GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

( dc.gg/sanandreasrpg ) San Andreas Roleplay V2 again - sanandreasrpg.com

Başlatan RaideNN, 24 Haziran 2019, 17:37:07

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Unknown

Alıntı yapılan: xestalo - 27 Ağustos 2019, 15:09:56
Konu tasarımı hiç iç açıcı değil tutacağını düşünmüyorum.

Crank Roleplay'ide göreceğiz, tahacım.

RaideNN

Alıntı yapılan: Unknown - 27 Ağustos 2019, 15:16:56
Alıntı yapılan: xestalo - 27 Ağustos 2019, 15:09:56
Konu tasarımı hiç iç açıcı değil tutacağını düşünmüyorum.

Crank Roleplay'ide göreceğiz, tahacım.
Konu tasarımı sertifika sorunu yüzünden gözükmüyor :)

sanandreasrpg.com v2 #çokyakında

RaideNN

Alıntı yapılan: RuLinGS - 26 Ağustos 2019, 15:18:16
O kadar emek verdiniz ama çok yanlış yaptınız ya okul açılmadan 2 gün önce açıyorsunuz sunucu ilk başta +30 görürde okul açıldıktan sonra tutacağını sanmam,başarılar.
Oyun moduna çok emek verdiğim için geç açıyorum hera-horizon gibi bir mod değil 97bin satırlık modu çevirdim elimden geldiğini yaptım şuan forum için uğraşıyorum. Yorumun için teşekkürler

RaideNN

Alıntı yapılan: bilek.cs - 27 Ağustos 2019, 13:43:33
Tutmaz.
Tutup tutamayacağını oyuncular belirtecektir. Oyun modunu değerli oyuncularımızın tatmin etsin diye çaba sarf ediyoruz yorumun için teşekkür ediyorum.

FatherA

Her türlü iddiaya girerim ki maks. Aralık ayında kapanacak. Pardon, Aralık bile fazla. Ekim veya Kasım aylarında kapanır. Klasik sezonluk sunuculardan. VDS ve Domain'e harcayacağınız paraları daha değerli şeylere harcayın. Yeter artık! Sunucu AÇMAYIN! Vazgeçin şu sunucu açma işinden.

RaideNN

Alıntı yapılan: FatherA - 27 Ağustos 2019, 23:23:42
Her türlü iddiaya girerim ki maks. Aralık ayında kapanacak. Pardon, Aralık bile fazla. Ekim veya Kasım aylarında kapanır. Klasik sezonluk sunuculardan. VDS ve Domain'e harcayacağınız paraları daha değerli şeylere harcayın. Yeter artık! Sunucu AÇMAYIN! Vazgeçin şu sunucu açma işinden.
Görüceğiz

Krater

Aryus projesinden ayrılmış bulunmaktayım, kendilerini başarılar dilerim.

RaideNN

Alıntı yapılan: AlqoliK - 28 Ağustos 2019, 17:47:06
Aryus projesinden ayrılmış bulunmaktayım, kendilerini başarılar dilerim.
Teşşkürler

RaideNN

RaideNN

Sunucuzumun ip adresi belli oldu açılıştan önce favori listenize ekleyebilirsiniz. iyi forumlar.
İP : 92.222.235.248:7777

diverse

Tekrardan tutacağını düşünmediğim bir proje 10 sefer açıldı kapandı ismini değiştirmeniz insanlar için iç açıcı olabilirdi, User kaybede bilirsiniz "Kazana bilirsiniz"

Risk almanız güzel.

@pforganization & @pfmenajerlik & @pfdigital

-emekli yönetici

Krater

Alıntı yapılan: exhuh - 07 Eylül 2019, 15:31:49
Tekrardan tutacağını düşünmediğim bir proje 10 sefer açıldı kapandı ismini değiştirmeniz insanlar için iç açıcı olabilirdi, User kaybede bilirsiniz "Kazana bilirsiniz"

Risk almanız güzel.

Sunucu açmadan önce ahlakınız ve karakateriniz oturması lazım, allaha küfür eden birisimi söylüyor bunu?

watson

ayazcik

Alıntı yapılan: exhuh - 07 Eylül 2019, 15:31:49

Risk almanız güzel.
Bunu senmi söylüyorsun? Bir roleplay sunucunun konusu açıkken diyer konuyu açan'ın Emre olmadığından eminim nedense.