GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Red Dead Revolver Tam Çözüm - Senaryo

Başlatan lazlow, 26 Mayıs 2021, 19:14:47

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lazlow

Red Dead Revolver'daki Hikaye Modu 27 görevden oluşuyor. Red Dead Revolver'ın hikayesi, farklı zaman dilimlerinde ve oyunun ana kahramanı Red Harlow'a ek olarak dört yan karakterin kontrol etmesiyle geçiyor.


Bull's Eye



Nate Harlow ailesinin yanına döner ve onlara yeni revolver tabancasını gösterir ve oğlu Red'e eski tabancasını verir. Red tabancayla atış talimi yapmak üzere derenin etrafındaki yolu takip ederek ve atış talimi yapacağı yere gelir. Önce ağaca bağlı bir hedef kuklasını vurur daha sonra birkaç şişeyi ve tavayı vurur.

Şişeleri ve tavaları vurduğu için annesi ona kızar. Nate de ona yenilerini alacağına söz verdikten sonra, silah sesleri duyulur ve yaklaşan bir grup haydut görülür. Haydutlar evlerini basar ve Red ve babası onlarla savaşmaya başlar. Red, atış talimi yaparken öğrendiklerini haydutlar üzerinde dener. Ancak ne yazık ki babası Nate ve annesi Falling Star öldürülür.


Bounty Hunter



Red Harlow'un ailesinin öldürülmesinin üzerinden yıllar geçmiştir. O zamandan beri Red, ailesinin katillerini bulmak için ova ova gezen, intikam dolu bir ödül avcısına dönüşmüştür. Twin Rocks'ın küçük karakoluna girer ve korkmuş bir tüccarla konuşmaya başlar. Red işine yarayabilecek birkaç mal satın aldıktan sonra, Twiggy Phelps ve Smitty adında iki kanun kaçağı gelip tüccarı azarlamaya başlar. Sonra dikkatlerini Red'e çevirirler ve bir çatışma başlar ve Red onları öldürür.

Öldükten sonra, siper almakla ilgili isteğe bağlı bir eğitim başlar. İkiz kayaların üzerinde iki haydut daha belirir. Red, şimdi siper almalı ve bu hedefleri öldürmelidir. Bu adamlar öldükten sonra, Dead Eye Hedefleme sisteminin nasıl kullanılacağına dair isteğe bağlı bir eğitim başlar. Tüm bu gürültüler, çete lideri Bloody Tom'un dikkatini çeker. O ve teğmenleri, baba-oğul "Big Oaf" ve Loaf Whitney çıkıp Red'e saldırır ve onlar da öldürülür.

Üçü de öldüğünde Curly Shaw, Red'e bu cesetleri Widow's Patch'e götürürse Şerif O'Grady'den iyi bir ödül alabileceğini söyler. Red, cesetleri taşımak için satıcının vagonunu alır.


Ugly Streetfight



Bloody Tom'u ve çetesini öldürdükten sonra Red Harlow, ödülünü almak için cesetlerini bir vagonla sınırdaki Widow's Patch kasabasına götürür. Ancak, Şerif, Red'e, kasabanın Ugly Çetesi tarafından ele geçirilmesi nedeniyle maalesef ona sunacak hiçbir şeyi olmadığını söyler. Çete üyelerinin köpeğini öldürdüğünü gören Red, kasabayı haydutlardan temizlemeye devam eder.

Red önce haydut Chicken ile birlikte ona ateş eden haydutları öldürür. Çevredeki binaların çatılarında ve balkonlarında görünen birkaç keskin nişancı ortaya çıkar. Red, su kulesinin arkasında siper almalı ve hepsini belli bir mesafeden indirmelidir. Sonra, Hedgehog Thorton daha fazla haydutla birlikte belirir (biri balkonda, geri kalanı yerdedir). Red siper alarak ustalıkla hepsini öldürür. Bir binadan haydut Whiskey çıkar ve Red ile bir düelloya girer. Red, Whiskey'i öldürerek düelloyu kazanır. Başka bir binadan haydut Gigolo çıkar ve Red onu da öldürür.

Ugly Chris, Şerif O'Grady'yi ofisinden çıkarıp onu bir kalkan olarak kullanır. Red, Şerif O'Grady'yi öldürmeden Ugly Chris'i öldürür. O'Grady ciddi şekilde yaralanmıştır ve kızı Red'den onu Brimstone'daki doktora götürmesini ister.


The Traincar



Şerif O'Grady, Widow's Patch'deki çatışma sırasında ciddi şekilde yaralandığı için Red, Brimstone'daki doktoru görmesi için onu trenle götürmek ister. Kısa bir süre sonra haydutlar belirip trene saldırmaya başlar ve yolculuk kısa sürede çatışma alanına döner. Haydutlar trene dışarıdan saldırırken, trendeki yolculardan biri yerinden kalkıp treni soyduğunu söyler. Red de ayağa kalkar ve ikili bir düelloya girer. Red bu düelloyu da kazanır.


