GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[MOBILE/PC] SA:MP Türkiye CnR - server.sampturkiyecnr.com [+120 ANLIK OYUNCU]

Başlatan _Code, 04 Eylül 2019, 16:05:51

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UZAYLI

2. Cj vakaası ile karşı karşıyayız FranK hainliğini yeniden gözler önüne serdi server tutunca hemen atıp tutmaya başladı ben codenin yanındayım yaptığı şeyleri ve verdiği kararları doğru buluyorum madem bıraktın o zaman niye hala tatava yapıyorsun anlamadım aga.
Ben freeman şimdi banada code der bu zaat

Juice

Alıntı yapılan: UZAYLI - 21 Ocak 2020, 18:30:05
2. Cj vakaası ile karşı karşıyayız FranK hainliğini yeniden gözler önüne serdi server tutunca hemen atıp tutmaya başladı ben codenin yanındayım yaptığı şeyleri ve verdiği kararları doğru buluyorum madem bıraktın o zaman niye hala tatava yapıyorsun anlamadım aga.
Ben freeman şimdi banada code der bu zaat

İpini koparan geliyor servere atip tutuyor boşver aga

Zoxy

Kişisel konuşmaları izin almadan paylaşmak yasaktır. Hakaret ve kavga içerikli iletiler silinmiştir, devamında gereken cezalar dağıtılacak. Konu sahibi kural dışı iletiyi rapor etmeyip kavgaya dahil olmaya devam ederse konuya yaptırım uygulanacaktır.

_Code

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

Klaus Mikaelson

Alıntı yapılan: PerfectlySwimmer - 21 Ocak 2020, 13:34:59
Arthur_fleck idris koçovalı morp thomasshelby arge ve recep + ilyas adlı arkadaşın fake hesaplarıdır kadro içi adminin bu hesapların recep ve torpilli arkadaşlarına ait olduguna dair aka ssleri mevcuttur.

dediklerine inanasım gelmiyor açıkçası bir zamanlar kadroda bulunmuş biriri olarak söylüorum. Çünkü bahsettiğiniz kişiler çok eski oyuncu tayfasıyla mesafeli bir şekilde muhabbeti olan insanlar. Buna ben de dahil asla taviz verdiklerini görmedim judge2worlds haricinde nedenini bilmiyorum fakat zaman zaman _Code olsun ARGE olsun steamden/dcden yazıp bazen kontrol amaçlı oyuna bizim karakterimizle giriyorlar tabi ki bunun iznini alıyorlar bizden kısa süreli yetki verilip geri alınıyor asla skor verimi para verimi vs vs olmuyor hatta dikkat ettikleri hususta hoşuma gidiyor.  K/D  değerlerinde azalma vs varsa dahi eski haline çeviriyorlar.Bunu yapma nedenlerini şöyle açıklayayım bir süre sonra oyunu oynayan insanlar yeni kullancıların admin yetkisine sahip olduğunu fark ediyorlar bu yüzden bizim hesaplarımıza izinli şekilde girdiklerini düşünüyorum. Bahsettiğiniz kurucuların bigbos thomas arthur err0r lazarus repcas gibi karakterlerine girdiğini gördüm aka larda bu yüzden çıktığını düşünüyorum. Gerçekten kendi  karakterleri olsa ve bunu gizlemek isteseler panelden ''aka'' ları silebilirler bunu gizlice yaparlar kimseninde ruhu duymaz karalama kampanyanızdan vazgeçseniz artık :S
Son düzenlenme: 22 Ocak 2020, 00:34:53 Klaus Mikaelson

_Code

1.3 Beta 3 Güncellemesi:
-Birçok hata giderildi.
-Yeni casus sınıfı eklendi.
-/ayarlar komutuna otomatik giriş seçeneği eklendi.
-3 yeni başarım eklendi.
-Ghost yeteneği olan hackleme yeteneği kaldırıldı ve /hack komutu hacker'a özel kılındı.
-Cloaker'in skor gereksimi 7,000 e yükseltildi.
-Artık ATM soyulması günün soyguncusuna etki ediyor.
-/canlibomba komutundaki öldürücülük artırıldı.
-/atla komutunda değişiklikler yapıldı.

Juice

Şuanda hp serverleri arasinda ki en iyi mod tartişmasiz lakin yetkili alimlarinfa hata yapiyolar (beryl bu lavuk gibi)

Juice

Ayrica son olarak her hafta gelen güncellemelerle oyun içi oyun yapiyorsunuz resmen

_Code

1.3 Beta 4 Güncellemesi:
-Tohum sorunu giderildi.
-Telsiz sorunu giderildi.
-Bazı kötü niyetli kişilerin yaptığı reklamlara karşılık önlemler alındı.
-Haftanın enleri eklendi;
En çok soygun yapan, en çok hırsız yakalayan ve en çok para kazanan /haftaninenleri komutunda belirtilecek.
Haftalık olarak yenileniyor ve haftanın enlerine giren kişiler 3 kredi ile ödüllendiriliyor.
Ayrıca /haftaninenleri yazarak bu hafta içersinde en çok puan kazanan kişileride görebilirsiniz.

Alıntı yapılan: Juice - 23 Ocak 2020, 16:13:10
Şuanda hp serverleri arasinda ki en iyi mod tartişmasiz lakin yetkili alimlarinfa hata yapiyolar (beryl bu lavuk gibi)

Alımlarda artık daha çok detaya giriyoruz, eleştiri için teşekkürler.

_Code

1.3 BETA 4-1 Güncellemesi:
-Ufak anti hile sorunları giderildi.
-Test aşamasında olan hafta'nın enlerindeki en çok para sorunu giderildi.
-"Birinin üstüne işe!" başarımı'nın kaydolmaması sorunu giderildi.
-/evsoy komutu kaldırıldı, artık evlerdeki para çalınamayacak.
-Ev kasalarına $1,000,000 sınır getirildi.
-Anti pro aim ve silent aim için ar-ge çalışmlarına başlandı.
-ATM soygununda oluşan animasyon karşmaşası giderildi.

Pablo

Sunucu çok güzel ve sevdiğim bir sunucu

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

_Code

Codes.

Gördüğüm en kaliteli sunuculardan birisi sistemler de güzel.

_Code

Değerli yorumlarınız için teşekkürler.

Sunucumuz dün 52 kişi rekorunu kırdı, bizimle olan herkese teşekkür ederiz!

Sawyer

Başarılar güzel bir sunucuya benziyor.

Artık bu kardeşiniz RageMP de daha mutlu SA:MP ile ilgilenmiyor.