GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3DL] V Roleplay # YazSezonu2025 - www.v-rpg.com

Başlatan lower, 25 Mart 2025, 18:39:53

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lower

V (Five) Roleplay, medium rp adı altında kurulmuş bir San Andreas Multiplayer Roleplay Sunucusudur.2020 Yılında LS-RP adıyla açılmış, eğlenceli bir sunucu ortamı oluşturmuştur.2025 yılındı alt tabanı Victim modu kullanılarak, geliştirilmeler yapılarak tekrardan faaliyete geçmiştir.Amacımız eğlenceli sunucu ortamı oluşturmak,gerçekten rp yapan oyuncular elde etmek.Bunun için özenle oyuncu seçimi yapacağız.Hile kullanımını önlemek için V Client geliştirdik.

Ana Sayfa / Forum: https://v-rpg.com  |  Discord : Discord  |  Server İp: 92.249.61.193:7777  |  VCity MAP

Son düzenlenme: 28 Mart 2025, 16:53:56 lower Sebep: Discord Kanalı Eklendi

haroldjackson

imza kalemle atılır

Backup

SA:MP için ekran görüntüsünde paylaştığınız sunucuyu kiraladıysanız ve gerçekten buna ihtiyaç duyan bir oyun modunuz varsa geliştirici ekibinizi gözden geçirmenizi tavsiye ederim.

2018 yılında 75 oyuncu ile 500 mb ram'e sahip sunucu ile 0 loss ile hizmet veriyorduk.

Onun haricinde başarılar dilerim.

Feovac

Öncelikle başarılar dilerim, map ve tasarım hoşuma gitti ancak web sitesi sanki alıntı yapılmış vibesi veriyor. 2013 SA:MP Global forum teması gibi hissettim, bunu bilerek mi yaptınız bilmiyorum. Yine de her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle.  :helal:

Türkiye'nin En Büyük Mobil/PC Discord Topluluğu
Samp Media : discord.gg/sampmedia
Side Roleplay : discord.gg/siderpg
Azteca Deathmatch : discord.gg/azteca

Murat Budak

Alıntı yapılan: Backup - 26 Mart 2025, 15:10:50
SA:MP için ekran görüntüsünde paylaştığınız sunucuyu kiraladıysanız ve gerçekten buna ihtiyaç duyan bir oyun modunuz varsa geliştirici ekibinizi gözden geçirmenizi tavsiye ederim.

2018 yılında 75 oyuncu ile 500 mb ram'e sahip sunucu ile 0 loss ile hizmet veriyorduk.

Onun haricinde başarılar dilerim.
Aynı şekilde bu yorumu destekliyorum, DM sunucusunda 2GB ram ile 100 kişilik sunucu barındırdım hiç bir sorun olmuyordu ama sizdeki makine ya abartı yada geliştiricileriniz sorunlu.