GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

( dc.gg/sanandreasrpg ) San Andreas Roleplay V2 again - sanandreasrpg.com

Başlatan RaideNN, 24 Haziran 2019, 17:37:07

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Krater

Mapper eksiğimiz nedeniyle kısa süreliğine alanına tecrübeli, ekip içerisinde uyumlu arkadaşlar arıyoruz.

Eğer aradığınız kişi benim! diyorsan, başvuru formu aşağıdaki link üzerinden göz gezdirip, eksiksiz doldurarak gönderebilirsin.

Son düzenlenme: 06 Mayıs 2020, 15:42:02 AlqoliK

Krater

Los Santos Police Departman Trailer yayında!

Son düzenlenme: 06 Mayıs 2020, 17:35:14 AlqoliK

lacrimae

Alıntı yapılan: AlqoliK - 06 Mayıs 2020, 17:33:31

Tüm hakları size ait? Keşke kendiniz çekseydiniz veya adamdan izin alıp alıntı diye paylaşsaydınız..

Son düzenlenme: 06 Mayıs 2020, 20:45:10 streawz

RaideNN

Alıntı yapılan: streawz - 06 Mayıs 2020, 20:31:57

Tüm hakları size ait? Keşke kendiniz çekseydiniz veya adamdan izin alıp alıntı diye paylaşsaydınız..

Merhaba, trailer tarafımızca satın alınmıştır ve izin alınmıştır.

sanandreasrpg.com v2 #çokyakında

Buzz

Adamla nereden iletişime geçip satın aldın, adam yabancı?  :kahkaha:

Graph!c

Öncelikle Selam dostum, şöyle bir açıklama yapayım sana ben şimdi ama ben şimdi anlatsamda beynin bunu ikrak edemeyecek kusura bakma, fakat bu trailer satılık olduğunun haberini aldım ben o sunuculardan 150 250$ kadar bir para verdim fakat kanıt istiyorsan eğer dostum kanıta gerek yok, burası bir roleplay forum bile değildir kimseninde kanıt atma hakkı yoktur, bu insanlara birşeyler sunmaya çalışıyoruz istersen sıfırdanda yaparım sorun değil satılık olduğunu, duydum ve satın aldıyıdım.
Burası özgür bir platformdasın farketmen lazım bunu.

Graph!c

İzin alınmıştır zaten, merak etme :)

lacrimae

Alıntı yapılan: Graph!c - 06 Mayıs 2020, 21:02:49

Öncelikle Selam dostum, şöyle bir açıklama yapayım sana ben şimdi ama ben şimdi anlatsamda beynin bunu ikrak edemeyecek kusura bakma, fakat bu trailer satılık olduğunun haberini aldım ben o sunuculardan 150 250$ kadar bir para verdim fakat kanıt istiyorsan eğer dostum kanıta gerek yok, burası bir roleplay forum bile değildir kimseninde kanıt atma hakkı yoktur, bu insanlara birşeyler sunmaya çalışıyoruz istersen sıfırdanda yaparım sorun değil satılık olduğunu, duydum ve satın aldıyıdım.
Burası özgür bir platformdasın farketmen lazım bunu.

LSRP gibi bir sunucuda oyuncu tarafından çekilmiş bir trailerın satılacağını düşünmüyorum, 150 - 200$ demişsin. 200$ 1.438,92₺ ediyor. Bu kadar yüksek bir para verdiysen, vay be. Gidip kendin çeksen daha az tutar. Karantina insanlara yaramamış cidden.

Graph!c

Alıntı yapılan: Buzz - 06 Mayıs 2020, 20:55:07
Adamla nereden iletişime geçip satın aldın, adam yabancı?  :kahkaha:

Yurt dışında kaldığım için olabilir mi? Discord platformu üzerinden satın aldım :)

spiNNN

Boşuna kuşkanelik yapmana gerek yok bu ayda da yalan söyleyecek değiliz
Yorumun için teşekkürler.

Testere

Dostum 2 soru sorcam bu seni ne kadar alakadar eder? 2. si bizim harcadıgımız para seni ne kadar ilgilendirir? madem trailer hakları bizde degil trailer çeken adam gelsin yazsın buraya.

lacrimae

Alıntı yapılan: Testere - 06 Mayıs 2020, 21:13:31
Dostum 2 soru sorcam bu seni ne kadar alakadar eder? 2. si bizim harcadıgımız para seni ne kadar ilgilendirir? madem trailer hakları bizde degil trailer çeken adam gelsin yazsın buraya.

Bir Role Play oyuncusu olarak, oynayacağım sunucuyu araştırıyorum belki? Bu yaptıklarınızdan dolayı, düzgün açıklamalarda bulunmadığınızdan oyuncuları soğutuyorsunuz. Oynayacağımız sunucunun yalancı olmamasını ve olgun bir ekipten oluşmasını isterim.

Testere

Dostum birincisi bizim sunucumuzda oynamak zorunda degilsin istedigin sunucuda oynayabilirsin ayrıca bunun benim dedigimle ne alakası var sen çalıntı oldugunu kanıtlıyormusun kanıtlamıyormusun.Kendi yaşında yetkili kadrosu aramanı tavsiye ederim.

Graph!c

Alıntı yapılan: streawz - 06 Mayıs 2020, 21:20:10
Alıntı yapılan: Testere - 06 Mayıs 2020, 21:13:31

Bir Role Play oyuncusu olarak, oynayacağım sunucuyu araştırıyorum belki? Bu yaptıklarınızdan dolayı, düzgün açıklamalarda bulunmadığınızdan oyuncuları soğutuyorsunuz. Oynayacağımız sunucunun yalancı olmamasını ve olgun bir ekipten oluşmasını isterim.

Dostum şuan sana, kanıtları atsam bile yenilgiyi kabul edemeyeceğini şu yazından anladım ben sana söyleyim yani :)