Railroaded



Red, tren vagonundaki haydudu öldürdükten sonra diğer soyguncularla başa çıkabilmek ve trenin varış noktasına ulaşmasına yardımcı olmak için trenin tepesine çıkar. Bir haydut öndeki tren vagonundan aşağı atlar ve Red onu öldür, sonra vagonların tepelerinde ilerleyerek ve yol boyunca düşmanları ortadan kaldırır. Trenin yarısına geldikten sonra, Fawler'in sağlık çubuğu görünecek ve Red'in trenin sonuna ulaşmak için diğer haydutlarla savaşması gerekir. Bulunduğu yere vardıktan sonra, Dead Eye'ı kullanarak Fawler'ı hızlıca ortadan kaldırır ve ardından trenin hızlanır ve makinist kontrolü kaybetmiştir.

Red önüne çıkan düşmanları ortadan kaldırarak motora doğru ilerler. Trenin üzerinde sıra sıra ahşap kirişler gözükmektedir. Bunlardan bazıları aşağıya çekilebilirken diğerleri üzerinden atlanabilir. Red'e bir kiriş çarparsa, geri savrulur ve biraz can kaybeder. Trenin önüne vardıktan sonra, hemen Hoss'u da öldürür ve makinistin bulunduğu yere atlar ve ona yardım eder. Artık tren normal hızda çalıştığına göre Red, Brimstone'a güvenli bir şekilde ulaşmak için makinisti korumak zorundadır. Tren istasyona varmadan önce ne kadar süre kaldığını gösteren bir zamanlayıcı görünecek ve Red'in hem at üstünde hem de vagonların tepesinden gelen haydutları ortadan kaldırması gerekir. Süre dolduğunda tren istasyona yanaşır ve görev tamamlanır.


Carnival Life



Red Harlow, Brimstone'a giden bir trene başarıyla eşlik ettikten sonra Şerif Bartlett'in ofisine girer. Şerif, Red insanların söylediği gibi iyi bir ödül avcısı ise, onun için bazı işleri olabileceğini söyler. Daha sonra ona Brimstone bölgesindeki dört ödül hedefinden ilkini söyler: Pig Josh. Red, onu ortadan kaldırma işini kabul eder ve Panayır Alanı'na gider.

Red, Panayır Alanına geldiğinde, Jack Swift'i yerden yüksekte asılı bir kafese kilitlenmiş halde bulur. Jack, içinde bulunduğu durumu açıklamaya başladığında, Pig Josh'un serserileri ortaya çıkar ve saldırmaya başlarlar. Red, Jack'in bulunduğu kafese ateş ederek onu kurtarır. İkisi birlikte haydutların bölgesini temizler ve ardından Pig Josh'ı öldürür.


Freak Show



Jack Swift, Profesör Perry'yi aramak için terk edilmiş bir Dul'un Yaması'na girer. Yolda su kulesine bağlanmış genç bir kadın görür ve onu kurtaracakken aniden direğe bir bıçak fırlatılır. Arkasını döndüğünde, Perry'nin sirk ekibinin üyeleriyle karşı karşıya kalır ve Perry'nin kendisi ile yüzleşmeden önce adamlarını ortadan kaldırması gerekir.

Slade'in sağlık çubuğu ekranın üst kısmında belirir ve Jack, çevredeki binalardan saldıran Fidgitler ile birlikte onu öldürmelidir. Slade'in sağlığı yarı yarıya azaldığında, Lightning LaRouche ortaya çıkar ve savaşa katılır. Jack, kadın ölmeden LaRouche ve Slade'i öldürür.

LaRouche ve Slade öldüğünde, Perry su kulesinin tepesinde belirir. İksirinin bir kısmını içtikten sonra, Jack onu vurma şansı bulamadan ortadan kaybolur. Daha sonra korumalarıyla birlikte ortaya çıkar ve Jack bir şekilde Perry'i öldürmenin bir yolunu bulur. Jack, Perry'i öldürdükten sonra kadını kurtarır.


Rogue Valley



Pig Josh'ın ödülünü almak için Brimstone'a dönen Red, Şerif Bartlett tarafından tebrik edilir ve ilgilenmesi gereken başka bir ünlü haydut olduğunu söyler. Red, Rogue Valley'deki birkaç kayalıktan oluşan bir tepeye gelir. Yüksekten düşerse karakterin sağlığına zarar vereceğinden, tırmanırken dikkatli olmalıdır.

Köprüye ulaştıktan sonra, karşı tarafta birkaç kanun kaçağı görecektir. Dağın tepesine tırmanırken düşmanları ortadan kaldırması gerekir. Red, uzun, ince kayanın tam önünde olduğu çıkıntıya ulaştığında, Sidney Fess ona kayalar fırlatmaya başlar. Kayalarla çok fazla vurulmak karakterin ölümüne neden olacağından yaklaşmadan onu uzaktan öldürür.

Sonunda Red, iki haydudun onu düelloya davet edeceği bir platoya varır. Red onları öldürdüğünde ve yolu tıkayan büyük bir kaya kitlesine doğru ilerlediğinde, Curly Shaw bir kayanın altında, saklandığı yerden çıkar. Red, Shaw'un kısayol olduğunu iddia ettiği bir tünel boyunca onu takip eder. Önüne çıkan düşmanları öldürerek çıkışa vardıktan sonra, Shaw bir keskin nişancı tarafından vurulur ve Red'in siper alması ve keskin nişancıları ortadan kaldırması gerekir.

Red dağın tepesine ve kulübeye ulaştığında, Bad Bessie ve korumaları saklandıkları yerlerden çıkarlar ve Red'e saldırmaya başlarlar: Kaya fırlatan Sidney "Sissy" Fess, ok atan bir Kızılderili, tüfek kullanan bir haydut Red'e saldırsalar da Red onları ortadan kaldırır. Bad Bessie kırbaçla saldırdığı için Red onu uzaktan öldürmelidir. Ancak Bessie kırbacını ıskalarsa, geçici olarak sersemler ve Red'e saldırma fırsatı bırakır.


Ghost Town



Red, Bad Bessie'nin cesediyle birlikte Brimstone'a döndüğünde, ödülünü almak için Şerif'in ofisine girer. Şerif Bartlett, Red'i tebrik eder ve ona bölgenin en büyük haydutlarından sonuncusu hakkında bilgi verir: Bay Black. Bartlett, kendisi hakkında çok az şey bildiğini, Bay Black'in hayatta olup olmadığını bile bilmediğini itiraf eder. Yine de Red, onu bulmak için Tarnation'a gider.

Tarnation'ın boş sokaklarında dolaşan bir grup haydut görülür ve Red onlara yaklaşıp ortadan kaldırmalıdır. Hemen her biri sokağın iki ucundan çıkan dört haydutla karşı karşıya gelir. İlerledikçe, geçtikleri çeşitli binaları izlemek ve içerideki düşmanları öldürmesi gerekir.

Red, aşağıdaki düşmanları öldürürken özellikle, bir binanın balkonunda ortaya çıkan bir keskin nişancıyı öldürmelidir. Red sokağın sonuna ulaştığında, Jesse Lynch ve diğer iki haydut ona doğru yürür. Red daha sonra üç adamla da düello yapmak zorundadır. Kasaba nihayet temizlendiğinde, Red mezarlığa doğru yola çıkar ve görev tamamlanır.


The Cemetery



Bay Black'i öldürmekte kararlı olan Red Harlow, kanun kaçağıyla yüzleşmek için mezarlığa gider. Bay Black yavaşça Red'e doğru yürürken, birkaç haydut mezar taşlarının arkasından çıkar. Red, lideriyle yüzleşmeden önce Black'in korumalarını çabucak öldürmelidir.

Haydutların hepsi öldüğünde, Red Bay Black'i öldürmelidir. Bir tabutun içinde bir Mitralyöz taşıdığından ve onunla Red'e çok büyük zarar verebileceğinden, mezarlığın girişindeki küçük ağacın arkasına siper almak ve Bay Black'in silahını boşaltmasını beklemek en iyisidir. Siper alarak ateş eder. Birkaç kere böyle devam ettikten sonra Bay Black'i öldürmeyi başarır. Bay Black'in son kurşunda aldığı hasarın etkisiyle sırtındaki tabut düşer, kapağı açılır ve Bay Black'in cesedi tabutun içine düşer.


Range War



Bölgedeki son ödül avını gerçekleştirdikten sonra Şerif Bartlett'in ofisine dönen Red'e, paranın bankaya henüz ulaşmamış olması nedeniyle Şerif kendisine ödeme yapamayacağı söyler. Red, müdürle konuşmak için yola çıkar ve ofisine girdiğinde Annie Stoakes adlı bir kadının, topraklarına olan kirasını ödemesi için ona biraz daha zaman vermesi için yalvardığını görür. Müdür onun talebini reddettiğinde, Annie hiddetle oradan ayrılırken kazayla Red'e çarpar. Red önce parasını ister ve sonra müdürü tehdit ederek Annie'nin nerede olduğunu söylemesini ve döndüğünde parasını ödemesini söyler.

Ara sahne bittiğinde, Annie Stoakes'u yönetiyoruz. Annie'nin çiftliği kundaklanmıştır. Gilbert ve Dirk adlı iki haydut at üstünde meşalelerle gezmektedirler ve Annie ikisini öldürdükten sonra ahırdaki hayvanları kurtarmak için kilidine ateş eder. Ayrıca çatı katlarında ve boş sığır bölmelerinden çıkan haydut Annie'e ateş etmeye başlar ve Annie onları ortadan kaldırır. Tüm hayvanlar güvende olduğunda, Gordon "Digs" Fowler ve Udo Kang dahil olmak üzere çiftliğin girişinden yaklaşan dört haydut daha vardır. Annien onları ortadan kaldırır, ardından çiftliğin kenarına gider ve önüne gelen düşmanları ortadan kaldırır. Nihayet öldüklerinde, Holstein Hal ve kardeşi Longhorn Luke, boğalara binerler ve saldırmaya başlayacak. Annie de bir boğaya binebilir. Holstein Hal kement ile saldırığı için Annie çok yaklaşmadan onu vurmalıdır. Kardeşler öldürüldükten sonra, Red çiftliğe gelir ve Annie ona durumunu açıklar ve Red kasabaya dönmeden önce ödül parasını Annie'ye verir.


Bar Fight



Brimstone salona giren Red içki içerken, kolunu kaybetmiş bir adam hakkında konuşan birkaç ayyaşın konuşmalarına kulak misafiri olur. Red onlara, adamın nasıl kolunu kaybettiğini sorunca ayyaşlar kendi işine bakmasını söyler. Red, sinirlenip bulduğu bir şişeyi kırıp, kırık şişeyi adamın boğazına tutar. Bu, diğer ayyaşları kızdırır ve bir bar kavgası başlar.

