GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Weinstein Deathmatch (AÇILIŞ 28.11.2021)

Başlatan sailor, 18 Eylül 2021, 19:51:00

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

deust

dad

sailor

Sunucumuzun paketi değiştirildi ve gerekli geliştirmeler yapıldı. En kısa sürede aktif edilecektir ve ayrıca discordumuzda özel skin çekilişi bulunuyor ve admin başvurularımız aktif!
https://docs.google.com/forms/d/1XdjCc3DpkdE7PO-bYDTRCGFrYy4qw3HHAvm2ud88Ajw/edit

sailor

Evet, neredeyse 1 - 1.5 hafta arası uğraştığımız uyumayıp geliştirdiğimiz, elimizden geldiği kadar sistem, hile fixlememize rağmen boşa. Bu kadar kısa sürede böyle bir sonuca ulaşmayı aslında beklemiyorduk, hem iyi hem kötü olarak. Sonuç olarak elimize geçen tek şey insanların asla düzelmediği, ve düzelmeyeceği şekilde nankörlüğe devam edeceğidir. Sonuç olarak bu yola sadece bir kaç insanı birbiriyle birleştirip şu kötü günlerde iyi vakit geçirerek kendini biraz daha iyi hissetmesini dilemiştik, fakat elbette ki durum öyle olmadı. Gün içerisinde 90+ user banlandı ve bunların çoğu aynı ip'ye sahip aynı kişiler. Herkes bize "şunu şöyle yapsaydınız, bunu böyle yapsaydınız" diyerek öğüt veriyor. Söyledikleri her şeyin biz de farkındaydık, hala farkındayız. Fakat farklı bir yol arama çabamız yüzünden buradayız. Lafı uzatmadan; Proje bitmiştir, bütün emek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

sailor

SUNUCU TEKRARDAN AÇILIYOR! HERKESİ DİSCORDUMUZA BEKLERİZ.  :kalp:

Sulozzy

Kankamın oğlu alcatraz ile rinada dm atmaya devam et bu platform sana göre değil.

"Lafı uzatmadan; Proje bitmiştir, bütün emek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum." Bu sözünü keşke kalıcı olarak söyleseydin. :)

sailor

Alıntı yapılan: Sulozzy - 27 Kasım 2021, 18:39:23
Kankamın oğlu alcatraz ile rinada dm atmaya devam et bu platform sana göre değil.

"Lafı uzatmadan; Proje bitmiştir, bütün emek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum." Bu sözünü keşke kalıcı olarak söyleseydin. :)

Toxiclik yapmaya devam et, o muhabbetleri geçeli çok oldu ne Rina oynuyorum ne de Alcatrazdan'ım. Lütfen konuyu saçma tartışmaların ile doldurma.

Feick