GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

( dc.gg/sanandreasrpg ) San Andreas Roleplay V2 again - sanandreasrpg.com

Başlatan RaideNN, 24 Haziran 2019, 17:37:07

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TRSihirbaz

Başarılar diliyorum, çok fazla emek var birçok kez denenmiş fakat daha sonra farklı sebeplerden arşive alınmış bir proje. Umarım bu sefer devamlı ve beklenenleri karşılayan bir sunucu olur.

Hala vazgeçilmez olduğunu sananlar varsa, uyurken üstlerini örtsünler çünkü bazı rüyalar uzun sürer.

RaideNN

Alıntı yapılan: TRSihirbaz - 08 Mart 2020, 20:31:25
Başarılar diliyorum, çok fazla emek var birçok kez denenmiş fakat daha sonra farklı sebeplerden arşive alınmış bir proje. Umarım bu sefer devamlı ve beklenenleri karşılayan bir sunucu olur.
teşekkürler.

sanandreasrpg.com v2 #çokyakında

RaideNN

Discord davet bağlantısı güncellenmiştir..

#Codec

"Hayat zordu ama güzeldi"

RaideNN

gercekleracidir

Ekibinde bulunan kişilerin bir çoğunu tanıyorum. Maalesef hepsinin rol bilgisi düşük ve boş insanlar. Bunların başında olan sen ciddi davranmıyorsun ciddiyet göstermen gerekirken hemen olumsuz bir yorum gördüğünde saldırıya geçiyorsun.

Bu sunucuda gelecek görmüyorum. Kendi görüşüm.

Kendi dünyamın tanrısıyım.

RaideNN

Alıntı yapılan: Flexman - 14 Mart 2020, 13:11:46
Ekibinde bulunan kişilerin bir çoğunu tanıyorum. Maalesef hepsinin rol bilgisi düşük ve boş insanlar. Bunların başında olan sen ciddi davranmıyorsun ciddiyet göstermen gerekirken hemen olumsuz bir yorum gördüğünde saldırıya geçiyorsun.

Bu seni ne kadar ilgilendirir, özelden attığın mesajları atmak isterdim de özel mesaj paylaşımı yasak :)

XziiTriOzz

Başarılar RaideNN önceki sunucularında da başarılıydın şimdide öylesin  ;)

yeni piyasanın eski çocukları

gercekleracidir

Alıntı yapılan: RaideNN - 14 Mart 2020, 15:13:10

Bu seni ne kadar ilgilendirir, özelden attığın mesajları atmak isterdim de özel mesaj paylaşımı yasak :)

" KENDİ GÖRÜŞÜM "

Kendi dünyamın tanrısıyım.

RaideNN

Alıntı yapılan: Mustafa ÇIKMAZ - 15 Mart 2020, 13:21:00
Alıntı yapılan: RaideNN - 14 Mart 2020, 15:13:10

" KENDİ GÖRÜŞÜM "
:)

RaideNN

Alıntı yapılan: XziiTriOzz - 15 Mart 2020, 13:09:50
Başarılar RaideNN önceki sunucularında da başarılıydın şimdide öylesin  ;)
Teşekkürler cansın.

RaideNN

Forum üyelikleri aktif edilmiştir yönetici onayı gerekmekte, akşam saatlerinde üyelikler onaylanmakta

Bağlantı: https://www.jessinary-roleplay.com/index.php
Son düzenlenme: 17 Mart 2020, 18:09:49 RaideNN

Cavanagh.

you should see me in a crown.

RaideNN

hinbo24