Kavganın ilk aşamasında yumruk ve şişe dışında bir silah kullanılmıyor. Red, salondaki Megan, Tammy ve Rachel adlı kızlar zarar görmeden önüne çıkan ayyaşları döver. Kızlardan en az birinin sağlığının iyi olması gerekir.

Tüm ayyaşlar etkisiz hale geldiğinde, bir barmen kız, Red'e bir silah verir. Red, Dan ve Sam ile yüzleşmeye gider. Red önce Dan'i bir düelloda yenmek zorundadır. Dan'i yendikten sonra, birkaç düşman saldıracak ve Red'in siper almak için masaları itmesi veya tekmelemesi gerekir. Bu düşmanları yendikten sonra, Sam'le son çatışma başlar. Çatışmanın başında, Sam balkonlarda Red'e varil fırlatır. Birkaç serseri de ona ateş şişeleri atarak eşlik eder. Ayrıca sahnede tüfekli iki şov kızı da vardır. Sam'in sağlığı belli bir noktanın altına düştüğünde, Red ile kavga etmek için yere atlayacaktır. Çatışmanın ilerleyen kısmında Sam'in ilk taktiği, Red'e bir boğa gibi hücum etmektir. Red, Sam ile arasına bir masa koyarak Sam'in engele çarpmasına ve kendine zarar vermesine neden olabilir. Tüm masalar bittiğinde, Red sahnenin dibinde durabilir ve ardından Sam hücum etmeye başladığında sağa atlayabilir, bu da onun tekrar kendine zarar vermesine ve birkaç atış daha yapılmasına izin vermesine neden olur.

Sam'in sağlık barı nihayet bittiğinde, Şerif Bartlett salona girip Red'i, tüm kavgayı başlattığı için tutuklar ve Red hapse girer. Red'in hapishanede Bartlett'e tek kollu adam ve ailesinin ölümü hakkında ne bildiğini sorar.


The Traitor



Şerif Bartlett, Red'i tutuklandıktan sonra sorduğu tek kollu adamın ailesini öldürdüğünden bahsettikten sonra, Red'in Nate Harlow'un oğlu olduğunu anlar. Red'in isteği üzerine Şerif, General Javier Diego'nun Meksika ve ABD arasındaki Sınır Köprüsü'nde Albay Daren'in de bulunduğu ABD Ordusu'na karşı savaşındaki olayları anlatır.

Bu görev sırasında ABD Ordusunun sınırı geçmesini ve kuvvetlerini yok etmesini engellemeye çalışan General Javier Diego'yu yönetiyoruz. Ara sahneden sonra, Diego askerleri Jose ve Cleu eşliğinde nehrin karşısındaki birkaç düşman saldırısından kurtulmalıdır. Saldıran düşmanların çoğunu ortadan kaldırdıktan sonra, Diego'nun topları düşman topları tarafından bombalanır. Diego, gelen mermilerden kaçarken dost top saldırıları için düşman konumları arasındaki noktaları işaretlemek için Martillo del Dios'tan işaret fişeklerini ateşlemelidir. Ekranın üst kısmında iki simge görünecektir; soldaki (yeşil) Diego'nun kaç topunun kaldığını ve sağdaki (kırmızı) kaç tane Amerikan topçu parçasının kaldığını gösterecektir. Silah kuşanmış haldeyken, R2 ile bir fişek yükleyin, bir düşman topuna nişan alın, ardından bir fişek atmak için R1'e basın. Diego'nun toplarından en az birinin sağlam olması gerekir.

Birkaç düşman topu imha edildikten sonra, daha fazla ABD askeri saldırmaya başlar. Yeterince askerle savaştıktan sonra Diego, köprünün tabanına saldırarak düşman ilerlemesini durdurmak için bir yıkım uzmanları ekibini korumak zorundadır. Hepsi bittikten sonra köprü havaya uçar ve Diego'nun adamları küçük bir mahkum grubunu getirir. Bunlardan biri, Bear Mountain'daki iddiada bir pay karşılığında hayatını bağışlamak için General ile bir anlaşma yapacak olan Nate Harlow'un eski ortağı Griffon'dur.


Sunset Canyon



Red, ailesinin ölüm emrini veren kişinin Javier Diego olduğunu öğrendikten sonra, Diego'nun altınlarını taşımak için kullandığı posta arabasını bulmak için Sunset Canyon'a gelir.

Red, Sunset Kanyonu'na gizlice girdikten sonra, gizlice geçmesi veya birkaç gardiyanı öldürmesi gerekir. Harabelerin yanından tepeye çıktığında, bir ara sahne, korumaların uyarıldığını ve Diego'nun posta arabasının kanyon boyunca ilerlediğini gösterir.

Red, posta arabasını ortadan kaldırmalıdır. Posta arabasının sürücüsü ve yolcuları ateşe karşılık vereceği için uzun menzilli bir silah yardımcı olabilir. Posta arabasını ortadan kaldırdıktan sonra Red, Daren tarafından yakalanır. Daren, Red'i öldürmek ister, ancak Diego, ona canlı ihtiyacı olduğunu söyleyerek onu durdurur. Askerlerine Red'i altın madenine götürmelerini emreder. O sırada bir Kızılderili olanları izlemektedir.


