GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3-DL] Los Santos World

Başlatan Los Santos World, 24 Aralık 2021, 20:31:27

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Los Santos World

Amper

Platformun başından sonuna kadar leaked ve copy paste içerikle dolu olması dışında hiçbir sorun yok. Ellerinize sağlık çok güzel işler çıkartılmış PR konusunda fakat gta.world logo tasarımının kopyalanması, oldschool lsrp teması ve leaked lsrp.tr oyun modunun konu çevresine hiçbir credits eklenmeden koyulması bence çok komik.

SA-MP'ın son senelerinde bile sıfırdan daha iyi bir codebase hazırlayayım motivasyonu ile kod yazmaya başlayamayan insanların çıkardıkları içeriklere hiçbir zaman güvenim olmamıştır. Bu tarz bir ahlak ile olacak işler olmadığını düşünüyorum yine de umarım her şey dilediğiniz gibi olur. Kolay gelsin.

taliskaan

Başarılar, bir şeyleri türkçeleştirmek gerekiyor bazen. Daha iyisini yapan varsa (olsa projesi ikidebir sonuçsuz kalmaz) yapabilir :shrug:

imza elle atılır

Amper

Alıntı yapılan: taliskaan - 11 Ocak 2022, 00:00:11
Başarılar, bir şeyleri türkçeleştirmek gerekiyor bazen. Daha iyisini yapan varsa (olsa projesi ikidebir sonuçsuz kalmaz) yapabilir :shrug:

:helal:

Normal şartlarda son gelişen şeyleri buraya yorum atmamayı düşünüyordum fakat bir eleştiriyi değerlendirme süreci çok komik geldi. Toplu bir çocukluk travması yaşatmış olabilirim arkadaşlara. Yazdıklarımdan sonra kimsenin gönderisinin altına veya özel mesajlarına göndermeli hakaret içerikleri atmazsınız diye düşünüyorum(yani umarım bir şeyler öğretebilirim).

Eleştiri mesajımı attıktan sonra sunucunun geliştiricisi veya yöneticisi martin bana özel mesaj atarak "vay eşşek", "eşşeksin" gibi şeyler yazıyor ve "eşşek bana akıl veriyor" diye bir video gönderiyor. Yaptığım eleştiri çok basit ve verilmesi gereken tek çeşit yanıt var; "Evet, bizce de yaptığımız hareket güzel olmamış. Bir credits sayfası hazırladık ve konumuzun bir kısmına ekledik.", gibi bir mesaj ardından @haroldfinch, ben(Amper) veya LSRP.tr'nin diğer geliştiricilerinden bir eleştiri gelmezdi. Oyun modu üzerinden bunca PR yapıp bu isimleri hiçbir yerde geçirmemek bence çok komik bir hareket.

Günün sonunda kimsenin PR'ına ihtiyacım yok. Fakat dediğim gibi bu bir insanın ahlakına bağlı bir durumdu ve dediklerimin hiçbirinde yanılmadığımı steam üzerinden bana gelen mesajlar sayesinde daha iyi anladım.

@taliskaan ve umarım yazdığın şeyler benim mesajıma yönelik bir gönderme değildir. Eğer ki bahsedilen kişi bensem muhtemelen oyuna başladığın zaman benim geliştiriciliğini yaptığım veya bir şekilde kodumun dokunduğu bir oyun sunucusunda oynadın ve rolü öğrendin. İkidebir projeleri sonuçsuz kalmaz kısmına gelinceyse muhtemelen gerçekten neler yaptığımı bilmediğin veya şu an hangi platformda oynadığını ve temsil eden kişilerin kim olduğunu bilmediğin için böyle konuşuyorsun.

Dediğim gibi yaptığınız hareketlerin bana etki ettiğinden dolayı bu mesajı atmıyorum. Sadece buradaki duruma netlik kazandıralım ve yapabileceğiniz hareketleri tüm kullanıcılarınıza gösterip buna göre oynayıp oynamama kararı almaları için yazıyorum.

Aquamarine

Sunucunun konsepti hakkında bilgi verebilir misiniz?
"world" ismi kullanıldığına göre ingilizce olur diye tahmin etmiştim ama içerik türkçe.

Feick

kanka adamın karizmasını ne bozuyorsun yahu? adam senden benden iyi yani susucaksın kanka :D :D
Son düzenlenme: 13 Ocak 2022, 14:42:57 lazlow Sebep: Alıntıdaki tartışmaya sebep olacak üsluptaki yorum silindi

klişe karakter

drama çukuruna hoş geldiniz, bol şans  :helal:

OnlySimon

Alıntı yapılan: Amper - 10 Ocak 2022, 15:42:55
Platformun başından sonuna kadar leaked ve copy paste içerikle dolu olması dışında hiçbir sorun yok. Ellerinize sağlık çok güzel işler çıkartılmış PR konusunda fakat gta.world logo tasarımının kopyalanması, oldschool lsrp teması ve leaked lsrp.tr oyun modunun konu çevresine hiçbir credits eklenmeden koyulması bence çok komik.

