yapılan: AdemTR - 06 Mayıs 2021, 22:43:01

2019 yılında az sayıda developer  kadromuzu kurduğumuz şekilde yürüterek  SA-MP sunucu platformuna katıldık.12 yıl roleplay tecrübelerimizle yazılım geliştirmelerimize katkımız bulundu.Bu sayede kendi projelerimizle yeni bir proje platformuna katılmış bulunduk.Geliştirmiş olduğumuz proje de roleplay kavramını oyuncular dilini en iyi şekilde ne olacağını anlıyoruz, bu sayede roleplaydeneyimini yaşatmaya adım attık.

Yeni roleplay projemizin asıl amacı bu platforma katılan oyuncuların gerçek roleplay deneyimini en iyi şekilde yaşatmaktır. Bunların hepsini önlemini aldık bir çok projede bu görevleri tamamladığımıza inanıyoruz. Sunucumuza göz gezdirdiğiniz de tema olarak Floride havasını andırmaktadır fakat sunucu Los Santos şehrinde geçmektedir.

Sıcak ticaret şehrinde ,azılı suçluların,masumların,öğrencilerin,rüşvet yiyen polislerin olduğu
                            dönemde asla kimseye güvenme! Biz kim miyiz? Bu roleplay deneyimini sen de yaşa! Çok yakında...

Forum       Discord   

Sunucu IP: samp.cassidy-roleplay.com

Floride havası mı hemen geliyorum reis.

sharax

Bu ekip ile tutmayacağını düşünüyorum, başarılar

AdemTR

Alıntı yapılan: sixred - 08 Mayıs 2021, 16:32:00
Bu ekip ile tutmayacağını düşünüyorum, başarılar
Kadro değiştirildi.

NorthWay

Davet geçersizz veya özben banlamış :P

HakanUnique

Adem 12 yıldır tanışıyoruz, kardeş gibiyiz. Sana tek tavsiyem özben ile çalışma. Arkandan atıp tutmaya başlar. Başarılar dilerim developer her türlü bulursun.
Son düzenlenme: 10 Mayıs 2021, 17:07:05 HakanUnique

AdemTR

Alıntı yapılan: HakanUnique - 09 Mayıs 2021, 23:50:02
Adem 12 yıldır tanışıyoruz, kardeş gibiyiz. Sana tek tavsiyem özben ile çalışma. Arkandan atıp tutmaya başlar. Başarılar dilerim developer her türlü bulursun. O ÇOCUĞU EKİBİNDEN AT!
Teşekkür ederim Hakan her zaman kardeşten öteyiz seninle. Admin kadroyu 4 gün önce düzenledim dediğin kişiler yok.

HakanUnique

Başarılar tekrardan. Tutacağını hissediyorum.

AdemTR

denizcilike5

Oh, neden discorddan yasaklandım? Gerçekten öğrenmek istiyorum : (

Belkide Gameover

Alıntı yapılan: denizcilike5 - 11 Mayıs 2021, 20:20:40
Oh, neden discorddan yasaklandım? Gerçekten öğrenmek istiyorum : (
Denizimin yasağını aç adem ben sinirlenmek sen yasak açmak. :helal:

bloodsucker

AdemTR

Shico

Yönetim ekibini beğenmedim. Başka sunuculara girip "biat edin" diyen bir ekipten bişey beklemeyin tutmaz, başarılar.

Son düzenlenme: 17 Mayıs 2021, 12:49:40 DracDonix Sebep: Kullandığınız kelimelere dikkat edelim.

Impeccable