Bear Mountain



Shadow Wolf, kuzeni Red Harlow'un hayatta olduğunu öğrenip General Diego tarafından Bear Mountain Madeninde esir alındığını gördükten sonra Red Wolf Kabilesi'nin yaşlılarına koşar. Haberi verdikten sonra, dedesi Şef Running Moon, Shadow Wolf'un Red'i kurtarmasını söyler. Shadow Wolf, bunu yapmak için Bear Mountain'a gider. Shadow Wolf, tepelik bir alanın dibinde bir nehirdedir. Sağdan yaklaşan birkaç koruma vardır. Onlarla başa çıktıktan sonra, yokuş yukarı, bir kamp alanına bakan merkezi bir alana geçen bir kütük vardır. Buradan Wolf, kamp alanındaki düşmanları pusuya düşürebilir. Bölgeden birkaç kişi daha onu fark ederek saldıracaktır.

Haritanın üst kısmındaki döngü boyunca devam edin ve buradaki birkaç düşmanı öldürün. Döngüyü bitirdikten sonra, nehrin üzerinden başka bir kütüğü geçin ve kamp ateşlerinin etrafında birkaç düşmanı da öldürün. Yol boyunca devam edin, daha önce üzerinden geçilen nehre inin ve takip edin. Nehrin bu bölümünde iki düşman daha vardır. Nehirde engellerle karşılaştığınızda karaya çıkın ve yol açılınca nehre geri dönün.

Bu noktayı biraz geçtikten sonra, ayı postu giymiş bir savaşçı olan Grizzly Shadow Wolf'un karşısına çıkar. Dövüşe başladıktan hemen sonra solda Wolf'un üstüne zıplayabileceği bir kaya vardır. Grizzly, totemden totem'e atlar ve sonunda bıçakları fırlatmak için durur. Durduğunda Wolf, oklarla onu vurur.  Grizzly'yi öldürdükten sonra, Shadow Wolf, Grizzly'nin cesedi üzerinden anahtarlar arar.


Jailbreak



Red Harlow, General Diego ve Albay Daren tarafından yakalandıktan sonra Bear Mountain Madeni'ndeki bir hapishane hücresine yerleştirilmiştir. Yanındaki hücrede, yakalanan bir ABD Süvari üyesi Buffalo Soldier vardır. Shadow Wolf, öldürdüğü Grizzly'den aldığı anahtarla Red'i ve Buffalo Soldier'ı kurtarır. Üçü daha iyi bir kaçış şansı elde etmek için ayrılır ve Buffalo Soldier, Brimstone'a gideceğini ve süvarileri oraya geri getirebilmek için valiye neler olduğunu bildireceğini söyler.

Hücreden çıkarken, mağaraya girdikten sonra, yaklaşan düşmanı izleyin ve köşeyi dönmesini bekleyin. Sola doğru koridorlardan gizlice girerek içinde anahtar bulunan bir odaya ulaşacaksınız. Fark edilmeden, sürekli çömelerek anahtarı kalın. Sağdaki bir koridordan ilerleyin ve alandan ayrılın. Sağdaki uyku bekçisinin yanından gizlice geçin ve koridordan hedef bölgeye doğru ilerleyin. Daha sonra gardiyanın köşeyi dönmesini bekleyin, ardından kafasına bir bıçak fırlatarak veya yakın dövüşle uyuyan gardiyanı öldürün.

Hapishane hücresinin anahtarını almak için oyuncunun büyük gardiyanı öldürmesi gerekir. Anahtar alındıktan sonra odaya girin ve erzak odasının anahtarını alın. Şimdi hedef olarak işaretlenen erzak odasına giden haritayı takip edin. O odaya girin, bir kez daha bir anahtar alın. Hücreye dönün, kilidini açın ve içindeki son anahtarı alın. Red, hücredeki kadınla konuştuğunda, anahtarın kaleye çıkan kapıya ait olduğunu söyler. Son olarak, üç rakiple bir düello için haritada hedef olarak işaretlenen Lounge alanına ilerleyin. Red, düelloyu kazandıktan sonra seviye biter ve ödül ekranı olmadan hemen bir sonraki seviyeye geçer. Bu seviyenin ana bölümünün herhangi bir noktasında, eğer korumalar uyarılırsa ve bir araya gelirse, oyuncu genellikle çok fazla hasar görmeden bir hedeften diğerine koşabilir. Red, son düelloda başarısız olursa, erzak odasına geri gönderilir ve bir kez daha hapishane hücresi anahtarını alıp oradan devam etmelidir.


The Mine



Red Harlow, Shadow Wolf'un onu kurtarmasından sonra Bear Mountain Madeni'nden özgürlüğe doğru ilerler. Çıkarken, ona saldıracak Ted ve Tony ile karşılaşır. Red her iki düşmanı da öldürür. Sonra Red, bir maden vagonu ile kilitli bir ahşap kapıyı açmaya çalışır. Vagon boş olduğu için istediği ağırlığı sağlamaz. Bunun üzerine ölen düşmanlardan birini vagona sürükler ve başarılı bir şekilde çarparak görevi bitirir.


