GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

( dc.gg/sanandreasrpg ) San Andreas Roleplay V2 again - sanandreasrpg.com

Başlatan RaideNN, 24 Haziran 2019, 17:37:07

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Krater

Alıntı yapılan: caparol - 27 Temmuz 2019, 12:04:50
Bence hiç tutmaz.
Yorumunuz için teşekkür ederim, Sunucu'nun tutup tutmayacağını oyuncular belirleyicek, eğer fikirleriniz varsa discord adresimize gelip bize sunup daha çok yardımcı olmuş olursunuz.

Alıntı yapılan: trausym - 26 Temmuz 2019, 22:23:42
Cohen pasif sunucuya herhangi bir zarar olmaz.
Yorumunz için teşekkür ederim, açılışta gelmeniz umuduyla.
Son düzenlenme: 27 Temmuz 2019, 12:11:40 AlqoliK

Starface

RaideNN

sanandreasrpg.com v2 #çokyakında

DenizK6107

Ulaşmak isteyene Discord hesabım.
DenizKazancioglu#4471

RaideNN

Krater

Çekiliş kaldığı yerden devam ediyor, discord gelip Çekiliş bölümüne '' katılıyorum '' yazarak sizde GTA V çekilişine katılabilirsiniz, başarılar.

juliusceaser

Alıntı yapılan: caparol - 26 Temmuz 2019, 21:27:50
Bence tutmaz.
Alıntı yapılan: caparol - 26 Temmuz 2019, 13:25:04
Discorddan 200e yakın kişi yasaklandı ve forumu sıfırladınız. Bizim için bir zevkti her yerde Cohen Troll olacak sunucu açılsın yine bir uğrarız size kolay gelsindir.
Sunucuda herhangi bir şey vaat etmediğim halde üst yönetim kadrosuna dahil oldum. Odada konuştuğumuz vakitte sürekli bir yalama, sunucu hakkında tavsiyeler verme durumları söz konusu olup; iki-üç gün sonra ilgi kesildi diye discord sunucusundaki herkesi banlayıp "coHeN tRoLL" diyip dalga geçebilen... Çok özür dilerim, düzeltiyorum: "Geçmeye çalışan" birisini ciddiye sadece ben değil, kimse almaz. Tutup tutmayacağını da ne ekip belirler, ne oyuncular. 8born gibi Elraen sayesinde hype'lanan bir sunucu bile 50'lerde at koşturuyorsa emin ol; bir sunucunun kaderini oyuncular da ekipler de belirlemez. Sunucunun gidişatını, o sunucu içerisinde barınan her insanın davranışı belirler. Senin gibi insanlar sunucuya gelirse tabii ki düşüş yaşanır.

Sunucunun belli bi' yerlere gelme niyeti de yok. Öylesine yardımcı oluyorum RaideN'a. Hiçbir sunucunun tutup tutmayacağının, düşüp yükseleyeceğinin, kapanıp kapanmayacağının bir teminatı yok. Zaman belirleyecek her şeyi.

Son düzenlenme: 27 Temmuz 2019, 20:45:06 lthorlx

caparol

herhalde tutmaz
Son düzenlenme: 27 Temmuz 2019, 22:19:44 caparol

Raporsuz_Deli

● Ne mutlu Türküm diyene!

RaideNN

Yorumlar için teşekkürler
Son düzenlenme: 27 Temmuz 2019, 23:00:34 RaideNN

Krater

Yoğun istek üzerine tekrar sunucumuzu '' Aryus '' olarak değiştirdik.

Jizzy

daha sitenize girilmiyor ne gta V ÇEKİLİİŞİ :d www.aryusrpg.com GİRİLMİYOR ?

Krater

Alıntı yapılan: OmerReis - 31 Temmuz 2019, 12:00:41
daha sitenize girilmiyor ne gta V ÇEKİLİİŞİ :d www.aryusrpg.com GİRİLMİYOR ?

Yorumunuz için teşekkür ederim, Forum bakım aşamasında. https://aryusrpg.com/forum/