GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

( dc.gg/sanandreasrpg ) San Andreas Roleplay V2 again - sanandreasrpg.com

Başlatan RaideNN, 24 Haziran 2019, 17:37:07

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RaideNN

Alıntı yapılan: AyazDuru - 20 Ekim 2019, 11:12:55
Alıntı yapılan: Yigitellekw - 20 Ekim 2019, 10:44:47
Pawn işinde oyunculardan "Bu eror ne lan" diye yardım alan'da ne bileyim.. :( Üzücü, tutmaz.
Anladım hepsinin sebebi ilgisizlik, anlıyorum hocam.

Include eski olduğu için çözümünü bilmememiz çok doğal, sscanf kullanmıyoruz  spicaike zaten developer

sanandreasrpg.com v2 #çokyakında

RaideNN

Alıntı yapılan: caparol - 19 Ekim 2019, 22:14:03
Daha önce de söylediğim gibi, tutmaz bu herif hiç bir projede lider olamaz. Lider olacak olgunlukta değil sunucu pm atılmıyorken sunucuyu açıyor sağda solda mod topluyor yabancı kendisini veriyor türkçeleştiriyor sonra hop sunucu açayım. Kaç aydır ayda 600 veriyorsun Raiden? O parana yazık dostum cidden senin zamanın ve paranın daha değerli olması gerek. Sonuçta gencecik bir insansın boş beleş işler için vaktini,emeğini ve paranı harcama. Senden olmaz işte, konu kilit.
Konu kilit?? Kilitlesene please.  Senin hileci olduğunu herkes biliyor karaktersiz sin zaten, versia roleplay dan atılma sebebini hiç açmıyorum bile, ve modu türkçeye cevirdik zaten senin oynadığın sunucu novelty v4 kullanıyor, adıni vermeyim hiç cohen troll üyesi seni...

Goddeww

Raiden, eski bir proje ortağım ve evet böylesine bir proje için yaşı yeterince büyük olmadığı gibi, olgunluk seviyeside yeterince yeterli değil. Maalesef ki bu ilk saydığım hariç en azından biraz olgunluk ve kararlılığın olsaydı şu an projen olurdu. Maalesef ki üzülerek söyleyeceğim senin gibi birisinden bu sunucunun yönetimini açılmasını beklemek biraz saçma sen ne kadar uğraşsanda bu iş olmayacak bunu bilmen gerekiyor. Ve çok üzücü ki en basit sunucuların sahiplerinin sadece yapacağı bir yöntem "Sunucunun tutup tutmayacağını oyuncular belirleyecektir." cevabıdır. Çok üzücü sunucu tutup tutmasa bile illaki 2-3 yetkili kişi orada 7/24 rol yapmaya çalışacaktır kendince fakat 2-3 haftaya sunucu kapanacaktır ben buraya notumu bırakıyorum eğer böyle bir şey gerçekleşmezse ki umarım, istediğiniz yere gelirsiniz ve bende umarım yanılırım.

RaideNN

Alıntı yapılan: Goddew - 20 Ekim 2019, 12:00:14
Raiden, eski bir proje ortağım ve evet böylesine bir proje için yaşı yeterince büyük olmadığı gibi, olgunluk seviyeside yeterince yeterli değil. Maalesef ki bu ilk saydığım hariç en azından biraz olgunluk ve kararlılığın olsaydı şu an projen olurdu. Maalesef ki üzülerek söyleyeceğim senin gibi birisinden bu sunucunun yönetimini açılmasını beklemek biraz saçma sen ne kadar uğraşsanda bu iş olmayacak bunu bilmen gerekiyor. Ve çok üzücü ki en basit sunucuların sahiplerinin sadece yapacağı bir yöntem "Sunucunun tutup tutmayacağını oyuncular belirleyecektir." cevabıdır. Çok üzücü sunucu tutup tutmasa bile illaki 2-3 yetkili kişi orada 7/24 rol yapmaya çalışacaktır kendince fakat 2-3 haftaya sunucu kapanacaktır ben buraya notumu bırakıyorum eğer böyle bir şey gerçekleşmezse ki umarım, istediğiniz yere gelirsiniz ve bende umarım yanılırım.
Olgunluk seviyem mi, bana 16 yaşında diyen çocuğun daha innial kart kullanmasi benim üstüme kayıtlı olan banka kartımın olması olayi değiştirir ve dün sunucu açıldığı zaman "hakan keskin adlı şahıs 'ın versin 7777 portuna vurması sunucu sunucu çöktü oyun modunu gören kişiler alıntı olmadığını gördüler zaten senin önceki actigin sunuculardaki hera modu vesaireye hiç girmeyim? Vds hosting ovh.ie tarafından sağlanmakta süresi 94gundur 2aydir aralıksız açık olan vds ?
Son düzenlenme: 20 Ekim 2019, 12:08:11 RaideNN