Stagecoach



General Diego tarafından Bear Mountain Madeninde hapsedilen ve Shadow Wolf tarafından  kurtarılan Buffalo Soldier, Valinin Diego ile başa çıkmaları için süvarileri göndermesini sağlamak için Brimstone'a dönmeye çalışır. TNT ile dolu bir ikmal vagonu ile yolculuk yapar, ancak Diego'nun adamları büyük bir takip içindedir.

Buffalo Soldier, TNT dolu vagonun arkasındayken, ona saldıran Diego'nun askerlerini ortadan kaldırır. Vagon sürücüsü bazen bir sonraki saldırganların hangi yönden yaklaştığını belirtecektir.


Hell Pass



Buffalo Soldier, Diego'nun adamlarının ulaşamayacağı bir yerde TNT ile dolu bir vagonun güvenli bir şekilde eşlik etmesinin ardından, istenmeyen Kızılderililerin kanyon duvarlarını sıraladığı dar, dolambaçlı Hell Pass boyunca vagonu savunmaya devam etmelidir.

Bazen bir saldırgan, yakın dövüş saldırısı için yola atlar, hatta vagona atlar. Bu sebeple yola daha yakın olan saldırganlar mümkün olduğunca ilk önce öldürülmelidir. Saldırganlar ayrıca Buffalo Soldier'ı geçici olarak etkisiz hale getirebilecek alevli bir ok fırlatabilirler.

Vagon Hell Pass'in sonuna güvenli bir şekilde ulaştığında, vagon sürücüsü Brimstone'ın yakınında Buffalo Soldier'ı indirir. Buffalo Soldier, valiye sürücünün yardımını anlatacağını söyler.

Buffalo Soldier valinin ofisine girip ona General Diego'yu anlatır. Vali ona büyük bir yanlış anlaşılma olduğunu söyleyip Diego'nun en büyük katkıları olduğunu söyler. O esnada Bay Kelley belirir Buffalo Soldier'a silah çeker.


Fort Diego



Red Harlow ve Shadow Wolf Fort Diego'nun avlusunda tekrar buluşurlar. Bir mitralyözlü asker onları sıkıştırır ve Shadow Wolf, onu ortadan kaldırırken Red'in de kaleye sızmak için bir yol bulmasını söyler.

Askerler bölgenin dört bir yanındadır. Asker balkondan çıktıktan sonra, Red balkonun altındaki kutuları tırmanmalı, ardından pencereden kaleye girmek için balkonun kenarından zıplamalıdır.

Red, yol boyunca düşmanları ortadan kaldırarak kalenin önüne doğru çalışmaya devam eder. İki noktada engeller yolu kapatacaktır, ancak her birinde bir yolu açmak için vurulabilen uygun bir TNT varili bulunur. Kalenin önüne ulaştıktan sonra avluya açılan bir kapı açılacak ve bir kat merdiven mitralyöze çıkacaktır. Silahın takıldığı alanı iki düşman koruyor ve avluda ek düşmanlar yeniden doğmaya devam edecek, bazıları merdivenlerden yukarı çıkacak. Silah alanı iyi korunmasa da, Red Albay Daren'ın ortaya çıkması için kısa bir süre için mitralyözü kullanabilir.

Albay Daren, Shadow Wolf'u yere fırlatıp, ayağını sırtına koyar ve onu ölümcül şekilde yaralar ve "İntikam benim olacak!" der. Red, hemen Daren'i öldürmenin yolunu bulur. Daren öldürüldüğünde, Shadow Wolf ölmek üzeredir ve Red'e iyi iş çıkardığını, ancak Diego'nun hala yaşadığını söyler. Diego'nun kaçmaya çalıştığını gösteren bir tren düdüğü çalar. Shadow Wolf öldükten sonra, Red savaşçının bıçağını alıp Daren'in göğsüne saplayarak, "Halkımız şimdi senin cesaretini bilecek kuzenim" der.


End of the Line



Diego, ağır silahlı ve zırhlı treniyle kaçmaktadır. Red Harlow, Diego ile olan işini bitirmek niyetiyle at üstünde, sıkı bir takip içindedir. Diego'nun Red Harlow'u kim öldürürse ona 1000 dolar altın teklif etmesi üzerine trendeki askerler Red'e ateş açmaya başlarlar.

At ile treni takip edin ve uygun bulduğunuz vagona yaklaşıp attan atlayın. At koşarak treni takip etmeye devam edecektir. Trende ulaşılmaz yerlere gelince tekrar ata atlayın ve uygun yerlerde tekrar trene atlayın. Önünüze çıkan askerleri öldürerek tren boyunca ilerleyin.

O sırada "Blind Willy" Wilson, elle çalıştırılan bir vagonla, paralel olarak ilerleyerek Red'i ne yaptığını sorar. Vagonunun ön tarafına monte edilmiş bir mitralyöz vardır. Red, Willy'nin vagonuna atlayarak mitralyözle trenin üzerindeki tüm zırhı havaya uçur ve tren durur.


Devils and Angels



Red Harlow, General Diego'nun kaçtığı zırhlı treni durdurup Diego'yu kesin olarak öldürmek için trene yaklaşır, ancak direnişle karşılaşır.

