GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

( dc.gg/sanandreasrpg ) San Andreas Roleplay V2 again - sanandreasrpg.com

Başlatan RaideNN, 24 Haziran 2019, 17:37:07

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

spiNNN

GÜNCELLEME
Sunucumuza rolleri güzelleştirabilecek mapler oluşum interior ve exteriorlar ekleniyor forumda sistem tanıtımları açılmaya başlandı yakın zamanda trailer videosu çekilecektir.

RaideNN

sanandreasrpg.com v2 #çokyakında

oxygenz

Başarılar emre.
Son düzenlenme: 03 Mayıs 2020, 17:36:58 oxygenz

kumite

2-3 Yıldır her projende yanında olan insanları silmen kötü oldu.

Krater

Alıntı yapılan: Han - 03 Mayıs 2020, 22:48:11

Değerli yorumunuz için teşekkürler. Raiden açmış olduğu tüm projelerde dahildim lakin herhangi bir aktivitem yoktu proje içerisinde, lakin bu sefer aktiflik gösterdik ve projeyi kesin olarak hayata geçicek. Bu süreçte yanımızda olan bazı adı lazım olmayan kişiler yarı-yolda bıraktı. Daha oyun sunucusu açılmadan nereye? Sadece şunu söylemek isterim giden gittiği yeri mutlu etsin.
Alıntı yapılan: oxygenz - 03 Mayıs 2020, 17:34:27
Başarılar emre.
Değerli yorumun için teşekkürler.
Son düzenlenme: 04 Mayıs 2020, 08:32:39 AlqoliK

manavbatu

spiNNN

Yaptığınız yorumlar emek hırsızlığıdır yine de teşekkürler.

rekcahml

Sağlam, rol yapmalık sunucu geliyor sonunda.

kumite

Alıntı yapılan: AlqoliK - 04 Mayıs 2020, 08:31:11

Değerli yorumunuz için teşekkürler. Raiden açmış olduğu tüm projelerde dahildim lakin herhangi bir aktivitem yoktu proje içerisinde, lakin bu sefer aktiflik gösterdik ve projeyi kesin olarak hayata geçicek. Bu süreçte yanımızda olan bazı adı lazım olmayan kişiler yarı-yolda bıraktı. Daha oyun sunucusu açılmadan nereye? Sadece şunu söylemek isterim giden gittiği yeri mutlu etsin.
Emre ile yaşadığımız olayı bilmeden pek konuşma bence,adminken bir şeyler için uğraşırken sırf moda laf ettim diye modu sevmedim diye bir şey demeden banladı...

Testere

Modunu sevmedigin bir sunucuda neden bukadar oynama istegi dogdu sende pek anlamadım.

manavbatu

Alıntı yapılan: Han - 05 Mayıs 2020, 05:10:43
Alıntı yapılan: AlqoliK - 04 Mayıs 2020, 08:31:11

Emre ile yaşadığımız olayı bilmeden pek konuşma bence,adminken bir şeyler için uğraşırken sırf moda laf ettim diye modu sevmedim diye bir şey demeden banladı...
Modunu sevmediğin bir sunucuda neden oynama isteği duyuyorsun ki o zaman? Çamur atman gereksiz.

Radless

"Life's too short to hold grudges."

RaideNN

RaideNN