GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[77.83.201.168:7777] Wonderland Roleplay #yeniden - www.wonderland-roleplay.com

Başlatan Wonderland, 19 Temmuz 2019, 15:24:37

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gratex

Gelişmiş araç sistemimiz için kodlamalara ve tasarım çalışmalarına başladık.

*Bakım gecikince aracın geç çalışması.

*Her marş sonrası akünün eskimesi.

Each

NikolaiS

blackshadow

Sunucu güzel adminleri çöp /rapor atıyorum admin aracı ile drift atıyor ilgilenmiyor pm'den yazdığımda da rol yapıyorum diyor, admin'in arkadaşı cr atıyor bu duruma sessiz kalıyor admin benim bir hattam da direk jail yiyorum bu sunucu gelişmezse suçlusu adminlerdir.

Gratex

Alıntı yapılan: blackshadow - 17 Ağustos 2019, 16:43:52
Sunucu güzel adminleri çöp /rapor atıyorum admin aracı ile drift atıyor ilgilenmiyor pm'den yazdığımda da rol yapıyorum diyor, admin'in arkadaşı cr atıyor bu duruma sessiz kalıyor admin benim bir hattam da direk jail yiyorum bu sunucu gelişmezse suçlusu adminlerdir.

Böyle bir şey olması genelde imkansız, çok ters bir saate denk gelmişsinizdir. Elimizden gelenin fazlası şeklinde ilgileniyoruz DC & Oyun içi hesaplarımız sürekli açık. Bunun hakkında diğer oyunculardan bilgi alabilirsiniz.

blackshadow

Alıntı yapılan: Gratex - 17 Ağustos 2019, 17:14:41

Böyle bir şey olması genelde imkansız, çok ters bir saate denk gelmişsinizdir. Elimizden gelenin fazlası şeklinde ilgileniyoruz DC & Oyun içi hesaplarımız sürekli açık. Bunun hakkında diğer oyunculardan bilgi alabilirsiniz.
Maalesef 2 saat durduğum serverde adminler ilgilenmedi rapora cevap veren yok bence benim görüşüm bu server kapanır.

Wonderland

Alıntı yapılan: blackshadow - 17 Ağustos 2019, 20:19:48

Maalesef 2 saat durduğum serverde adminler ilgilenmedi rapora cevap veren yok bence benim görüşüm bu server kapanır.
Karalamak için yazılmış bir yazı, bariz belli ediyor kendini. Sunucu da yer alan admin takımı sürekli aktifler ve raporlara sık sık bakıyorlar. En geç 10-15 dakika içerisinde geri dönüş alabiliyorsunuz. Taraf tutmak gibi bir durum asla olmuyor. Belli ki sunucuda oynayan bir oyuncu değilsin. Bu durumu bizimle oynayan oyunculardan öğrenebilirsin. Burada 8 sayfa güzel yorumlar geliyorsa tekrar düşün derim. Gereksiz karalamana gerek yok. Eğer bir yöneticiyle problemin varsa özelden iletirsin, inceleyip gereği yapılır. Teşekkürler.
Son düzenlenme: 17 Ağustos 2019, 21:56:20 WonderlandRPG

blackshadow

Alıntı yapılan: WonderlandRPG - 17 Ağustos 2019, 21:53:10
Alıntı yapılan: blackshadow - 17 Ağustos 2019, 20:19:48
Karalamak için yazılmış bir yazı, bariz belli ediyor kendini. Sunucu da yer alan admin takımı sürekli aktifler ve raporlara sık sık bakıyorlar. En geç 10-15 dakika içerisinde geri dönüş alabiliyorsunuz. Taraf tutmak gibi bir durum asla olmuyor. Belli ki sunucuda oynayan bir oyuncu değilsin. Bu durumu bizimle oynayan oyunculardan öğrenebilirsin. Burada 8 sayfa güzel yorumlar geliyorsa tekrar düşün derim. Gereksiz karalamana gerek yok. Eğer bir yöneticiyle problemin varsa özelden iletirsin, inceleyip gereği yapılır. Teşekkürler.
8 sayfa yorum geliyor sonuç ne? serverin 19-20 kişi, 8 sayfa yorum geliyorsa sana destek için, senin serverindeki adminleri denetlemek için değil.

Wonderland

Bizimle oynayan oyunculara sor bakalım problem yaşıyorlar mi? Buraya gelip gereksiz kiskancliklarini kenara bırak. Konu hakkında son yorumum.

blackshadow

Alıntı yapılan: WonderlandRPG - 17 Ağustos 2019, 23:00:22
Bizimle oynayan oyunculara sor bakalım problem yaşıyorlar mi? Buraya gelip gereksiz kiskancliklarini kenara bırak. Konu hakkında son yorumum.
19 kişiye sor.
Son düzenlenme: 17 Ağustos 2019, 23:13:58 blackshadow

DracDonix

Alıntı yapılan: blackshadow - 17 Ağustos 2019, 23:12:47
Alıntı yapılan: WonderlandRPG - 17 Ağustos 2019, 23:00:22
19 kişiye sor.
Ne yapmak istedigin belli sunucuda kac dk kaldigini soler isen sana daha guzel laf sokabilirim :)

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Gratex

v0.5 Güncellememiz yayında! :)

>Gate sisteminde ki pos sorunu giderildi.

>Benzin Pompalarında ki sorun giderildi sistem yenilendi.
-Hatalı gözükme sorunu.
-Textleri düzenlendi.

>Binco arkasına tohum alabileceğiniz torbacı eklendi.

>Güvenli bölge sistemi eklendi. (Mavi renkli)

>Alt yapısı oluşturulan envanter sistemi sunucuya eklendi.
 -/envanter

>Aldığınız ürünlerin kaybolma sorunu düzeltildi.

>Silahlarınız artık mermisi bittiğinde silinmeyecek.
  -N tuşu ile envantere koyabilirsiniz.
 (Beta sürümünde olduğumuz için kayıplar giderilmeyecektir.)

>7/24'ler düzenlendi ürün çeşitliliği arttırıldı.

> uy****rucu hasat etme sistemi korumaya alındı.
  -Onaylı birlikler hariç uy****rucu hasat edemez.
  -Herhangi birlik başka bir ekilmiş uy****rucu bulursa hasat edebilir.

> Kaçakcı ve Torbacı için map icon eklendi.

> FPS kaybı yaşanmaması adına hava durumu ayarı sabitlendi.

> CPU & Ram kullanımı sunucu için yüzde 65 azaltıldı.
   -Detaylı değişken optimizasyon çalışması.

BasBasParalariMiralaya

allah rızası için cahce dosyası ((atanlar yetim doyurmuş kadar sevap kazanır))

Ирина

DracDonix

Alıntı yapılan: BasBasParalariMiralaya - 18 Ağustos 2019, 20:35:33
allah rızası için cahce dosyası ((atanlar yetim doyurmuş kadar sevap kazanır))
Cache dosyası discord adresinde paylaşılmış durumda

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)