Bir asker trendeki mitralyözü kullanarak Red'e ateş etmeye başlarken bazı askerler de Red'e saldırmak için trenden inecek. Red'in başladığı yerde arkasına saklanacak büyük kayalar olsa da sonunda bunlar sonra yok edileceği için Red'in trene doğru ilerlemesi gerekiyor. Diego zırhlı bir vagonun içine sığınmıştır ve ara sıra Red'e hakaret etmek için penceresini açıp kapatır. Tam o esnada onu dışarı çıkarmak için içeri bir dinamit çubuğu atın.

Diego trenden çıkınca tüfeğiyle Red'e ateş etmeye başlar. Red de, Diego'ya sağlık barı bitene kadar saldırır. Sonunda Diego sürünerek Red'e onu bağışlaması karşılığında rüşvet vermeye çalışır ve Red de onun kafasına sıkarak onu öldürür.


Battle Royale



Red, General Diego'yu öldürdükten sonra, Brimstone'a döner ve yıllık Battle Royale düello yarışmasına katılır.

Şerif Bartlett bir balkondadır ve yanında Jason ile Oswald Cornet'lle birlikte Battle Royale'ı başlatır. İlk yarışmacılar olarak Gabriel Navarro ve Red Harlow'u tanıtır. Navarro ile düello başlar ve normal düello sürecini takip eder. Navarro yenildikten sonra, Jack Swift, Annie Stoakes, Billy Cougar ve Bay Kelley'nin rakiplerini yendiğini gösterir. Şerif Bartlett daha sonra Red ve Billy Cougar arasındaki turu tanıtır. Kidd Cougar'ı yendikten sonra, sahne salonun içine geçer. Bir sonraki göreve başlamak için üst kattaki son odaya girin.


Battle Finale



Red Harlow, Battle Royale'ın ilk iki raundunda hayatta kaldıktan sonra Bay Kelley ile düello yapmaya hazırlanır. Vali ve Jason Cornet'in yanında Şerif Bartlett'i gösterir ve Bay Kelley ve Red'i rakipler olarak tanıtır. Birden şerif fırlatılır ve vali devreye girer ve bu düellonun genel şampiyonu belirlemesini sağlamak için Annie ve Jack'i diskalifiye ettiğini söyler.

Bay Kelley ile düello başlar. Önceki yarışmacılardan daha zorlu ve oyuncunun düelloyu kazanmak için çok hızlı bir şekilde çok sayıda kritik vuruş yapması gerekiyor. Düelloyu kazandıktan sonra, valinin Scorpion Revolver'ını çektiğini gösterir ve böylece kendisini Red'in babasına ihanet eden kişi olduğunu ortaya çıkarır. Red, babasının ona kendi Scorpion Revolver'ını ilk gösterdiği zamanı hatırlar. Kelley, sadece düelloda yaralanır ve ardından vali ona Red'i bitirmesini söylerken ayağa kalkar.

Kelley, hem Red'e hem de Brimstone'un seyircilerine ateş ederek sokaklarda koşmaya başlar. Oyuncu, çevredeki kişilere vurmamak için dikkatli olarak Bay Kelley'yi öldürmelidir. Kelley nihayet öldürüldüğünde, Red, Jack ve Annie bir araya gelir. Şerif Bartlett ortaya çıkar ve Red, valiyi nerede bulabileceğini öğrenmek ister. Bartlett ona malikaneden bahseder ve Jack ve Annie her ikisi de yardım etmek için geleceklerini belirtirler.


Siege



Red Harlow, Bay Kelley'yi yendikten sonra, Vali Griffon, Red'in babasına ihanet eden ve ardından cinayetini düzenleyen kişi olduğunu ortaya çıkarır. Düellocu arkadaşlar Jack Swift ve Annie Stoakes'ın her birinin yozlaşmış valiyle bir hesaplaşması vardır. Bu yüzden üçü şimdi biraz sınır adaletini ortadan kaldırmak için valinin malikanesine gelirler.

Görev, Griffon'un gardiyanlarına ön kapıdan giren herkesi öldürme emrini gösteren bir ara sahne ile başlar. Sahne daha sonra saldırılarını planlayan üç kahramana geçer. Jack daha az göze çarpan bir saldırı ister ve Annie ise yan taraftan gitmelerini planlar, ancak Red hemen içeri gireceğini söyler. Önlerine geleni öldürerek ilerlerler.

Randy öldürüldükten sonra, Jack'in önden bir saldırının işe yaramayacağını söyler. Annie, diğer ikisine onu malikanenin yan tarafına kadar takip etmelerini söyler. Yan kapılardan birini deneseler de düşmanlar ortaya çıkarlar ve onları öldürürler. Sağdaki merdivenlerden yukarı çıkalar ve yol boyunca daha fazla düşmanla savaşırlar. Üst katta bir kapı vardır ancak o da kilitlidir. Jack'in kilidi açmasının üç dakika süreceğini gösteren bir zamanlayıcı belirir. Annie balkona çıkar ve düşmanlara ateş ederek, Red'e biraz destek sağlar. Üç dakika, üç ana karakterin hayatta kalmasıyla tamamlandıktan sonra, Jack işini bitirir ve üçü malikaneye ilerlerler.


