GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
09 Ekim 2024, 10:19:08

The Italian Job

Başlatan Impeccable, 27 Mayıs 2021, 19:41:59

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Impeccable



Çıkış Tarihi: 5 Ekim 2001
Platform: PlayStation, Windows
Geliştirici: Pixelogic
Tür: Tek oyunculu, çok oyunculu.

The Itailian Job Rockstar Games tarafından piyasaya çıkarılan The Italian Job'un ilk oyunudur. Sony PlayStation için 2001 tarihinde piyasaya çıkarılan oyun, 2002'de Windows platformuna uyarlanmıştır.


Yazının devamı merlininkazani.com'dan alınmıştır.

"The Italian Job ilk önce Ps 1 için yapılmıştı. Daha sonra çok sevildi ve bunu fırsat bilen üreticiler oyunu Pc için de uyarlamayı, geç de olsa ihmal etmedi. Filmde Charlie, hapisaneden çıkar ve büyük bir vurgun yapmaya karar verir. Planı ise biraz çılgıncadır: İtalyan polisi ve mafyasından tam 4 milyon dolar değerinde altın çalmak. Oyun ise filmin senaryosuyla birebir paralellik gösteriyor. Araba kovalamacalarından aksiyon sahnelerine kadar her detay aynen oyuna geçirilmiş.

Oyunda 4x4'lerden otobüslere kadar toplam 14 adet araç var. Elbette hepsini birden kullanmak mümkün değil. Görev geçtikçe arabanız da değişiyor. Görevler ise inanılmaz zevkli. Hızlı tempolu araba kovalamacalarından hapishaneden adam kaçırmaya kadar her türlü aksiyon var. Bu görevler sırasında bazen oyun durup kamera dönüyor. İşte o anlarda kendinizi gerçekten bir kovalamaca içinde gibi hissediyorsunuz. Tabii ki bu görevler de filmin konusuna bağlı olarak ilerliyor. Bu kadar filmden söz ettik ancak filmi izlememiş olmak sizi oyundan koparmayacaktır.

The Italian Job gerçekten çok zevkli bir oyun. Oynama süresi çok kısa da olsa yeterince eğlenceli. Başına oturduğunuz andan itibaren The Italian Job modunu bitirmek sadece 1-2 saatinizi alıyor. Neyseki oyuna bundan başka modlarda eklenmiş. Böylece oyunun oynanma süresi arttırılmış. Polislerin plaka okumaya çalışmaları ise çok akıllıca düşünülmüş bir olay. Grafikler ve yükleme için kullanılan COSS sistemi ise çok etkileyici. Kısa süren yüklemelere karşın şehrin ve araçların grafikleri iyi. Son zamanlarda çıkan GTA 3 ile yarışamayacak olsa bile kendi içinde çok sağlam bir oyun."

Oyunun oynanış videosu:





lazlow

Eline sağlık, ayrıca The Italian Job'a yer vermen çok hoş olmuş


Impeccable

Alıntı yapılan: lazlow - 27 Mayıs 2021, 20:46:32
Eline sağlık, ayrıca The Italian Job'a yer vermen çok hoş olmuş

Teşekkürler.:helal:


Bilinmeyen Bey

Değişik...  :oku2:

Teşekkürler  :polis:


Impeccable


Gladiator

Aynı isimli bir film var filmi izledim ama bunu oynamadım acaba benzerlik var mı aralarında?


☆☬κɪɴɢ☬☆

pixlr bg result (2)" border="0
SA-MP Başlangiç: 2020 Türk Ibiza

SA-MP daki nicklerim: bet, BeT.BeY, Sirhan,

Samp Hayatim Bitti

Ben onun gülüşüne öldüm o benim ölüşüme güldü...🥀

Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir...