GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

( dc.gg/sanandreasrpg ) San Andreas Roleplay V2 again - sanandreasrpg.com

Başlatan RaideNN, 24 Haziran 2019, 17:37:07

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RaideNN

Merhaba, dostlar sunucu açılışına az bir vakit kaldı, oyuna giriş yapmanız için foruma üye olup "Karakter Paneli" üzerinden şifre belirlemeniz gerekiyor.

Forum: https://www.sanandreasrpg.com/forum/index.php

sanandreasrpg.com v2 #çokyakında

bajiora

basarılar
Son düzenlenme: 11 Mayıs 2020, 17:32:48 bajiora

RaideNN

RaideNN

İnterneti kotalı olan, indirme hızı düşük olan kullanıcılarımız için cache dosyasını daha iyi bir şekilde sıkıştırdık. Artık dosya boyutu daha küçük!

Cache dosyasının linki değişmedi (https://yadi.sk/d/PbeTLR83CTGQxQ) adresine girip indirebilirsiniz. (79.9MB)
Ek olarak, internet sitemizdeki karakter panelinden hesap açmayı unutmayın! (https://sanandreasrpg.com/panel)

SUNUCU AKTİF

Moonquad

Merhabalar, daha önce Rina roleplay, victim roleplay, future roleplay gibi sunucularda yetkiliydim. Eğer yetkili alımlarınız açıksa başvurmak isterim.

Venüs RP  MOD:%90 Client:%20 Website:%20

RaideNN

Çok fazla soru geliyor burdan da söylemek istiyorum karakter panelinden kayıt olduktan sonra verilen id ile oyuna giriş yapılıyor foruma kayıt olmadan oyuna giremezsiniz.

Moonquad

Alıntı yapılan: RaideNN - 11 Mayıs 2020, 18:30:15
Çok fazla soru geliyor burdan da söylemek istiyorum karakter panelinden kayıt olduktan sonra verilen id ile oyuna giriş yapılıyor foruma kayıt olmadan oyuna giremezsiniz.
Hocam iletimi okuyabilir misiniz?

Venüs RP  MOD:%90 Client:%20 Website:%20

Krater

Alıntı yapılan: Moonquad - 11 Mayıs 2020, 18:27:25
Merhabalar, daha önce Rina roleplay, victim roleplay, future roleplay gibi sunucularda yetkiliydim. Eğer yetkili alımlarınız açıksa başvurmak isterim.
Ekip alımları kapalı.

Enkei

Konudan bağımsız ve kavga çıkartabilecek iletiler silinmiştir. Devamı halinde ilgili kişilere işlem uygulanacaktır.

Krater

Açıklama yapmak istedim sizlere başımızdan geçen olaylar hakkında. Bundan 2 hafta önde bir dostumdan msj aldım, kendisinin bana attığı ekran görüntüsünde modunu tüm hakları satın aldığımız "via" adlı şahıs modun geliştirilmiş halini satmaya çalıştğına dair. Modda ne kadar geliştirme yapmış olabilirsin ki. Neyse kendisine msj attığımda geliştirilmiş halini bulunduğunu ve satıcağını söyledi peki bana eskisini mi sattın yani? Onu da geçtim 1-2 gün geçiyor ve tekrar msj alıyorum bu seferde modun eski halini "abatay" adlı kişiye sattığını öğreniyorum. Mod hakkında spoiler kısmına baktığımda sistemler aynı değişik birşey yok! Bu seferde modu Nova sunucusunda görüyorum. Bugünde modu MAG (Barış) abi ye sattığını öğreniyorum. Mod üzerinde 3-5 değişiklik yaparak "mod geliştirilmiş halini veya eski halini satıyorum" tarzı cümleler kulanıyor. Afedersiniz de ben bu moda eşşek gibi para verdim. Şimdiki aklım olsa kesinlikle vermezdim. Bir atasözü vardır "İnsanın karakterini alışveriş yaptıktan sonra öğrenirsin" diye ve ben gerekeni öğrendim ve tecrübe edindim. Bu saatten sonra kendi yoluma bakar kimseyide umursamam kim ne yapıyormuş ne ediyormuş diye. "via" adlı kişiyle alışveriş yapmanızı önermiyorum mağdur olmayın arkadaşlar bizim gibi. Verdiğiniz para boşa gitmesin. Ben işin para konusunda değilim sadece yapılan karaktersiziğe bu sinirim o yüzden af buyurun. Kendinize iyi bakın, tekrar görüşmek üzere. Bu iş burada bitmedi bir proje başlattıysam sonuna kadar ilerlerim kimsenin emeğini yarı yolda bırakamam diğer insanlar gibi parayı kırıp kapatmam böyle bir zihniyete sahip biri değilim. verilen emeğin hakkını  veririm. Kendinize sağlıcakla bakın. -theGOD
Son düzenlenme: 12 Mayıs 2020, 03:06:28 AlqoliK

Vupsen

Konu sahibinin isteği ile kilidi kaldırılıp arşivden çıkarılmıştır.

RaideNN

Trigger

Xchatt

Sa-Mp 2014-2020

Dolya