House of Cards



Jack Swift, valinin malikanesinin ön kapısının kilidini başarıyla açtıktan sonra, Red Harlow ve Annie Stoakes ile birlikte yozlaşmış valiyi bulmak ve onu adalete teslim etmek için içeri girerler. Annie ayrıca valiye çiftliğini yakması için intikam almak için kendi ilacının tadına bakmayı planlar.

Önlerine çıkan düşmanları öldürmeye devam ederek malikanenin içinde ilerlerler. Sonra mutfağa ve malikanenin bir kanadına doğru ilerler. Üst katta devam eden ve valinin yatak odasının yanından geçen Rhidian Cornet, diğer düşmanlarla birlikte bir koridorda belirir. Rhidian'i öldürürler ve koridorun sonundaki odaya girdiğinde, ekranda "Bu duvarlarda bir şeyler tuhaf görünüyor" mesajı belirir. Duvarlardan birine doğru hareket etmek, Red'in gizli bir paneli bulup açar. Red gizli kapıdan içeri girerken Jack, yaklaşan düşmanlarla başa çıkmak için geride kalır.

Bir koridordan aşağıya doğru ilerleyin, aşağıda bir sürü düşman çıkacak, onları öldürdükten sonra, Annie odanın diğer tarafındaki bir kapıdan içeri girecek. Red'e her yeri mahvettiğini ve tüm malikanenin anahtarlarını bulduğunu, ancak valiyi henüz bulamadığını söyler.

Annie ve Red birlikte yola çıkar ve Russ ve Mark adlı iki tane daha Cornet kardeşle karşılaşır. İki Cornet'i ve diğer düşmanları öldürdükten sonra, yukarı ve bir köşeyi dolaşın. Annie, Buffalo Soldier'ı bulacak. Annie, Buffalo ve Red'e, Jack Swift'i bulmak için orada kalırken valiyi bulmaya devam etmelerini söyler.

Buffalo Soldier ve Red, valinin ofisine girip sandalyede oturan bir adamı bulurlar. Bu adam vali değil, onları randevu almadıkları için azarlayan Jason Cornet'dir. Ardından Red düelloya başlar ve Cornet öldürüldüğünde, görev sona erer.


Fall from Grace



Jason Cornet'in düellodaki yenilgisi ile valiye ulaşmanın önündeki son engel ortadan kalkmıştır. Red Harlow ve Buffalo Soldier, Griffon'u kendi malikanesinin çatısında köşeye sıkıştırırlar.

Son kez meydan okuyan Vali Griffon, metal bir kapıyla girmelerini engelleyerek Red'e hiç şansı olmadığını ve yoluna devam etmesi gerektiğini söyler. Buffalo Soldier, Red'e kapıdan geçmelerine yardımcı olacak bir miktar nitroya sahip olduğunu söyler.

Çatıya askerler gelir ve Red, askerlerle çatışmaya başlar. Onları ortadan kaldırıp kapıya yaklaştıktan sonra, Buffalo Soldier kapıyı açmaya çalışmaya başlar. Griffon ise diğer taraftan yanmakta olan birkaç dinamiti bırakıp kaçar. Dinamit patlayınca demir kapı Buffalo Soldier'ın üstüne devrilerek onu yere yapıştırır. Red ona yardım etmeye çalışa da Buffalo, onun valinin peşinden gitmesi konusunda ısrar eder.

Red şimdi Scorpion Revolver ile donanmış Griffon ve çatının üst kısmındaki askerlerle savaşmalıdır. Vali Griffon'un sağlık barı yarı yarıya düştüğünde, Broken Creek'teki baskına katılmadığı için pişmanlık duyduğunu söyler. Griffon'un "Ama şanslıyım, ikinci bir şansım var" dedikten hemen sonra bir düello başlar. Red, düelloyu kazanmak için hemen tepki vermelidir.

Griffon'u öldürdükten sonra, Şerif Bartlett Griffon'un cesedini incelerken Annie Stoakes Buffalo Soldier ile birlikte gelir. Red, Jack Swift'i sorar ve Annie'nin sessiz yanıtı Jack'in muhtemelen öldürüldüğünü gösterir. Bartlett, Griffon'ın nihayetinde bir devlet adamı olduğunu ve ordunun yakında geleceğini ve yaptığı her şeye rağmen Red'in cezalandırılmasını istemediğini söyleyip Battle Royale için para ödülü olması gereken 5000 dolarlık altın teklif eder. Ancak Red, bunun yerine Griffon'un Scorpion Revolver'ını alarak ödül parasını geri çevirir ve parayı Buffalo Soldier ve Annie'ye vermesini söyleyip malikaneyi terk eder.



Kaynak/ Resimler: Red Dead Fandom
Son düzenlenme: 26 Mayıs 2021, 19:35:01 lazlow

Impeccable

Elinize sağlık güzel olmuş.:helal:


lazlow


Gladiator

Emeğine sağlık dolu bir konu olmuş.


☆☬κɪɴɢ☬☆

pixlr bg result (2)" border="0
SA-MP Başlangiç: 2020 Türk Ibiza

SA-MP daki nicklerim: bet, BeT.BeY, Sirhan,

Samp Hayatim Bitti

Ben onun gülüşüne öldüm o benim ölüşüme güldü...🥀

Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir...