GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

( dc.gg/sanandreasrpg ) San Andreas Roleplay V2 again - sanandreasrpg.com

Başlatan RaideNN, 24 Haziran 2019, 17:37:07

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RaideNN

AÇILIŞ SAAT 6 YA ÇEKİLMİŞTİR . VDS sıkınTILARINDAN DOLAYI

sanandreasrpg.com v2 #çokyakında

RaideNN

Armada

Raiden'in yönetebileceğini sanmıyorum birde benim ekibim demişsin, benim ekibimde sadece "Burak" adlı admin mevcut. 2 kişiyiz yani. Sözlerine dikkat et bence. Sunucu tutmaz nedeninide şöyle söyliyeyim. Modun istediği kadar kalitesi olsun. Sen +10 online olunca çok birşey olmuş gibi çıldırıyorsun. Rol bilgine hiç girmiyorum zaten, herkes biliyor rol bilginin nasıl rezil olduğunu. SUNUCU TUTMAZ, BAŞARILAR.

RaideNN

Alıntı yapılan: Armada - 19 Ekim 2019, 17:47:35
Raiden'in yönetebileceğini sanmıyorum birde benim ekibim demişsin, benim ekibimde sadece "Burak" adlı admin mevcut. 2 kişiyiz yani. Sözlerine dikkat et bence. Sunucu tutmaz nedeninide şöyle söyliyeyim. Modun istediği kadar kalitesi olsun. Sen +10 online olunca çok birşey olmuş gibi çıldırıyorsun. Rol bilgine hiç girmiyorum zaten, herkes biliyor rol bilginin nasıl rezil olduğunu. SUNUCU TUTMAZ, BAŞARILAR.
Herkes biliyor mu ?? gbi bölgesi için eski management im frooz'a yalvarmanı filan o konuları açmayım +10 online olsam nolur olmasam nolur role yönelik mod oldugunu giren 17 kişi gördü zaten, alıntı mod kullancığıma emeğimle modu türkçeye çeviririm ve senin gibi başka hesaplardan sunucuları kötülemeye çalışmam bile, yazık.. seninle tartışmaya girmek bile saçma.

RaideNN

Merhaba değerli arkadaşlar sunucumuz dos saldırılarına mahrus kaldığı için sunucu açılışımızı yaptığımzdan sonra 5dakika sonra saldırı aldık vds değişimi yapıldıktan sonra sunucu açılıcaktır anlayışınız için teşekküler.

Armada

Alıntı yapılan: RaideNN - 19 Ekim 2019, 18:33:36
Merhaba değerli arkadaşlar sunucumuz dos saldırılarına mahrus kaldığı için sunucu açılışımızı yaptığımzdan sonra 5dakika sonra saldırı aldık vds değişimi yapıldıktan sonra sunucu açılıcaktır anlayışınız için teşekküler.

Sunucun DDOS saldırısı almadı, sen sunucuyu açamadın. Herşeyi izledim rahat ol. :) 10 kişi bile olmadı açtığında sunucu... :)

RaideNN

Alıntı yapılan: Armada - 19 Ekim 2019, 18:34:11

Sunucun DDOS saldırısı almadı, sen sunucuyu açamadın. Herşeyi izledim rahat ol. :) 10 kişi bile olmadı açtığında sunucu... :)
DOS farklı ddos farklı anlamların ne olduğunu bilmiyosun daha, sunucunun saldırı aldığını firma ya attığım ticketle kanıtlardım fakat sana kanıtlamak zorunda değilim, multi account kullanıyosun forumda sunuucları kötülemek için yazıkkk.. :)

Armada

Alıntı yapılan: RaideNN - 19 Ekim 2019, 18:36:50
Alıntı yapılan: Armada - 19 Ekim 2019, 18:34:11

DOS farklı ddos farklı anlamların ne olduğunu bilmiyosun daha, sunucunun saldırı aldığını firma ya attığım ticketle kanıtlardım fakat sana kanıtlamak zorunda değilim, multi account kullanıyosun forumda sunuucları kötülemek için yazıkkk.. :)

Ben hangi konudan bahsediyorum, sen hangi konudan bahsediyorsun. Kaliten ortada. İnsanlara laf yetiştirceğine sunucu nasıl açılır bi izle öğren ya. :) TUTMAZ !

WizcârL

titos saldırısı almış geçmiş olsin yeni vidüsü nerden alcüksünüz acebü?

- Coming Soon
■■■■■■■■■■■■■■■ %54

Utherz

Alıntı yapılan: RaideNN - 19 Ekim 2019, 18:32:04
Alıntı yapılan: Armada - 19 Ekim 2019, 17:47:35
Herkes biliyor mu ?? gbi bölgesi için eski management im frooz'a yalvarmanı filan o konuları açmayım +10 online olsam nolur olmasam nolur role yönelik mod oldugunu giren 17 kişi gördü zaten, alıntı mod kullancığıma emeğimle modu türkçeye çeviririm ve senin gibi başka hesaplardan sunucuları kötülemeye çalışmam bile, yazık.. seninle tartışmaya girmek bile saçma.
10la 17 arasında çok fark varmış :D

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

caparol

Daha önce de söylediğim gibi, tutmaz bu herif hiç bir projede lider olamaz. Lider olacak olgunlukta değil sunucu pm atılmıyorken sunucuyu açıyor sağda solda mod topluyor yabancı kendisini veriyor türkçeleştiriyor sonra hop sunucu açayım. Kaç aydır ayda 600 veriyorsun Raiden? O parana yazık dostum cidden senin zamanın ve paranın daha değerli olması gerek. Sonuçta gencecik bir insansın boş beleş işler için vaktini,emeğini ve paranı harcama. Senden olmaz işte, konu kilit.

Yigitellekw

Pawn işinde oyunculardan "Bu eror ne lan" diye yardım alan'da ne bileyim.. :( Üzücü, tutmaz.

ayazcik

Alıntı yapılan: Yigitellekw - 20 Ekim 2019, 10:44:47
Pawn işinde oyunculardan "Bu eror ne lan" diye yardım alan'da ne bileyim.. :( Üzücü, tutmaz.
Anladım hepsinin sebebi ilgisizlik, anlıyorum hocam.

Son düzenlenme: 20 Ekim 2019, 11:14:11 AyazDuru