GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

( dc.gg/sanandreasrpg ) San Andreas Roleplay V2 again - sanandreasrpg.com

Başlatan RaideNN, 24 Haziran 2019, 17:37:07

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

xantos

Elimde kanıtlarım bulunmaktadır çok ısrar ederseniz paylaşırım, fakat buarada kanıt istemeniz sizi ve sunucunuzu utanç duruma düşürüyor.

RaideNN

Alıntı yapılan: benjamin - 15 Nisan 2020, 03:11:10
Dostum sunucumuza gelip reklam yapmak size oyuncu kazandırmaz, daha çok kaybetmenizi sağlar. Sunucumuzdaki bazı iyi niyetli dostlarımız bize sunucuda yapılan reklamları anında iletiyor, onun için ne kendi sunucunuzu lekeleyin, ne de bizi ban işlemiyle uğraştırmayın, lütfen.
Karalama kampanyanız çok iyi ya, discord arkadaş listem de 500 600 kişi bulunuyor dostlarınızın arkadaş listemde bulunmadığı ne malum arkadaş listesinden çıkartmak için RaideNN > Profil > Arkadaşı çıkar işlemini yapsınlar iyi forumlar ve sunucu yönetmeyi senden öğrenicek değilim canım.

sanandreasrpg.com v2 #çokyakında

RaideNN

Alıntı yapılan: xantos - 15 Nisan 2020, 03:15:19
Elimde kanıtlarım bulunmaktadır çok ısrar ederseniz paylaşırım, fakat buarada kanıt istemeniz sizi ve sunucunuzu utanç duruma düşürüyor.
Özel iletileri mesaj paylaşımı yasak istersen dene bölüm kurallarına aykırı birşey istersen dene yaptırım uygulandığında görürsünüz.

furkaen

Alıntı yapılan: RaideNN - 15 Nisan 2020, 03:16:11
Dostum sunucumuza gelip reklam yapmak size oyuncu kazandırmaz, daha çok kaybetmenizi sağlar. Sunucumuzdaki bazı iyi niyetli dostlarımız bize sunucuda yapılan reklamları anında iletiyor, onun için ne kendi sunucunuzu lekeleyin, ne de bizi ban işlemiyle uğraştırmayın, lütfen.
Karalama kampanyanız çok iyi ya, discord arkadaş listem de 500 600 kişi bulunuyor dostlarınızın arkadaş listemde bulunmadığı ne malum arkadaş listesinden çıkartmak için RaideNN > Profil > Arkadaşı çıkar işlemini yapsınlar iyi forumlar ve sunucu yönetmeyi senden öğrenicek değilim canım.

Sunucu yönetmeyi senden öğrenecek değilim demişsin fakat nasıl yönettiğini herkes çok iyi biliyor. Aç kapa aç kapa yaparak gerçek bir oyuncu kitlesine ulaşabileceğini düşünüyorsun. Kendi arkadaşların ve admin kadron ile sunucuda admin power yaparak iyi takılmalar diliyorum ve daha fazla ileti göndermek istemiyorum. :D

RaideNN

Alıntı yapılan: benjamin - 15 Nisan 2020, 03:19:28
Alıntı yapılan: RaideNN - 15 Nisan 2020, 03:16:11

Sunucu yönetmeyi senden öğrenecek değilim demişsin fakat nasıl yönettiğini herkes çok iyi biliyor. Aç kapa aç kapa yaparak gerçek bir oyuncu kitlesine ulaşabileceğini düşünüyorsun. Kendi arkadaşların ve admin kadron ile sunucuda admin power yaparak iyi takılmalar diliyorum ve daha fazla ileti göndermek istemiyorum. :D
Admin power, hahaha ve bir kitleye ulaşacağıma düşünmüyorum.

Goddew

SA:RP ismini ben kullanacaktım fakat, projeye devam etmedim. Umarım başarılı olursun Raidenn sana tavsiyem "Ergen" bir şekilde yorum cevaplamayı bırak sana sallayanları takma, bırak karalasınlar eğer cidden ortada bir proje dönecekse onlara en büyük yanıt geliştirme notlarını paylaşman olacaktır.

Ama bu geliştirme notu biraz fazla satır olmalı. :)

RaideNN

Alıntı yapılan: Rotex - 15 Nisan 2020, 14:23:34
SA:RP ismini ben kullanacaktım fakat, projeye devam etmedim. Umarım başarılı olursun Raidenn sana tavsiyem "Ergen" bir şekilde yorum cevaplamayı bırak sana sallayanları takma, bırak karalasınlar eğer cidden ortada bir proje dönecekse onlara en büyük yanıt geliştirme notlarını paylaşman olacaktır.

Değerli, yorumun için teşekkür ederim bu projeyi ciddiye alarak geliştirdim oyun modu vesaire yaptım  :)

Xchatt

Sa-Mp 2014-2020

RaideNN

Alıntı yapılan: Xchatt - 16 Nisan 2020, 01:20:53

Eklenicek zaten.

RaideNN

Ekip, başvuruları sonuçlanmıştır katılan herkese teşekkürler.

Ekip Adına,
RaideNN

Krater

Herkese selamlar dostlar, beklediğimiz arayışlar son buldu diyebilirim olumlu/olumsuz eleştrileriniz içinde teşekkür ederim. Önceden yapılmış hatalardan ders alındığını sizlere gönül rahatlığı ile söyleyebilirim. Forum süreci tamamiyle bitti, senaryo ilk bölümü en geç 1-2 güne sizlere spoiler tarzında duyurup senaryo ve trailer çekimleri başlıycak. Eğer herhangi bir aksilik çıkmaz ise tahmini açılış 07.05.2020 ( Perşembe ) 19:00'da beta testi olarak sizlere kapımızı açıcaz sizleride aramızda görmemiz dileğiyle.
Son düzenlenme: 22 Nisan 2020, 12:12:34 AlqoliK

#Codec

Alıntı yapılan: RaideNN - 15 Nisan 2020, 17:26:04
oyun modu vesaire yaptım
Üff kardeşim yakıyorsun, yakıyorsun. :D

quote:vine
Son düzenlenme: 23 Nisan 2020, 00:11:49 #Codec
"Hayat zordu ama güzeldi"

nikobernoo

Please (g)old days, come back.

RaideNN

Alıntı yapılan: #Codec - 23 Nisan 2020, 00:06:17
Alıntı yapılan: RaideNN - 15 Nisan 2020, 17:26:04
oyun modu vesaire yaptım
Üff kardeşim yakıyorsun, yakıyorsun. :D

quote:vine
Aynen canım açılışta görüşelim istersen sunucuyu kötülemeyi bırak kendi projenle uğraş pardon olmayan projenle uğraş :)

RaideNN