Goddeww

Tabii, canım senden olgunu yok pardon benim hatam abi sana bulaşmak. :D

Direk geçmişi yağdırırsınız. Çünkü elinizde başka bir şey yok.

ayazcik

Alıntı yapılan: Goddew - 20 Ekim 2019, 12:16:49
Tabii, canım senden olgunu yok pardon benim hatam abi sana bulaşmak. :D

Direk geçmişi yağdırırsınız. Çünkü elinizde başka bir şey yok.
Orkun bir gün dediki. "Bğir kotlama diğlü ilü hayalünü gerçekleştirersin."

caparol

Alıntı yapılan: RaideNN - 20 Ekim 2019, 11:52:27
Konu kilit?? Kilitlesene please.  Senin hileci olduğunu herkes biliyor karaktersiz sin zaten, versia roleplay dan atılma sebebini hiç açmıyorum bile, ve modu türkçeye cevirdik zaten senin oynadığın sunucu novelty v4 kullanıyor, adıni vermeyim hiç cohen troll üyesi seni...
Cohen Troll üyesi değilim, ben Cohen Troll'üm birader. Bu alemde en tanınan hileci ve pawnocu. Hileci olduğumu herkes biliyor bu alemde bu arada benden snaa bir büyük tavsiyesi en iyi hileci en iyi hile fixleyendir aynı zamanda.
Son düzenlenme: 20 Ekim 2019, 17:59:45 caparol

ayazcik

Alıntı yapılan: caparol - 20 Ekim 2019, 17:54:12
Alıntı yapılan: RaideNN - 20 Ekim 2019, 11:52:27
Cohen Troll üyesi değilim, ben Cohen Troll'üm birader. Bu alemde en tanınan hileci ve pawnocu. Hileci olduğumu herkes biliyor bu alemde bu arada benden snaa bir büyük tavsiyesi en iyi hileci en iyi hile fixleyendir aynı zamanda.
Pawnocu? Tmm.

Zeta

SAMP ortamının ne kadar rezil bir ortam olduğunu özetleyen konuşmalar bunlar. Birbirinin arkasından iş çevirmeler, laf taşımalar, çıkar ilişkileri, hakaret, troll ve daha nice şeyleri barındırıyor. Aynen böyle devam gençler  :rockstar:  :kahkaha2:

caparol

TAlıntı yapılan: Zeta - 21 Ekim 2019, 13:44:52
SAMP ortamının ne kadar rezil bir ortam olduğunu özetleyen konuşmalar bunlar. Birbirinin arkasından iş çevirmeler, laf taşımalar, çıkar ilişkileri, hakaret, troll ve daha nice şeyleri barındırıyor. Aynen böyle devam gençler  :rockstar:  :kahkaha2:
Troll kimin işidir? Cohen Troll'ün işidir. Daha öncede söylediğim gibi bu elemanının sunucusu tutmayı bırak açılamayacak bile.

lacosapalm

Konu kilitli konular bölümüne taşınmıştır.

- S O N

Goddeww

Mod paylaşılınca sunucu tekrar aktif oldu galiba?

RaideNN

Alıntı yapılan: Goddew - 10 Kasım 2019, 17:06:31
Mod paylaşılınca sunucu tekrar aktif oldu galiba?
Mod paylaşılınca mı? Bunu kendi tanıtım konunda herkes istediği modu kullanır yazanda bizdik elinde daha domain yok seninle konuşup boşa zaman kaybetmem.

Ek olarak aryus roleplay oyun modu paylaşıldı zaten.

Luji

ReaptioS

498. açışınız ben yoruldum artık, boş bir sunucu girmek için fareyi bile oynatmam.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Artık Bir Ölü.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