GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

( dc.gg/sanandreasrpg ) San Andreas Roleplay V2 again - sanandreasrpg.com

Başlatan RaideNN, 24 Haziran 2019, 17:37:07

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RaideNN

Alıntı yapılan: sDahdal - 28 Temmuz 2020, 07:01:47
Alıntı yapılan: RaideNN - 10 Temmuz 2020, 21:59:52
Alıntı yapılan: Raspowa - 07 Temmuz 2020, 00:37:46
Alıntı yapılan: DARK. - 06 Temmuz 2020, 18:40:40
Açılmadan kapanan sunucu, yine aynı durum olacak oynayacaklar 2 kere düşünsün.
Boş yorum
Sırf bunu dedin diye açıkçası sunucuya bakmaya bile gelmem, oyuncuların eleştirilerini böyle cevaplaman yanlış bir durum ya hiç yazma yada teşekkürler de geç
Kimseyi zorla sunucuya çağırmıyorum isteyen gelip takılır

sanandreasrpg.com v2 #çokyakında

Goddew

Alıntı

Oyuncu kitlesi toplaman için başta, oyuncularını müşterinmiş gibi görüp saygı, hürmet göstermelisin ki gelip denesinler.

Sokak arkadaşınmış gibi, "Kimseyi zorla sunucuya çağırmıyorum isteyen gelip takılır." demen saçma.

Sawyer

Hayalsiz yürek, petrolsüz lambadır, hiçbir şeyle parlatılamaz.

Artık bu kardeşiniz RageMP de daha mutlu SA:MP ile ilgilenmiyor.

Testere

Alıntı yapılan: Rotex - 30 Temmuz 2020, 14:10:58
Alıntı

Oyuncu kitlesi toplaman için başta, oyuncularını müşterinmiş gibi görüp saygı, hürmet göstermelisin ki gelip denesinler.

Sokak arkadaşınmış gibi, "Kimseyi zorla sunucuya çağırmıyorum isteyen gelip takılır." demen saçma.
Insanlar sunucunun altında "Tutmaz,oynamayın" gibi yorumlar yapınca oda isteyen gelsin diyor,kimseyi zorlamıyorum diyor,sunucu tanıtımlarının altına böyle şeyler yazılınca buda oyunculara ön yargı yaratıyor ve insanlar hiçbir sunucuya şans vermiyor oyüzden sunucu sahipleride böyle yazmak zorunda kalıyor,ne yazmasını bekliyorsun "Kalitenin adresi,en iyi sunucu bizimki,asla kapanmayacak" falanmı yazsın?
Son düzenlenme: 30 Temmuz 2020, 17:11:03 Testere

RaideNN

Alıntı yapılan: Sawyer - 30 Temmuz 2020, 14:43:45
Hayalsiz yürek, petrolsüz lambadır, hiçbir şeyle parlatılamaz.
tamam nityo rileplAy

Alıntı

Ah Orkuncum ben kitleyi samp 'ın içinden çekmem herkesin sabit oynadığı bir sunucu var adam ordaki ic hayatını parasını varlıklarını kapatıp neden yeni açılan bir sunucuya gelsin benim amacım sampı bilmeyen kitleyi çekmek ki bu platformda sunucu kapanırsa bari yeni oyuncular kazandırmış olurum
Son düzenlenme: 06 Ağustos 2020, 15:57:41 Sypnosis. Sebep: Flood ileti yasaktır.

Lawnless

public class gtaMultiSignature {
    public static void main(String[] args) {
      System.out.println("How can I help you?");
      System.out.println("C#, C++, Java, Python, LUA, PHP, .NET, Typescript, Javascript");
    }
}

Sulozzy

Başarılar dilerimde kaç kere yatıp yatıp açıcaz diceksin emrecim sıkıldık artık bir kere açıldı 40 gördü tamam bir kapattın 1 yıl açmadın, hep açıcağız diye milleti oyalayıp durdun :) bari açtığında 1 hafta dursun bee

RaideNN

Alıntı yapılan: SuloBey - 06 Ağustos 2020, 22:41:56
Başarılar dilerimde kaç kere yatıp yatıp açıcaz diceksin emrecim sıkıldık artık bir kere açıldı 40 gördü tamam bir kapattın 1 yıl açmadın, hep açıcağız diye milleti oyalayıp durdun :) bari açtığında 1 hafta dursun bee
Tamam reis

Papaz

Alıntı

Oyuncu yerine kendisini koyunca insan şunu düşünüyor "bu adamlar bana bu kadar ciddi konuşuyor da biz burada oyun oynuyoruz iş yapmıyoruz" Saçma bir düşünce yapısına sahipsiniz bana göre ekip ile oyuncu iç içe olmalıdır. Şahsen diğer sunucuları görüyoruz adamlar dertlerini anlatmak için şikayet açıyor ama gel gör ki yönetim ekibinin umrunda falan olmuyor.   

RaideNN

Alıntı yapılan: Papaz - 07 Ağustos 2020, 21:43:32
Alıntı

Oyuncu yerine kendisini koyunca insan şunu düşünüyor "bu adamlar bana bu kadar ciddi konuşuyor da biz burada oyun oynuyoruz iş yapmıyoruz" Saçma bir düşünce yapısına sahipsiniz bana göre ekip ile oyuncu iç içe olmalıdır. Şahsen diğer sunucuları görüyoruz adamlar dertlerini anlatmak için şikayet açıyor ama gel gör ki yönetim ekibinin umrunda falan olmuyor.   
:)

Sulozzy

Alıntı yapılan: RaideNN - 06 Ağustos 2020, 23:16:49
Alıntı yapılan: SuloBey - 06 Ağustos 2020, 22:41:56
Tamam reis

diverse

@pforganization & @pfmenajerlik & @pfdigital

-emekli yönetici

RaideNN

Selamlar,

GTAMulti üzerinden gelen yorumlardan bahsedeceğim boşa ellerinizi yoruyorsunuz ben ve ekip arkadaşlarım hız kesmeden çalışmalarımıza devam ettiğimizi belirtmek isterim "tutmaz,kaçıncı kez" açılıyor gibisinden yorumlarınızı eleştiri için değil sırf sunucuyu kötülemek için yaptığınızı biliyorum o yüzden sırf kendimi kışkırtmamak için cevap verip vaktimi sizin gibi boş insanlara harcamıyoruz herhangi bir reklam vesaire yapmadığımızı söylemek isterim youtuber ve bir kaç discord topluluğu ile görüşmelerimiz devam ediyor sunucunun açılışı şuan belli değil acele etme gereği duymadığımı söylemek isterim iyi akşamlar.

Ekip Adına

RaideNN(Founder&Developer)

sanandreasrpg.com
Son düzenlenme: 18 Kasım 2021, 13:59:13 lazlow

Papaz

Gördüğüm kadarı ile artık gereken cevaplar alınmıştır. "Tutmaz, bu kaçıncı açışın" gibi yorumlar görmemek insanı mutlu ediyor teşekkür ederiz.

Trigger

Umarım önceki gibi birisinden modu satın alıp , dolandırıldık demezsiniz. Başarılar.