SA-MP'ın son senelerinde bile sıfırdan daha iyi bir codebase hazırlayayım motivasyonu ile kod yazmaya başlayamayan insanların çıkardıkları içeriklere hiçbir zaman güvenim olmamıştır. Bu tarz bir ahlak ile olacak işler olmadığını düşünüyorum yine de umarım her şey dilediğiniz gibi olur. Kolay gelsin.
Öncelikle selamlar. Seni başladığımdan beridir platformda görüyorum, yüz yüze konuşup muhabbet etme şansım olmamış olsa da iyi bir Developer, bundan da önce iyi bir insan olduğunu biliyorum. Yanlış duymamış isem mod haroldfinch tarafından paylaşıldı bir kesimin elinde mod duruyor. Moda biraz yazık oldu, emek verip mod ile iyi iş çıkaracak Sunucular yanında modu batırıp belki de public olarak paylaşacak insanlar çıkacak.
(Yanlış bilmiyorsam bu mod

)

Bir kimsenin paylaşılmış bir mod için credit ekleme gibi bir zorunluluğu olduğunu düşünmüyorum. Victim'den örnek vereceğim, kimse bu mod paylaşıldı diye bu modu kullanırken Joker veya Zoxy'e emeği geçenler şeklinde sayfa eklemedi ya da teşekkürlerini sunmadı. Bu tamamen kişilikle alakalı. Moda sızdırılanlardan baktığım kadarıyla da mod üstünde bazı değişiklikler var. Bunlar tamamen benim şahsi düşüncem. Umarım seninle bir gün muhabbetim olur, iyi günler dilerim.
Son düzenlenme: 12 Ocak 2022, 12:25:00 OnlySimon

#McAllen

.
Son düzenlenme: 30 Ocak 2022, 13:50:49 JenniferAR
PAWN DEVELOPER

Amper

Alıntı yapılan: OnlySimon - 12 Ocak 2022, 12:23:13
Alıntı yapılan: Amper - 10 Ocak 2022, 15:42:55

Öncelikle selamlar. Seni başladığımdan beridir platformda görüyorum, yüz yüze konuşup muhabbet etme şansım olmamış olsa da iyi bir Developer, bundan da önce iyi bir insan olduğunu biliyorum. Yanlış duymamış isem mod haroldfinch tarafından paylaşıldı bir kesimin elinde mod duruyor. Moda biraz yazık oldu, emek verip mod ile iyi iş çıkaracak Sunucular yanında modu batırıp belki de public olarak paylaşacak insanlar çıkacak.
(Yanlış bilmiyorsam bu mod

)

Bir kimsenin paylaşılmış bir mod için credit ekleme gibi bir zorunluluğu olduğunu düşünmüyorum. Victim'den örnek vereceğim, kimse bu mod paylaşıldı diye bu modu kullanırken Joker veya Zoxy'e emeği geçenler şeklinde sayfa eklemedi ya da teşekkürlerini sunmadı. Bu tamamen kişilikle alakalı. Moda sızdırılanlardan baktığım kadarıyla da mod üstünde bazı değişiklikler var. Bunlar tamamen benim şahsi düşüncem. Umarım seninle bir gün muhabbetim olur, iyi günler dilerim.

Teşekkür ederim fakat ortada belli ki bir yanlış anlaşılma var. haroldfinch tarafından herhangi bir oyun modu open-source edilmedi. Ekipteki hiçbir geliştiricinin de böyle bir yetkisi yok. Moda erişebilen üçüncü kişiler tarafından leak edildi ve bir şekilde platformda yayıldı.

Krozfayer

Sağlam sunucuya benziyor, başarılar dilerim

Oner

Başarılar dilerim.
Son düzenlenme: 13 Ocak 2022, 05:07:46 Oner
Discord: Ascendency#7970

Los Santos World

Herkese merhaba,

İkinci etabı an itibari ile devreye almış bulunuyoruz. UCP hizmetlerimiz ( https://ucp.los-santos.world/ ) adresinden şu an itibari ile erişime açık durumda. Karakter başvurularınızı gönderebilirsiniz. Başvurularınız, yarın sunucu açılışına kadar en kısa sürede cevaplanacaktır.

Hypher

tam olarak ne zaman toparlamaya başlarsınız? saat başı çöken server, sunucu içerisinde sürekli buga düşmeler, forumu açarken sistemler konusunu boş bırakmak vs vs..

sunucudaki çoğu insanın rol bilgisi de düşük seviyede. discordda ''hard rp yaşatıcaz yaa'' diye yazıp çiziyordunuz, ama sunucuya aksesuar eklemekten başka bir güncelleme gelmedi. pasiflik desen hat safa da ki bunun sebebi de yine amatör bir açılış. 1 ay daha bekletseydiniz ama forumu tamamlayıp, oyundaki sorunları çözüp açsaydınız. böyle giderse 1 aya kalmaz kapatırsınız sunucuyu.

Feick

bu havalarla girişilen sunucular maks 1 ay, minimum 2 hafta içinde (ya açıldıktan ya da açılmadan) kapanıyor ama hayrolsun.