GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

( dc.gg/sanandreasrpg ) San Andreas Roleplay V2 again - sanandreasrpg.com

Başlatan RaideNN, 24 Haziran 2019, 17:37:07

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tasdayi57

Katya

RaideNN

Alıntı yapılan: Katya - 29 Kasım 2020, 02:29:24
Başarılaaaar
thanks yakında geliyoruz sıfır dan modla is coming 2021

sanandreasrpg.com v2 #çokyakında

RaideNN

Arkadaşlar boş atılan yorumlara cevap vereyim @SuloBey Şu sunucu açma işinde senden daha kurnaz senden daha bilgili olduğumdan eminim ek olarak bu forumda 2.5 yıldır varım beni tanımayan yok nerdeyse forumda dediğim gibi 2021 de görüşelim zaten samp biticek ondan bekliyorum modunun yarısı hazır ben ve ekip arkadaşlarım mayıstan beri çalışıyoruz rahat ol

Moonquad

Alıntı yapılan: RaideNN - 05 Aralık 2020, 16:14:22
Arkadaşlar boş atılan yorumlara cevap vereyim @SuloBey Şu sunucu açma işinde senden daha kurnaz senden daha bilgili olduğumdan eminim ek olarak bu forumda 2.5 yıldır varım beni tanımayan yok nerdeyse forumda dediğim gibi 2021 de görüşelim zaten samp biticek ondan bekliyorum modunun yarısı hazır ben ve ekip arkadaşlarım mayıstan beri çalışıyoruz rahat ol
Yalama oldu artık be

Venüs RP  MOD:%90 Client:%20 Website:%20

Alp.

Merhaba, SA:MP tanıtım bölümümüzde hali hazırda aktif sunucu veya tüzel olarak henüz yapım aşamasında olsa dahil en azından bir web-site, IP Adresi ya da sizi referans alabileceğimiz bir alt yapınız olmalı. (Discord hariç) Aksi takdirde SA:MP sunucuları tanıtım bölümümüz bir süre sonra aslında hiç var olmayan hayali sunucular içermekten ötürü topluluğumuzun gözünde ciddiyetini kaybedecektir. Konunuzu kilitleyip taşımadan önce lütfen 1 hafta içerisinde bahsinde bulunduğum referanslardan birisini edinin. Eğer sunucunuzu yakın değil uzak bir tarihde açacaksanız ve bu referanslar için henüz erken diyorsanız, lütfen tanıtım konunuzu referansları ile birlikte açılışınıza yakın bir tarihte açın. Güzel forumlar.

ByHgGlryz

Good job, kendinize güvenin ki diğer popüler sunucular gibi yüksele bileniz

-
SA-MP:
[MAP]Çete Mekanı (Basit Map) - [ADD]Wasted (Basit Pawn Kod)
-
SA-MP Server IP:   91.121.87.14:2214

Shade

Konu sahibinin isteği üzerine aktif edilmiştir.

OnlySimon

RaideNN

Selamlar,

Günaydın, herkese öncelike bu projeyi 2020 mayıs ayında son bulmuştu şuan ise o zamandan beri başka bir mod üzerinden geliştirmeler yapmaktayız eski ekip arkadaşlarımla bir araya gelip tekrardan sunucumuzu duyurma kararı aldık.

Discord: https://discord.gg/GdWgsgnTPm

Saygılarımla,
RaideNN

Efsun

nikobernoo

Please (g)old days, come back.

RaideNN