GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

( dc.gg/sanandreasrpg ) San Andreas Roleplay V2 again - sanandreasrpg.com

Başlatan RaideNN, 24 Haziran 2019, 17:37:07

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

spiNNN

Yorumun için teşekkürler bunu zaman gösterecek.

Ranthiel

Başarılar dilerim, laf atanlara kulak asmayın. Kötü yorum atanların çoğu sunucu açtı ve başarısız oldu, benim şuan genel olarak gördüğüm, çekememezlik insanlar masraf veriyor, emek vererek bir şeyler yapmaya çalışıyor. Fakat bazı kişiler bunu suistimal ederek, kötüleyici ve baltalayıcı yorumlar atıyor. Siz kendinizi bozmayın, yolunuza devam edin. Tekrardan başarılar dilerim.

Grand Theft Auto 5 - Fivem
Sanandreas Roleplay - www.sanandreasrpg.com
Founder

Krater

Alıntı yapılan: Ranthiel - 07 Mayıs 2020, 17:09:03
Başarılar dilerim, laf atanlara kulak asmayın. Kötü yorum atanların çoğu sunucu açtı ve başarısız oldu, benim şuan genel olarak gördüğüm, çekememezlik insanlar masraf veriyor, emek vererek bir şeyler yapmaya çalışıyor. Fakat bazı kişiler bunu suistimal ederek, kötüleyici ve baltalayıcı yorumlar atıyor. Siz kendinizi bozmayın, yolunuza devam edin. Tekrardan başarılar dilerim.

Değerli yorumun için teşekkür ederim. Gereken açıklamaları siz yazmışsınız zaten, gerekli cevabı oyun sunucusu açıldığında cevap vermeden anlayacaklar. Daha fazla bu konular üzerinde uzatılması istemiyorum aksi taktirde konu kirliliği adına şikayet edilicek.
Son düzenlenme: 07 Mayıs 2020, 19:24:10 Enkei Sebep: Hakaret içerikli kısım silinmiştir.

kumite

Alıntı yapılan: Armada - 07 Mayıs 2020, 16:51:02
Alıntı yapılan: spiNNN - 07 Mayıs 2020, 16:46:30
Yaptıkların çekememezlikten başka bir şey değil sen kişi ile yargılıyorsun sunucu ile değil bütün derdin o olmuş demekki neyse teşekkürler.

Çekememezlik yapmıyorum. Kendisi zamanında bana "abi" diyordu. Bana "SA-MP server teklifi" ile geldi reddettiğim için bana "düşman" oldu kendisi. Şuan gerçekleri söylüyorum sadece. Sunucu tutmuyacak nedeni çok ortada 50 kere açılıp kapandı sadece bir kere tuttu sunucu. Kaç yıldır açılcak sunucu acaba? Çoğu kişi tarafından bilinmesine rağmen sunucu hiç dolmuyor? Siz oyuncu tutmak için oyunculara 2x payday'de açarsınız, birlik yardımı yaparsınız. Tüm oyunculara para vericek insanlarsınız. Sırf oyunda dursun diye. Böyle sunucu yönetilmez. Bir role-play sunucu açıyorsunuz sözde... Dileğim sunucun tutması tabikide. Umarım tutar ve umarım başarırsınız ama tutmayacağını biliyorum. Emre ile asla tartışmadım bile ben hep kendisi çekememezlik yaptı demekki. İnsan "kendisine söyleyemediği" şeyleri "karşısındakine söyler." Başarılar dilerim ve tekrardan tutmaz diyorum.
yuniquye muniquye moruqwkss. hadi koçum klübene dön yutup fidyosu çekip elini ağzına sokup thumbnail yaparsın.

Krater

Alıntı yapılan: Armada - 07 Mayıs 2020, 16:51:02
Alıntı yapılan: spiNNN - 07 Mayıs 2020, 16:46:30
Yaptıkların çekememezlikten başka bir şey değil sen kişi ile yargılıyorsun sunucu ile değil bütün derdin o olmuş demekki neyse teşekkürler.

Çekememezlik yapmıyorum. Kendisi zamanında bana "abi" diyordu. Bana "SA-MP server teklifi" ile geldi reddettiğim için bana "düşman" oldu kendisi. Şuan gerçekleri söylüyorum sadece. Sunucu tutmuyacak nedeni çok ortada 50 kere açılıp kapandı sadece bir kere tuttu sunucu. Kaç yıldır açılcak sunucu acaba? Çoğu kişi tarafından bilinmesine rağmen sunucu hiç dolmuyor? Siz oyuncu tutmak için oyunculara 2x payday'de açarsınız, birlik yardımı yaparsınız. Tüm oyunculara para vericek insanlarsınız. Sırf oyunda dursun diye. Böyle sunucu yönetilmez. Bir role-play sunucu açıyorsunuz sözde... Dileğim sunucun tutması tabikide. Umarım tutar ve umarım başarırsınız ama tutmayacağını biliyorum. Emre ile asla tartışmadım bile ben hep kendisi çekememezlik yaptı demekki. İnsan "kendisine söyleyemediği" şeyleri "karşısındakine söyler." Başarılar dilerim ve tekrardan tutmaz diyorum.
Peki.

Hardy

San Andreas Roleplay ekibi ile birlikte yaptığımız trailer çalışması.

kelly

Alıntı yapılan: Hardy - 07 Mayıs 2020, 21:56:03

Hoş bir çalışma olmuş, kolay gelsin arkadaşlar.

I want everything

RaideNN

Alıntı yapılan: kelly - 07 Mayıs 2020, 22:49:34

Teşekkürler.

sanandreasrpg.com v2 #çokyakında

Panos

Dark Squad Gaming President

RaideNN

sanandreasrpg.com v2 #çokyakında

Voitrem

Krater

Krater

Tüm eleştrilere rağmen Hardy ile beraber kendi ekibimiz ile birlikte kendi çektiğimiz trailer vidoesu yayındadır, Hardy desteklerinden ve iyi dileklerinden dolayı teşekkürler. Ellerine sağlık bu arada.

Son düzenlenme: 08 Mayıs 2020, 10:19:52 AlqoliK

Hardy

Alıntı yapılan: AlqoliK - 08 Mayıs 2020, 01:58:06

Tüm eleştrilere rağmen Hardy ile beraber kendi ekibimiz ile birlikte kendi çektiğimiz trailer vidoesu yayındadır, Hardy desteklerinden ve iyi dileklerinden dolayı teşekkürler. Ellerine sağlık bu arada.

Teşekkürler dostum, sizinle çalışmak güzeldi.

russ001

Başarılar, açıldığında bir ara uğrarım. :aynen: