GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Amentes RoleplayV2 (www.amentes-rp.com) Prison + Roleplay Hayatı I

Başlatan Hypnotic, 07 Mart 2020, 18:04:26

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Penocyclene

Nikotin bağımlısı ben gözlerinin kahvesinde bekliyorum.

Deus

Meta Roleplay

jyonsae

yazıları kim yazdıysa nokta ve virgül nerede kullanılır acilen öğrenmesi gerek

Hypnotic

Alıntı yapılan: Fyunkan - 18 Mayıs 2020, 19:39:18
yazıları kim yazdıysa nokta ve virgül nerede kullanılır acilen öğrenmesi gerek

Öğretirseniz sevinirim özelden düzenlemeyi yaparım teşekkürler. O kadar dikkat etmemiştim yazarken.

LudieElysian

Ekibimiz ile birlikte sunucuya tam gaz destekle gelip ve güzel roller çıkması için birlik kurup kalıcı olarak sunucuda yer alıp eğlencemize bakacağız, sunucu güzel, gittikçe kitlesi ile birlikte pırıl pırılır olacaktır. Başarılar #AmentesRoleplay.

Hypnotic

Alıntı yapılan: Fearless - 18 Mayıs 2020, 20:03:07
Ekibimiz ile birlikte sunucuya tam gaz destekle gelip ve güzel roller çıkması için birlik kurup kalıcı olarak sunucuda yer alıp eğlencemize bakacağız, sunucu güzel, gittikçe kitlesi ile birlikte pırıl pırılır olacaktır. Başarılar #AmentesRoleplay.

Güzel destekleriniz ile teşekkürler ! :)

mustafaakıska1806

Sunucunun çok kaliteliği olacağına inanıyorum Arkandayız Amentes Roleplay!

Rio.

Alıntı yapılan: mustafaakıska1806 - 18 Mayıs 2020, 20:25:58
Sunucunun çok kaliteliği olacağına inanıyorum Arkandayız Amentes Roleplay!

Güzel dilekleriniz için teşekkürler,sizlerle kaliteli bir ortam sağlayacağımıza eminim.

Hypnotic

Goddew

Bazı sistemler direkt olarak copy paste olmasıyla birlikte forumu beğendim. (Not: Moddaki bi kaç sistem hera moduna çok çok benziyor.)

Hypnotic

Alıntı yapılan: Rotex - 18 Mayıs 2020, 22:07:13
Bazı sistemler direkt olarak copy paste olmasıyla birlikte forumu beğendim. (Not: Moddaki bi kaç sistem hera moduna çok çok benziyor.)

Diyalog olan bir çok sistem diğer sunucuların modlarına benzetebilirsiniz. Fakat önerileriniz varsa forum sitemizden AR-GE'de oluşturursanız seviniriz :) İyi günler dilerim.

Hypnotic

Client'imizi indirmek için forum sitesinden indirme linklerini bulabilirsiniz ! Konuyu düzgünce okuduğunuza emin olun !

https://amentes-rp.com/amentes-roleplay-client-2161

Rio.

Arkadaşlar sunucumuz saat tam 00.00'da açılacaktır 19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramımıza ithafen. Bu tarihi Amentesin'de açılış tarihi yapmak istedik. 19 Mayısta bayramımızı hep beraber sunucumuzda Bahamas Club'ta parti ile açacağız.