GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

( dc.gg/sanandreasrpg ) San Andreas Roleplay V2 again - sanandreasrpg.com

Başlatan RaideNN, 24 Haziran 2019, 17:37:07

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Voitrem

MeaV

Tutmayacak pay to win olduğu belli.

Bu arada olumsuz eleştiri yaptığımız için discord sunucusundan ban yedik. Baya iyi bir sunucu
Son düzenlenme: 07 Mayıs 2020, 19:25:05 Enkei Sebep: Flood iletiler birleştirilmiştir.

spiNNN

Öncelikle yorumların için teşekkürler.ikinci olarak pay to win olup olmadığını sunucu açıldığında gelir kendi gözlerinle görürsün onun haricinde sen bu sunucunun daha açılmamış olmasına rağmen pay to win iddiasını nasıl ortaya atabiliyorsun buda düşündürücü.

Krater

Öncelikle olumlu/olumsuz tüm eleştrileriniz için teşekkür ederim ne kadar karalama ve baltalayıcı olsada. Yönetim ekibimiz yaklaşık 2 ay olarak bu projede saatlerce uyumadan gecelerini gündüzlerine katarak uğraşıyorlar. Şu şekilde'de örnek verebilirim, Discord üzerinden tüm üyeler '' Çalışma Ofisi '' görebiliyor. Her gün en az 15-16 saat boyunca odada mod içerisinde olan bugları veyahut da kendi fikirlermizi kattığımız sistemleri ekliyoruz ve insanların bizim naptığımızı merak ettikleri içinde #geliştiricinotları adı altında bir oda bile düzenledik forum tamamiyle aktif hale gelene kadar. İnsanların saatlerce verdiği emeklere çürük biryer arayan insanlarsınız bulamayayınca da''çöp, tutmaz vb'' karalama kampanyası yaparak sadece kendinizi kandırırsınız, konuyu kirletmekten başka birşey yapmıyorsunuz. Ekibimiz'de bulunan Exe adlı ekip üyemiz kendisi yurt dışında yaşadığı için dolar üzerinden bir trailer satın aldı. Peki neden? Bu platform çapında elin eğli gördüğümüz pek kişi olmadığı için daha profesyonel bir trailer satın almak istedik oyun sunucusu temasına uygun. Bu fiyatı pahalı görebilirsiniz bu sizin fikrinize kalmış birşey. Bunları da geçtim yönetim ekibinden uzaklaştıran birisinin kuyruk acısı olup 2 tane hesap açıp konuyu kirletmesi de cabası. Tüm ekip 7/24 duratmaksızın çalıştığı verilen emeğe bu şekilde tepkilerin gelmesi gayet normal, çünkü gecenizi kattığınız projeye karalama ve baltalayıcı ve sırf konu kirletmek için bu tür yorumlar gelse naparsınız soruyorum size? Burada eleştri yapan kişiler suncuya bile dahi girmeyecek sadece '' atayım aman ne olcak '' zihniyetindeler ki geçmişlerine baktığımda herhangi bir sunucuda vasıfları yok. Bu kişiler bu platformda yararı olucağı yerde tamamiyle zararı dokunan insanlar. Ha bu arada '' eleştri yaptım banlandım '' diyen kişiye sesleniyorum kendi sunucunuz üzerinizde bizlere hakaret edip '' sunucunuzua vurucaz '' diye tehtid ederseniz anlınız ortasında '' BANNED '' yazılı fotoğrafı görmeniz çok doğal.

Son düzenlenme: 07 Mayıs 2020, 15:07:34 AlqoliK

RaideNN

Forum, temamız @lacosapalm dan satın alınmıştır yardımları için teşekkürler.  :)

sanandreasrpg.com v2 #çokyakında

ImperiaL

RaideNN

RaideNN

spiNNN

RaideNN

Trailer, çekimleri hızla devam ediyor @Hardy ile birlikte, yakın bir zamanda yeni trailer videosu ile karşınızda olacağız beklemede kalın.

Armada

Alıntı yapılan: RaideNN - 07 Mayıs 2020, 16:41:30
Alıntı yapılan: ImperiaL - 07 Mayıs 2020, 16:28:11
Tutmaz.
Hakan ve dmci yol arkadaşları tanıtımı çekimediniz sanırım :)

Tanıtıma bakmadım bile, senin olduğun sunucu tutmaz. Milletin annesine sövmeyin sizde yeter o. Ha birde iyi-kötü eleştiri yapanlara DC'dende banlamayın belki tutma olasılığınız olur. Arkadaş edinmek yerine milletle düşman oluyorsunuz. :)

spiNNN

Yaptıkların çekememezlikten başka bir şey değil sen kişi ile yargılıyorsun sunucu ile değil bütün derdin o olmuş demekki neyse teşekkürler.

RaideNN

Alıntı yapılan: Armada - 07 Mayıs 2020, 16:44:20
Alıntı yapılan: RaideNN - 07 Mayıs 2020, 16:41:30
Alıntı yapılan: ImperiaL - 07 Mayıs 2020, 16:28:11
Tutmaz.
Hakan ve dmci yol arkadaşları tanıtımı çekimediniz sanırım :)

Tanıtıma bakmadım bile, senin olduğun sunucu tutmaz. Milletin annesine sövmeyin sizde yeter o. Ha birde iyi-kötü eleştiri yapanlara DC'dende banlamayın belki tutma olasılığınız olur. Arkadaş edinmek yerine milletle düşman oluyorsunuz. :)
Kimle arkadaş olup olmayacağımızı bu platform da ki deneyimlerime göre kimlerle arkadaşlık kuracağımı çok iyi anlıyorum sunucuyu karalama yapacağına gidip alıntı mod ile sunucu açabilirsin.

Armada

Alıntı yapılan: spiNNN - 07 Mayıs 2020, 16:46:30
Yaptıkların çekememezlikten başka bir şey değil sen kişi ile yargılıyorsun sunucu ile değil bütün derdin o olmuş demekki neyse teşekkürler.

Çekememezlik yapmıyorum. Kendisi zamanında bana "abi" diyordu. Bana "SA-MP server teklifi" ile geldi reddettiğim için bana "düşman" oldu kendisi. Şuan gerçekleri söylüyorum sadece. Sunucu tutmuyacak nedeni çok ortada 50 kere açılıp kapandı sadece bir kere tuttu sunucu. Kaç yıldır açılcak sunucu acaba? Çoğu kişi tarafından bilinmesine rağmen sunucu hiç dolmuyor? Siz oyuncu tutmak için oyunculara 2x payday'de açarsınız, birlik yardımı yaparsınız. Tüm oyunculara para vericek insanlarsınız. Sırf oyunda dursun diye. Böyle sunucu yönetilmez. Bir role-play sunucu açıyorsunuz sözde... Dileğim sunucun tutması tabikide. Umarım tutar ve umarım başarırsınız ama tutmayacağını biliyorum. Emre ile asla tartışmadım bile ben hep kendisi çekememezlik yaptı demekki. İnsan "kendisine söyleyemediği" şeyleri "karşısındakine söyler." Başarılar dilerim ve tekrardan tutmaz diyorum.
Son düzenlenme: 07 Mayıs 2020, 16:53:49 Armada