GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[MOBILE/PC] SA:MP Türkiye CnR - server.sampturkiyecnr.com [+120 ANLIK OYUNCU]

Başlatan _Code, 04 Eylül 2019, 16:05:51

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

_Code

Yorumlar için teşekkürler.

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

TheLife

Başarılı, uğraşılmış bir mod ve sunucuydu. Ne yazık ki bu devirde artık herkes biliyorki sıfırdan mod değer görmüyor eskisi gibi.

SA-MP Revolution ve burası gibi, umarım tutar Recep'cim başarılar diliyorum.

juqi

_Code

Sunucu bu akşam 20:00'da test amaçlı açılacaktır.
IP sadece DC adresimizden duyurulacak.

TheLucifer

San Fierro Olsa Daha Güzel Olurdu Şimdiden Başarılar.

DracDonix

Alıntı yapılan: NightMare - 08 Eylül 2019, 15:42:17
San Fierro Olsa Daha Güzel Olurdu Şimdiden Başarılar.
Tüm haritalar'da oynanıyor oyun

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

RuLinGS

Emek vereceksiniz ama bu saatten sonra tutmaz çünki SAMP platformu Türkiye açısından "Roleplay" tarafından ilerliyor,başarılar.

_Code

Mevcut kitlemiz için açtık, yoksa açmazdık. :)

Renk0

Suicade in my mind...

Radless

Alıntı yapılan: RuLinGS - 08 Eylül 2019, 16:35:54
Emek vereceksiniz ama bu saatten sonra tutmaz çünki SAMP platformu Türkiye açısından "Roleplay" tarafından ilerliyor,başarılar.

Herkes "Roleplay" sunucusu açıyor diye herkes "Roleplay" oynuyor demek değil.

"Life's too short to hold grudges."

juqi

Alıntı yapılan: Sahib - 09 Eylül 2019, 17:53:40
Bir Kisi Cikib Demiyorki Bu Serverde Bir Torpil Sayesinde Kurucu Olan Bir Insan Var Die
Bütün sunucular da böyledir. Kusura bakma da sana sahiplik verse şuan övmekten için dışına çıkardı, sunucu ilerleyişi çok güzel. BETA olmasına rağmen iyi bir kitle elde etti sunucu tutacaktır.

Backup

Bu saatten sonra CnR zor tutar. Ayrıca Türk CnR oyuncuları yıllardır San Fierro haritasına alışmış ve kolay kolay vazgeçmez.

_Code

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Alıntı yapılan: Pesimist - 10 Eylül 2019, 07:47:22
Bir Kisi Cikib Demiyorki Bu Serverde Bir Torpil Sayesinde Kurucu Olan Bir Insan Var Die
Bütün sunucular da böyledir. Kusura bakma da sana sahiplik verse şuan övmekten için dışına çıkardı, sunucu ilerleyişi çok güzel. BETA olmasına rağmen iyi bir kitle elde etti sunucu tutacaktır.

Zaten öyle bir şey yok, herkes bir şeyini ortaya koyarak kadroya geldi.

Cixeed2326

Gayet güzel gözüküyor bir ziyaretinize geliriz   :helal:  :helal:

.                                         .
.               Manşet Lütfen   .

Sahib

Alıntı yapılan: Pesimist - 10 Eylül 2019, 07:47:22
3 bucuk yil recepleydim la hakli oldugunda hakli haksiz oldugunda haksiz diyordum kendisine yaza yaza ovmezdim eskidende kadroda varken yinede bazi olaylarda recepe diyordum dogru yapmiyorsun haksizsin falan die normal anlamazdi zaten o. hemde bu sefer ben receple sahsi sorunum yok recepin bazi hatalarindan dolayi delirdim ve bazi kadrodaki iki yuzluler yuzunden sovdum. suanda diyorum o adamlar burda varken recep isterse sunucusuna 10 bin tl para yatirsin mod alsin yinede tutmaz cunki yanlis insanlar var sunucuda. 2016 cnr geldim ve geldigimde guzeldi sunucu cunki o dediyim insanlar yoktu eski kadro vardi eskiler cok iyiydi simdiler zaten yasi 18 yukari olmasina ragman cocuk aklinda.